5 Paras Ombre Color Hair Vinkkejä 2017 – Mikä on tumma hiukset Trend?

August 28
No comments yet

Parhaan osan vuosikymmenestä ombré on ollut elävän, viileän tytön värin tunnusmerkki. Mutta kuten mikä tahansa, joka saavuttaa kuumeensa, se voi väsyttää väsymystä. Ja niin katsoimme Mèche Salonin Matt Rezin purkamaan tarkalleen miten tehdä väriaine työpaikka tuoreena vuonna 2017.

1. Tee se sombré. AKA pehmeä, hienovarainen ombré. “Siellä on yhä kaltevuus pimeimmistä vaaleimpiin, mutta balayage-kohokohdat rikkovat sitä, joten se ei ole kiinteästi kaksivärinen”, selittää Rez. “Valmistunut vaikutus on vähemmän voimakas.”

Asiakkaallemme teimme täyden merkityksen. Kun se oli värjäytynyt, palasimme @wellahairusa #colortouchplus: lla yhtä suurilla osilla 66/07 ja 66/03 4%: n värimulsiolla (1: 2) varjottamalla häntä ylhäällä. Me juurtuimme noin tuuman päähän päältä ja jäimme 10 minuutiksi … sitten kammataan alas ja anna väri istua vielä 10 minuuttia luoda täydellinen varjoefekti. Päivitimme hänen päätään kaikella kiillolla ja tämä oli lopputulos!

MATT REZ: n (@colorbymattrez) yhteinen viesti

2. Työskentele luonnollisella pohjalla. Varjostetun vaikutuksen luomiseksi värikirjoittajan tulisi käyttää kiiltoa juurten väriä. Varjon pitäisi olla 2-3 asteen värejä luonnollisen värin varmistamiseksi, jotta graceful kasvaa. “Jos se on tehty hyvin, sinulla ei ole kolmas tai neljäs väri, joka tulee juurelle”, hän sanoo. “Sinun on voitava ratsastaa se 3-4 kuukauden ajan värien nimissä.”

3. Luo pystysuora ulottuvuus. “Vaakasuuntainen ulottuvuus on tummempi juurta kevyempiin päihin, kun taas pystysuora on kohokohdat ja matalat valot, jotka kulkevat vierekkäin”, selittää Rez. “Pehmeä, pystysuora kontrasti, yhdessä vaakasuoran sombrén kanssa, antaa sinulle eniten ulottuvuutta.” Mikä johtaa käyttämään…

11 tuntia ja 234 shampoa myöhemmin-uusi vaalea, joka dis. Kiitos, @balayagebymatt ������

Lauren Valentin (@lauren_valenti) yhteinen viesti

4. Kehitä kasvot vauvojen kanssa. Se antaa sinulle kasvojen kirkastavan “pop” värin. “Heidän pitäisi olla 2-3 tasoa kevyempiä kuin heijastuvat kohokohdat ja varjostetut juuri, joten sinulla ei ole kovia raitoja.”

5. Pidä hiukset terveinä. Yksinkertaisesti sanottuna: Mitä terveellisempää hiukset ovat, sitä paremmin väri näyttää salonilta ja seuraavina kuukausina. Plus, jos haluat keventää seuraavaan tapaamisesi, voit todella työntää blondi-kirjekuoren. Anna käsitellyille säikeille TLC Olaplexilla, joka rakentaa rikkoutuneet hiussidokset samalla, kun estät tulevat vauriot, sekä hydratoivan maskin hoidot.

#Fun muutos teimme tänään @olaplex! Tutustu osaan miten ja kaavoihin @olaplex #instagram-tarinassa! #olaplex #hairtransformaatio. Kiitos ihania avustajojani @meaghan_vinci (hullu kiilto taitoja) ja @ savannahritt heidän kovaa työtä aina ��������

MATT REZ: n (@colorbymattrez) yhteinen viesti

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =