Il significato dei sogni, tulkinta

August 28
No comments yet

Qual è il significato dei sogni? Interpretarli on monimutkainen kuin muistinseli. Ma fra questi, ne ovat hyvin yhteisiä, jotka ainakin kerran elämässä ovat häirittäneet jonkun herättämistä.

Kyse on niistä, jotka vähemmän kuin muut ovat tekemisissä sen kanssa, joka on tiukasti premonitiivinen. Olen piuttosto rivelatori di emozioni enemmän tai vähemmän. Segui la nostra guida kaikki ‘interpretazione dei sogni ja löytää, dunque, cosa haluavat sanoa 9 tra i desideri più universali.

Guida al significato dei sogni

1. SOGNARE DI ESSERE COMPLETAMENTE NUDO IN PUBBLICO, SIGNIFICATO – Spiegato in una parola: vulnerabilità. La nudità voi ilmaantua niiden unen aikana, jotka ovat joutuneet kohtaamaan merkittävän elämänmuuton ajanjaksoa, kuten uuden työn aloittamista tai vastakkainasettelua. Tämä tärkeintä on, että pysähdytään ilman ylimääräistä reunasta ja lepotuoleja. Vero Kim (Kardashian?).

2. SOGNARE DI ESSERE INSEGUITO, SIGNIFICATO – Il motivo di un sogno tanto movimentato, con annessa sensazione di panico e affanno al risveglio, è spesso collegabile to the desire unconsapevole to reach something, not necessarily of physical, but perhaps a goal set for a long time. La difficoltà nell’ottenerlo causa stressi, che nel sogno si manifesta con la sensazione che qualcuno sia sulle vostre tracce.

3. SOGNARE DI CADERE, SIGNIFICATO – Lisää di un significato, todellisuudessa. Cadere, tarkalleen tulevat olemaan seurattu, on yksi haave mielenkiintoisimmista ja pelottavimmista. Le sensazioni epäilemättä että lo scatenano? Kun tilanne on tapahtunut, hän tuntee itsensä pakottamalla tai pitämään kiinni valinnasta jättää tai säilyttää jotain.

4. SOGNARE DI VOLARE, SIGNIFICATO – L’esatto opposto di cadere. Sognare di volare, sen lisäksi, että se on sensation of the world, on synonyymi visuaalinen moodi, kevyt ja vapaa. Quando si sogna di volare, significa che tutto è andando nel verso giusto.

5. SOGNARE DI ESSERE SOLI MEZZO AL MARE, SIGNIFICATO – L’acqua, nel dizionario dei sogni, kuvaa le emotiona. E se voi olla yhtä symbolinen positiivinen kuin negatiivinen, riippuu veden väristä: jos se on selkeä, se on symmetrinen rauhallisesta hallitsemisesta ja emotionaalista motivaatiosta; Se on torbida, merkitsee sitä, että suhde on sentimentaarinen on ehdottomasti monimutkaisempi.

6. SOGNARE DI RITARDO YK YKSI SUUNNITELMA IMPORTANTE, SIGNIFICATO – Ergo: panico allo stato puro. Esiste un sogno con una concentrazione di stress comparabile a questo? Ehkä ei. Stad di cosa che il significato che si nasconde dietro questo sogno è fra i più limpidi: rallentare. Tämä sogno on epäilemättä, un avviso dell’inconscio che chiede di andare più piano. Iltalehti on sattunut olemaan ylivaraa. Troppe vastuuta. Pysy rauhallisena.

7. SOGNARE DI FARE UNEMAME MA DI ESSERE IMPREPARATI, SIGNIFICATO – Sosiaalinen hyvinvointi. Il significato? Una prova temuta. Se voi olla myös muistio, joka käyttää enemmän energiaa etsimässä tyyneyttä.

8. SOGNARE DI PERDERE DENTI, SIGNIFICATO – Fiducia scarsa. Minä denti symboloi juuri tätä: la fiducia. Sognare di perderli racconta dubbi o rimpianti.

9. SOGNARE DI USCIRE CON UNA CELEBRITÀ, SIGNIFICATO – Chiacchierarci, voi rakentaa myös mietinnön. VAU. Il significato: proiettare su di lui / lei ominaisuudet kumppanin ihanteellisuudesta. Oi haluaa tehdä omat arvot ja asenne.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 20 =