Category: Hiukset

Tämä kuiva shampoo räjähti kun se jätettiin aurinkoon ja lämpöön

No comments yet

Nosta kättäsi jos olet koskaan jättänyt kuivan shampooasi istumaan aurinkoisella meikkihyllyllä tai heittänyt sen kuntosalissaan auton takaosassa? Me myös. Mutta Ipsyn kauneudenhoitotuotteita edustavan pelottavan uuden tarinan mukaan sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota aerosolipakkausten kunnolliseen säilyttämiseen – nämä vauvat voivat räjähtää.

Raporttimuodon mukaan Refinery29, ainakin SIX Ipsy Glam Bagin tilaajat kokivat pelottavan aerosolin räjähdyksen, kun he jättivät kuukausittaisen kauneusharjansa – joka sisälsi aerosolipannun Luseta Beauty Volume Reviving Shampoo – istuessaan autossaan. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Kun pelottava toimintahäiriö alkoi pudota, Ipsy antoi varoituksen asiakkailleen 13. huhtikuuta sähköpostilla, jossa lukee: “Kuten muutkin aerosolituotteet, tämä kuiva shampoo on syttyvä, joten ota varovainen: vältä tulta, liekkiä tai savua aikana käyttää ja suojata auringonvalolta tai lämpöä. “

Muutamia päiviä myöhemmin he varmistivat, että sanoma kävi läpi toisella muistiinpanolla, jossa hän luki: “ÄLÄ Sijoita GLAM BAG MAILER -PARANTAA VASTAAN.” Viesti vastaanotettu.

Ilmeisesti Lusetan kissa on herkempi lämpöä kuin useimmat aerosolit (muuten olisimme nähneet paljon enemmän tästä), minkä vuoksi Ipsy vihdoin neuvoi tilaajia heittämään kannen turvallisesti ruiskuttamalla kaiken sisällön huoneeseen lämpötila päästä eroon aerosolista. Mukaan Refinery29, tilaajat saavat kesäkuussa Glam Bagin ylimääräisen esineen korvaamaan puutteellinen kuiva shampoo.

Aerosolit voivat yleensä olla vaarallisempia kuin muut formulaat, joita käytetään ponneaineena käytetyn isobutaanin ansiosta, ja joidenkin katselusäilöiden luokitus on haitallista terveydelle ja ympäristölle. Jos et voi välttää lämpöä tai vain tietää, että se on toinen asia, jota et halua seurata, ja helppo korjata olisi vain mennä jauhemaisen kuiva shampoo kaava.


Lisää kauneusvaroituksia, tutustu:

 1. Tämän naisen pelottava reaktio todistaa, miksi sinun ei pitäisi koskaan käyttää
  Öljyt
  Aurinko
 2. 9 yleisintä aurinkosuojaa
  virheitä
 3. Onko linkki rintaimplanttien ja
  Syöpä?

Top Spring Hair Trends Spotted on Pinterest

No comments yet

Seuraava kuukausi on uuden kevätkauden alku, ja jos olet jotain minua (tai kauneusyhdyskunta), olet enemmän kuin valmis kokeilemaan uusia kevään hiustrendejä. Useimmat talvet pelaan turvallisesti – käytän paksuja hiuksia, ja aina ja sitten hieroen kiharoihini suuresta äänenvoimakkuudesta. Mutta siellä on jotain lämpimämmästä säästä, joten haluan mennä rohkeiksi. TBH, jos minulla olisi suutari, saisin pyörteen leikkauksen, mutta koska olen todella kasvattamassa hiuksiani osoittaakseni superlong hiustrendi, siirrän (nyt).

Jotta voisimme päättää uudesta tyylistä, me piristimme Pinterest-syötteen kautta, jotta voisimme kokeilla nyt ja kesän aikana hienoimpia keväthiuslakeja. Katso.


Muut kuumat hiustrendit:

 1. Tiger Eye Hair Trendin takana Instagram
 2. Lite Brite Hair on sateenkaaren trendi räjäyttää
 3. Harmaa Ombré on seuraava hiustrendi, jota aiot olla pakotettu

Pitkät, kerrostetut hiukset

Okei, tiedämme, että lohkeilla on suuri hetki, mutta kääntöpuolella myös superlangat tekevät paluun. Jos aiot kokeilla trendiä, varmista, että kerroit niin, ettei se näytä liian raskalta tai elottomalta.

Big Curls

Jos hiuksesi ovat paksumpia ja täynnä tilavuutta ja muotoa, me kadehdimme sinua. Paljon todella. Mutta kaikessa vakavuutena, jos sinulla on sitä, heittäkää se. Kevät on paras aika mennä suuriin; Pehmeät kiharat eivät vaadi paljon ylläpitoa, ja ne ovat helposti tyylikkäitä. Pinterestin käyttäjät ovat menossa hulluksi yli kihara, ja sinun pitäisi myös.

Blunt Lobs

Lämpimämpi sää on synonyymi lyhyemmille hiuksille, ja lob on paras tapa sukeltaa kauteen. Mutta potkia peliäsi taskuun, päivitä lohosi tylpälle leikkaukselle, joka sopii melkein jokaiseen kasvomalliin ja hiusten muotoon.

Bestie punokset

Emme ole koskaan tavanneet punoksia, jota emme pidä, ja kun parit suosikki tyttösi (mutta ei teini-ikäisessä, supergirlie-muodossa), se on täysin kirjaimellisesti täydellinen kuva. Ota vihje Pinterestiltä ja tartu parhaaseen hiusmaan hauskaan.

Ash-Blonde Beachy Waves

Viime syksynä oli tuhka-vaaleat hiukset, ja nyt näyttää siltä, ​​että trendi pysyy myös kevätkauden aikana. Jos olet viileässä harmaassa pohjavirrassa, nyt sinun on aika loistaa. Uskomme myös, että parantaisit tuhka-vaalean värin hienovaraisella lipalla.

Buzz leikkaukset

Uraauurtava leikkaus, kun tunnetaan ensisijaisesti miesten käyttämäksi, on uusi tapa herättää luottamusta ja osoittaa, että olet täysin huono. Ja kuten kampaaja Guido Palau kertoi kerran viehättää, “[Särkynyt pää] saa sinut tuntemaan, että nainen on vahva, hänellä on oma mieli ja haluaa antaa ihmisille nähdä hänet, miten hän haluaa nähdä. Olen usein sitä mieltä, että kun teen buzz leikkauksia, tytöt … muuttaa tapaa, jolla he pukeutuvat, miten he ovat, heidän koko asenteensa. “

Nyt tarkistaa 100 vuotta morsiamen hiukset:

Yksi (todella hieno) tapa kuluttaa korkokenkiä

No comments yet

Mielestäni on turvallista sanoa, että kullatut hiustarvikkeet saavat hetken. Näimme ne kaikki keväällä 2015 kiitotien aikana, ja meillä on lomia, meillä kaikilla on unelmia kimalluksesta ja kimalluksesta ja hohtavan kauneudenhoitotuotteista päissä (sorry, sugarplums). Parasta on se, että sinun ei tarvitse mennä täyteen 24 karattiin kokeilemaan tätä ulkoasua. Lanvinin keväänäytöksessä kampaamopäällikkö Guido käytti kultaisia ​​hiuslampaita, kun taas editori-suosikki Sylvain Le Han -renkaat ovat ylivoimaisia ​​ja uskomattoman tyylikkäitä. Mutta voit saada entistäkin yksinkertaisemman ja vain päästä apteekkiin ohut Goody-barretteille. Kopioi tämä mahtava puoli-tyyli, ruotsalaisen näyttelijä Noomi Rapace.

Hairstylist Lyndell Mansfield lähetti kuvan ainutlaatuisesta tyylistä Instagram-tililleen, mikä antaa sinulle loistavan puolen ja selän. Mansfield käytti kolmea pieniä kultaisia ​​barretteja: toinen pidättää hiukset oikealta puolelta, toinen pidättää hiukset vasemmalle puolelle ja yksi pitämään kaksi osaa yhteen keskellä. Pienellä tilavuudella kruunu ja hienoinen mutka päiden läpi, ulkoasu on kiillotettu, mikä on usein vaikea saavuttaa puoliksi hairstyleilla.

Joten yhdessä hyvän punaisen huulipunan ja jonkin peitevoiman kanssa, heittäkää muutamia kultaisia ​​barretteja kukkarossasi tällä lomakaudella. Se voisi olla nopea tapa hieroa hiuksesi kaikkiin työhön osallistuneisiin puolueisiin.

Koko marraskuun aikana lähetämme hiusideoita joka päivä – ja haluamme panoksesi! Napsauta kuvan hiustyylistäsi ja lataa se Instagramiin yhdessä iskujen # 30DaysofGreatHair kanssa. Joka viikko nautimme parhaan katselun @allure_magazine-sivustosta ja mainitsimme suosikkimme täällä Daily Beauty Reporter.

Jos rakastat hyvää hiustarvikkeet, tarkista nämä asiat:

• Katso nyt: Pinned Hairstyles

• jos pidät hiustesi puoliksi – laita rengas siihen

• Lanvinin taustalla oli hiukan hiusten inspirointi

• Rad Hair Accessories Line, jonka täytyy tarkistaa

Tämä nainen leikkaa 21 tuumaa muuttaakseen hiuksensa lyhyt Bobille

No comments yet

Pohjimmiltaan joka päivä on muutos tiistaina Joie Wallacen Instagramissa. Virginia-pohjainen stylisti on erikoistunut hiusten muutoksiin ja vie asiakkaitaan vaaleista nousevan kullan tai Rapunzelin kimppuun. Yksi stylistin uusimmista makeoverista on kuitenkin ylivoimaisesti yksi upeimmista, jotka hän on lähettänyt viimeisten parin viikon aikana. Wallace leikkasi suuret 21 tuumaa asiakkaan hiuksista ja muutti pitkät kiharat kaarevaksi bobiksi.

Vanhalla Hudgensin ja Selena Gomezin tyyliin kuuluvien julkkisten kuten Bella Hadidin, joka työskentelee viime aikoina syksyllä, rakastan nähdä jonkun, jolla ei ole vielä lyhyempiä tai suoria hiuksia, syöksyvät bob-maailmaan. Wallace kertoi, että hänen asiakkaansa halusi muuttaa pitkät “blah” hiukset, ja hän ehdotti lahjoittamista. “Päätin antaa hänelle lob-leikkauksen kuulemisen perusteella”, Wallace selittää. “Hän oli juuri saapunut kahden vuoden oleskeluun Italiassa, joten useimmat asiakkaistanne ehdottivat hiustensa päivittämistä nykyaikaisemmaksi.” Ja epäselvä lob on noin yhtä moderni kuin se saa. Olla todellinen, uusi julkkis tuntuu saavan joka päivä.

Keskeinen lisäys hänen asiakkaansa leikkaukseen, jota et näe useimpien vastavalmistuneiden julkkisten kanssa, on otsatukka. Koska hiukset ovat kiharaa, otsatukka auttoi teksturoimaan leikkausta. Wallace lisäsi myös joitain kerroksia. Molemmat pitävät leikkauksen näkymästä liian raskas tai kolmiomainen.

Täydellinen muutos kesti noin kolme tuntia, Wallace sanoo. Hän antoi asiakkaalleen selkeän kiillon lisättävälle kiiltoa varten, joten lisäsi jonkin aikaa. Kun Wallace oli tehty, hän oli innokas osoittamaan ennen ja jälkeen. (Ja en todellakaan syytä häntä syyttämään.) “Olemme yhteiskunta, joka näyttää minulle”, hän sanoo. “Kun esittelen seuraajiani täydellisiä muutoksia, mukaan lukien mitä tuotteita ja työkaluja käytettiin ulkoasun saavuttamiseen, se on kuin minä otan heidät matkalle. On myös ilahduttavaa nähdä asiakkaiden ilme, kun muutos on valmis, tietysti.”

Okei, jos en vain leikannut pari tuumaa hiuksistani, niin olisin valmis kovaan hiusten muutokseen syksyllä. Tunne samalla tavalla? Tässä on muutama hiusten leikkaus inspo kaudelle.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

 • Siirrä yli kurpitsa Spice, “Cream Soda” Hiukset on väri Kaikki haluavat Fall
 • Rapunzel Hair Trends jatkuu NYFW: ssä
 • 15 uutta hiustuotetta, jotka tulevat syksyyn, että kaikki puhuvat

Katsokaa nyt helmiäisen hiusmuunnoksen:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Tämä morsiamen hiustenlähtö omaksui hänen kaljuuntumisen hänen hääpäivällä

No comments yet

Yli 10 vuotta Kylie Bamberger on kaljuuntunut hiustenlähtöön. Hän ei kuitenkaan ole piilottaa autoimmuunisairauttaan. Kun hän meni viime vuonna naimisiin, hän ei liukuttanut peruukkiin eikä hienoon hattuun. Sen sijaan hän ylpeänä osoitti hiustensa menetyksen. Äskettäin #tbt, jonka hän lähetti Instagramista hääpäivästä, kiinnitti huomiota hänen tarinansa.

Vaikka jotkut naiset suunnittelevat häät kampauksensa kuukausia ja haastattelijat tekevät useita kokeiluja, 27-vuotias tiesi, ettei hän halunnut käsitellä mitään. “Ei ollut mitään tapaa käyttää peruukkia häälleni”, kertoi Inside Edition. Aiemmin hän löysi heidät niin kuin pukeutui pipo keskellä kesää – epämiellyttävä, kuuma ja hikinen. Plus, Bamberger ei ole käyttänyt peruukkia viisi vuotta, eikä hän ollut alkamassa sinä päivänä, jolloin hän oli naimisissa. Sen sijaan aluskaran morsiamen valitsi mukavuus, luottamus ja helmillä varustettu pääpanta.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ennen kuin Bamberger oli aluskaran morsian, hän alkoi menettää hiuksiaan, kun hän oli 12-vuotias. Hänen päällään alkoi näkyä pieniä kaljuja. Kuitenkin se oli vasta kolme vuotta myöhemmin, kun hänen hiuksensa alkoivat näkyviin havaittavissa mökeissä. Viikon kuluttua hän ei voinut edes laittaa hiuksiaan lonkerallaksi Health.comin mukaan. Joten Bamberger teki mitä kukaan tekisi vastauksena hiustenlähtöön: hänellä oli hatut ja peruukit. He tekivät hänet tuntemaansa hieman normaalilta, mutta peruukit, erityisesti, ärsivät häntä. Korkeakoulussa hän pääsi eroon. “Vain kävellä kampuksella, se olisi niin kuuma, että ottaisin hiukseni pois ja kuivaisin sen kylpysuihkulla naisten kylpyhuoneessa, koska olisin hikeä sen alla”, hän kertoi Health.com: lle. “Se oli minun elämäntapani.” Sitten eräänä päivänä, laittamalla peruukki ennen lähtöään luokalle luiskahteli mielessään, ja tuolloin Bamberger päätti omaksua kaljuuntumisensa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Äskettäisessä Instagram-videossa hän totesi täydellisesti: “Kun menetin hiukseni, olin niin keskittynyt siihen, mitä olin menettänyt, etten välttämättä keskittynyt siihen, mitä olin saanut. Sain kyvyn lopultakin rakastaa itseäni.” Tämä innostava viesti on katsottu 81.761 kertaa – ja laskemalla. Bamberger osoittaa, että me kaikki olemme paljon enemmän kuin hiuksemme ja ilman sitä voit silti juhlia virstanpylväitä – samalla kun katselet upeita.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää naisia ​​hajottaa kauneuden myyttejä:

 1. Tämä 71-vuotiaan muotisuunnittelija kertoo, miksi 21 on ylitetty AF
 2. Kuinka yksi nainen löysi voimautumisen hänen arvet kautta
 3. Miksi tämä 52-vuotinen media-kuvake ei koskaan saa Botoxia

Nyt oppii, kuinka yksi nainen oppi omaksumaan vitiligonsa:

Sisäpiirin opas: Kuinka tyylikäs kosteus

No comments yet

Haastattelu David Babaiin kanssa

Haaveilijan Babaii, joka työskentelee Scarlett Johanssonin, Nicole Kidmanin ja Gwyneth Paltrowin kanssa, työskenteli myös yhteistyössä asiakkaan Kate Hudsonin kanssa David Babaiin kanssa WildAidille, joka on ympäristöystävällisten hiustenhoitotuotteiden sarja.

Rakastan seksikäs Bond-tyttöä, kun nainen vaeltaa vettä hiuksillaan, jotka ovat silmät suoraan takaisin. Mutta ottaa suuria hiuksia rannalla ei oikeastaan ​​ole etsimässä puhdasta.

•  Ota pullo. Kotona täytä ruiskupullo seoksella, joka on yksi osa hoitoaine ja neljä osaa vettä. Kun olet asettanut rantapyyhkeesi, spritz-hiukset juurista loppuun, ja työtä se läpi laaja-hammas kampa. (Älä käytä harjaa – se luo vain suuren rotan pesän.) Tämä tekee hiuksista pehmeän jopa uinnin jälkeen – ja auttaa tuomaan esiin sen luonnolliset aallot.

•  Jätä se suolaksi. Suolavesi on loistava luonnollinen muotoilutuote, joten älä huita huuhtele sitä. Kerran kerran kuvannut Angelina Jolie rannalla, jossa annan hänen hiukset ilmassa kuivana, ja suolavesi antoi sille erinomaisen muodon ja tekstuurin. Hieno tai ohut hius voi näyttää karkealta, kun on märkä, joten kun poistut vedestä, käytä joustavaa kierrättämään sitä pullaan tai ponnahdusnauhaan kaulan napaan. (Varmista vain, että vältät elastisia metallisia kappaleita, jotka voivat katkaista säikeet.)

•  Estää kloori. Jos vietät päivän uima-altaalla, on parasta suorittaa hiukset veden alla heti uimisen jälkeen, koska kloori voi uskomattoman kuivua. Kun olet huuhtoutunut perusteellisesti, lisää hiustenne lisää hoitoaineesta ja kampa sitä läpi.

•  Pin se. Kun olet viettänyt muutaman tunnin vedessä ja auringossa, hiuksillasi on paksumpi, paksumpi rakenne, mikä on hienoa, mutta voi olla säälittävää. Yritä vetää kaksi tuuman hiuslasi suoraan takaisin hiusviivan keskeltä kruunuun ja kiinnittämällä se bobby-tapilla. Tai osa hiuksia sivussa ja ankkuroi pienempi sivu korvan takana kahdella bobby-nastalla. Järjestä makea ulkonäkö osaksi sitä keskellä ja liu’uta tappi tuumalla tai kahdella osasta yhdestä tai molemmista puolista.

•  Suunnittele yötä. Varmista, että poistut vedestä vähintään puolen tunnin ajan ennen kuin joudut jonnekin, joten hiuksillasi on aikaa kuivua. Heitä se ulos, tee sivuosa ja jätä hiukset yksin. Jos haluat näyttää enemmän kiillotettua, kokeile silkkimikkkia tai käytä huivia pääpantaana, joka näyttää hiustesi kimmeltävän, tuulenpuhalletun tekstuurin.

Katso myös

 • 3 Söpö tapoja tyylin kosteisiin hiuksiin

 • Beach Peitto Touch-Ups

 • Sisäpiirin opas: Kuinka näyttää hyvältä harjoittelun jälkeen

* Allure * Mies: Nenäkarva, ja poistaminen siitä

No comments yet

Ensinnäkin heidän täytyy mennä! Nenästä kärsivien harjaksen näky on luotettava kauppa, yli 90 prosenttia kaikista ihmisen vuorovaikutuksista, tutkimuksen mukaan, jota ei ole vielä tehty (koska ei ole tarvetta). Vakavasti, jos näet nenän karvat, ne on hoidettava. Kysymys on yksinkertaisesti siitä, miten.

Henkilökohtaisesti olen aina luottanut johonkin näistä pienistä Panasonic-hiusleikkureista, jotka leikkaavat nenäkarvoja kahdella tavalla, jossa on tyydyttävä ääni, joka muistuttaa vakoilukirjoitinta. Mutta on myös muita menetelmiä, jotka olen päättänyt kokeilla julkisen palvelun nimissä. Ensin otin parin pinsetit ja menin hiukset yksi kerrallaan. Se oli erittäin tehokas, mutta tuskallinen hidas – yksi sieraimen voi viedä sinut viisi minuuttia – ja myös vain tuskallista. Seuraavaksi tuli Nadin Nose Wax miehille ja naisille, suosittujen jalkojen valmistajilta ja binikin vahaussarjoilta. Se muistutti minua tieteellisestä luokasta: lämmität vahan mikroaaltouunissa, pistä se applikaattorille, joka sopii sieraimiin (mutta ei niin pitkälle, että se poistaa kaikki pienet karvat, jotka suodattavat pölyn, tuhkan tai siitepölyn hiukkaset, Nad: n mukaan), ja sitten hinaaja. Tulos oli sileä ja perusteellinen. Ja prosessi ei todellisuudessa satuttanut, vaikka hiusnahkainen applikaattori, jonka vedin ulos nenistäni, oli kauhistuttava, kuten mini-rikospaikka.

Mikä menetelmä on paras kaikista? Richard Leinhardtin, New Yorkin Manhattan Eye- ja Throat Hospitalin ENT / kasvojen plastiikkakirurgian emerituspäällikön mukaan on tärkeä tekijä estetiikan ulkopuolella. Hiustenlähtöä vetää karvojen poistoa luo mahdollisuuden turvotukseen ja infektioon, koska bakteerit elävät follikkelien alapuolella, mukaan lukien jotkut, kuten staph-bakteerit, jotka voivat vastustaa antibiootteja. “Siellä on täysi määrä tavallista bakteeripopulaatiota, jotka vain odottavat päästäkseen ihon pinnalle”, hän sanoo. Ainoa täysin turvallinen poistotapa on sellainen, joka ei häiritse follikkelia, kertoo lääkäri, mikä tarkoittaa hiusten leikkaamista (kun sairaalat tekevät, kun ne valmistavat nenää kirurgiksi), mutta eivät heitä niitä. Joten nyt tiedät: Jos haluat mennä Brasilian sieraimiin, voi olla riski.

LIITTYVÄT LINKIT:

Allure Man Goes Pinsetit

Allure Man: Puolustus Bar Saippua

Allure täyttää Big Ang of Mob vaimot

Hair Stylist Crystal Casey luo Hiusväri innoittamana Peepsin pääsiäisen karkkia

No comments yet

Päivän takana yksi pääsiäisen parhaimmista osista herätti löytääkseen täynnä karkkia korin kaikkien suosikki-look-at, mutta ei-niin-favorite-to-eat hoitoa: Peeps. Nykyään tämä Peeps-inspiroima hiusten väri. Vaaleanpunainen linnut ja puput olivat yksi ensimmäisistä pastellivalmisteista, jotka oli luotu lomalle, joten on järkevää, että niillä on tietty määrä nostalgiaa. Nopeasti eteenpäin nykypäivään, ja vaikka silti on hauskaa katsoa, ​​piikit eivät todennäköisesti ole osa pääsiäisviikonlopputyötä. Ellei tietenkään sinä olet hius sankari Virginia Color Beach Virginia, Virginia Virginia, joka on päättänyt luoda hiusväri, joka on herkullisimmista näkökulmista super-makea herkku. Koska meillä on nyt sama reaktio hiusväreihin kuin aiemmin käytimme sokerikuorituilla vaahtokarkkeilla, ei ole ihme, että kuolimme tietää enemmän heti, kun me peepimme Caseyn värikkäitä luomuksia.

“Kenra otti minuun yhteyttä ottaessaan pääsiäisen esiin Peepsin kautta inspiraationa”, Casey kertoo viehättää kun hän kysyi, miksi hän kääntyi kaikkien suosikki lapsuuden loma karkkia entistä tantalizing hiusten väri. Koska niin monta eri värillistä Peeps inspiroi tätä ulkoasua, pyysimme Caseyn kertomaan meille lisää. “Tämä värikuvio on periaatteessa samanlainen kuin 3-kerroksinen kakku”, hän sanoo, “alkaen vaaleanpunaisesta perusväristä alhaalta, joka siirtyy sateenkaaren väri-sulatteihin koko ajan.” Jotta vaaleanpunainen pohja olisi näkyvissä niin vilkkaasti kuin se , Casey kertoo viehättää että hiukset on ehdottomasti valkaistu, kuten kaikki rohkeat tai neon-väriset.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Jos olet sellainen kuin me, kun olet lukenut sanat lihavoiduksi ja valkaisuksi, luultavasti vaistomaisesti ajattelette kuinka korkeaa ylläpitoa tämä hiusväri on. Vaikka jokin kirkkaista väreistä vaatii enemmän ylläpitoa kuin tyypillinen neutraalisti värikäsitelty keskiarvo, Casey selittää, että tämä väri voi todella kestää jopa kaksi kuukautta yksinkertaisesti käyttämällä Kenra Color Charge -shampoo-, hoitoaine- ja väripuhdistinta. Caseyllä on yksi viimeinen neuvonta: “Voi ja aina aina pese kylmässä vedessä.”

Jos aiot omaksua tämän pääsiäisen inspiroiman etsiä seuraavien kahden kuukauden aikana, olemme täällä täällä tukemaan värikkäävää päätöstäsi.


Tutustu herkullisimman makeiden hiusten väriin:

 • Tämä herkkä persikka-värinen Bob ominaisuuksia upea Ombre Undercut
 • Pastel Milkshake Hair on herkullinen uusi rainbow hiusväri trendi Instagramissa
 • Starburst Hair on uusin värikäs suuntaus hallita instagramia

Katsokaa nyt Miz Crackerin vetomuunnoksen opetusohjelmaa: