11 Asiat tietää ennen päätäsi

August 28
No comments yet

Jos luet tätä, harkitset parranajoa. Onnittelut ja tervetulotoivotus. Jokaisella on erilaiset syyt, jotka haluavat virittää kaiken pois. Minulle halusin uuden alun, kun vähitellen (ja vahingossa) teki minun alitajuudestani niin jyrkästi, että se oli väistämätöntä. Minun olisi käynnistettävä uudelleen hiustani koko ajan, jos halusin sen kasvavan outoa. Se oli päätösvuosi tehdä, enkä pahoillani siitä.

Aioin pääni itseäni kylpyhuoneella säännöllisellä arkipäivällä aamulla, ja se tuntui hyvältä aluksi muulta tavalliselta viikolta. Silti joka kerta, kun kosketan sitä uudestaan, tunnen vapautuneen. Et voi ei ajattele Britney Spearsin matkaa itseomistukseen, kun teet sen, ja uskon, että tämä on todella hämmästyttävää.
Kun häneltä kysyttiin, miksi hän oli päällään ajeltu, hän yksinkertaisesti sanoi: “Sinun takia” – koska hän oli kyllästynyt siihen, että kaikki koskettivat häntä ja olivat kyllästyneet tuntemaan olevansa omistuksessa. Kun otetaan huomioon, kuinka paljon elimiämme käytetään julkisen keskustelun palveluksessa, ymmärrän täysin sentimentaalin. Riippumatta siitä, mihin syysi on syytä pohtia leikkausta, tässä on muutamia vinkkejä, joista saatat olla hyötyä yrityksellesi.

1. Haluat haluta leikata pituus ennen särkyä.

Se on helpompi hallita summeri, ja se saa sinut ajattelualueella, Kyllä, itse asiassa menen täyteen Sineadiin, kiitos paljon!

2. Ihmiset haluavat lemmikkieläimiä.

Kaikki haluavat lemmikkisi päänne. Ehkä jopa pidät tästä. Fuzz on rehellisesti melko rauhoittava, mutta vain varoitus: Ihmiset voivat päästä koskettamaan sitä paljon. Aiot saada monta ei-toivottua lausuntoa.

3. Siinä on pari stigmaa.

Kaksi yleisimpiä väärinkäsityksiä, jotka liittyvät naiskauppaan femmeja esittävien ihmisten kanssa, ovat se, että olet tyhmä ja / tai olet sairastunut kroonisesti. Ihmiset kohtelevat sinua eri tavalla. Ihmiset suostuttivat enemmän ihmisiä, oudon kyllin, mutta sitten taas asuin Bushwickissa, Brooklynissa. Useimmille kadun häirintä post-buzz menee alas.

4. Hiuksesi kasvaa … nopeasti.

Joten sinun pitäisi saada oma summeri koskettaa-ups. Jos olet menossa super yksinkertainen buzz, on järkevämpää viettää 20 dollaria sirinä pakki kuin 20 dollaria kahden viikon välein, tai kauan se kestää, että hiukset kasvavat sietämättömästi hankalaa pörröä. Tarvitset vain kaksi peiliä (yksi kädessä oleva peili ja kylpyhuonepeili), summeri ja spiraali. Sanotaan, että meneminen paikalliseen parturiin tai suosikki stylistiin jaksottaiselle muotoilulle (ehkä sairas haalistuminen) on täysin sen arvoista. Se tekee valtavan eron lopputuloksen suhteen, ja saat sairas muotoilu muotoilluksi päähäsi, jos haluat tuntea verkkopeliä. Olin mennä parturiin tai stylistiin, joka on erikoistunut lyhyempiin hiuslukuihin.

Ladataan

Katsele Instagramissa

5. Kodin kunnossapito vaatii muutamia tarvikkeita.

Varmista, että saat roskapussin tai hiuslakan, joten puhdistus on helpompaa. Joudut väistämättä myös suihkemaan leikkauksen jälkeen saadaksesi kaikki pienet hiukset pois teiltä, ​​jotka ovat pudonneet outoihin outoja paikkoihin. Absoluuttisen lähimpään buzziin voit käyttää manuaalista parranajokonetta, mutta se on vaarallisempaa ja se kestää ikuisesti.

6. Tunne summeri.

Summain läheisyydessä on useita tasoja; ne tunnistetaan lukumäärältään hiustenleikkuuvaraston koon mukaan. Nolla tarkoittaa kaljua (niin lähellä päänahkaa kuin mahdollista), jopa kahdeksan, mikä on noin tuumaa hiuksia jäljessä. Ilman suojusta (vain clipper), olet nollassa – tuore buzz. Jos et halua leikata sitä jyrkästi, kokeile tasoa kaksi – se silti piilottaa päänahkaasi ja astuu alas riippuen mukavuussäleistäsi.

7. Seuraa viljaa.

Parranajo pään “jyvän” kanssa – kyllä, pääsi on kuin puun runko, koska olemme maapallon eläviä olentoja. Kaikessa vakavuutena se tekee kiillotetummasta jälkikäteen. Voit kertoa viljasta hiustesi tapaan. Se ei ole maailman loppu, jos jätät tämän neuvonnan huomiotta; En ole äitisi.

8. Kaikki muut muuttuvat perspektiivinä.

Tuloksena saattaa olla raskautta muiden kehon osien suhteen. Esimerkiksi minulla oli paljon enemmän gung-hoa siitä, että minulla oli täydellinen iho kuin olin, kun minulla oli iso houkutteleva hiusneula piilottamaan zitsini.

9. Mutta käytät vähemmän hiustuotteita.

Käytät vähemmän tuotetta ja käyttämäsi tuotteet saattavat muuttua. Kuivaa päänahkaa käsittelemiseksi saatat joutua vaihtamaan hilseen shampoon (sorry, Ouai stans), ja vain hieman tekstuuri, voit käyttää hiuslakkaa tai kevyt muste kun se kasvaa tarpeeksi tyyliin. Mutta entä kaikki ne hiustuotteet, joita voit käyttää tyylillesi hiukset juuri nyt? Joo, ulos ikkunasta. Pidän tätä vapauttamista. Ylistys kalju Britney.

10. Se avaa muotoilun mahdollisuuksia.

Hiusten värien kokeilu on paljon helpompaa tuoreella buzzilla, koska tarvitset paljon vähemmän valkaisua, sovellus on täydellinen tuulta, voit tehdä sen itse ja jos et pidä lopputulosta, voit vain odottaa viikkoa tai kahta ja aloittaa uudestaan.

Ladataan

Katsele Instagramissa

11. Ja se on tilaisuus tehdä jotain mukavaa.

Ensimmäistä kertaa kun hiutat hiuksiasi, jos se on tarpeeksi kauan, harkitse luovuttamista hyväntekeväisyyteen riippuen hiusten pituudesta ja tilasta. Vaatimukset vaihtelevat, samoin kuin hyväntekeväisyysjärjestöt. Voit lahjoittaa ponnahduslipun Wigs for Kidsille tai Pantene’s Beautiful Lengths -ohjelmalle, jossa keskitytään syöpäsairauksiin ja Locks of Love (joka myy hiuksia, jotka eivät täytä vaatimuksiaan, FYI).

Kun päätät kasvattaa sen, ole valmis kärsimään uudelleenkouuntumisen loputtomat vaiheet. Usein leikkaukset stylistilla auttavat ahdistusta, mutta peruukit ovat aina hauskoja. Se on vain hiuksia loppujen lopuksi – tarkemmin sanoen sen puute. Jokaisella voi olla ajeltu pää. Ei ole mitään sääntöjä siitä, minkä muotoinen pää haluat sen näyttää hyvältä. Se on enemmän luottamusta. Mutta sinä tiesit jo, eikö niin?


Buzz-Buzz:

  • Tämä turkkilaisen miehen pelottava buzz-leikkaus on liian paljon minulle
  • 9 kuuluisia naisia, jotka saivat buzz leikkauksia vuonna 2017
  • Nainen Buzz Cut on tullut valtavirtaan – tässä on miksi

Haluat nähdä jotain piristävää inspiraatiota?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 86