15 dollarin harja Kate Middleton käyttää ulkonäöltään suoraan Disney Fairy Talea

Kate Middletonin hiukset ovat kaikenlaisia ​​#goal in the book. Päinvastaiset räjäytystavoitteet, luonnolliset väritavoitteet, paksuuden tavoitteet, kihara-tavoitteet – muitakin, mutta pysähtyisin siellä. Joten kun Richard Ward, hänen pitkäaikainen kampaajansa (#clientgoals, minäkin olen oikeassa?), Kertoi People -lehti hänen askel askeleelta räjäytys, ajattelin, että olisi kannattavaa tehdä muistiinpanoja. Olin oikeassa. Paras osa: Middletonin hiuksissa hän käyttää harjaa, joka näyttää lähes täsmälleen samanlaiselta kuin luultavasti Barbie-nukkeesi kasvaessa, ja se on 15 dollaria.

Sitä kutsutaan Tangle Angelksi, ja se näyttää sopivaksi Disney-prinsessin harjaksi. Suunnittelu (ja nimi) on melko samanlainen kuin viehättää suosikki, Tangle Teezer, mutta se, että tämä kahva muistuttaa Victoria’s Secret Angelin slinky silkki-mekko on eräänlainen hämmästyttävä. Ward käyttää sitä nostamaan ja detangle ja myös huomauttaa, että se on antibakteerinen ja antistaattinen.

 $15 Brush Kate Middleton Uses Looks Straight Out of a Fairy Tale

Tallenna nämä ideat myöhemmin ja seuraa Allure on Pinterest!

Kate middleton hair brush 1

Jos olet utelias, hän jakaa kaksi muuta hiuskuivausvinkkiä saadakseen duchessin ilmeen.

1. Kun karkea kuiva, tee se varovasti ja säädellysti alhaisella nopeudella ja käytä aina suutinta. “Suutin on juuri se, joka keskittyy lämpöön ja ottaa rakeisuuden pois”, hän sanoi.

2. Käytä varsinaista räjähdyspaineessa nailonharjaksen harjaa, joka on tasaisesti jakautunut. “Kun hiukset vedetään läpi, se istuu tynnyriin täsmälleen samaan aikaan täsmälleen samalla tasolla. Tämä pakottaa leikkaukset kiinni, ja se antaa sinulle tarvittavat jännitteet”, hän sanoi.

Valitettavasti meillä on vaikeuksia löytää Barbie-esque harja luotettavalla Yhdysvaltain jälleenmyyjillä, mutta olemme tavoitelleet tuotemerkin yksityiskohtiin.

Näin voit saada Victoria’s Secret -malli aaltoja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 53