6 parasta luonnollista hiustyyppiä Black Girls Rockilta! 2016

August 28
No comments yet

Kuten ennustimme aiemmin tänä vuonna, luonnollisten hiusten rakenne on tullut yksi suurimmista trendeistä salongeissa – ja punaisella matolla. Tietenkin, mustat naiset ovat olleet rohkeasti flaunting heidän kierre, bantu solmua, ja Afros jo jonkin aikaa. (Loppujen lopuksi et voi mennä luonnolliseksi päivässä.) Nyt meillä on vain tekosyy pyöristää suosikkityyliemme.

Jotta selkeä, trendi ei ole vain hairstyle valinta. Se on liike. Se on ilmoitus siitä, että olet omaksunut sen, mitä syntyi ja olet pysäyttänyt “perinteisten” kauneusvaatimusten mukaiset. Black Girls Rock !:n aikana, jossa BET kunnioittaa kaiken ikäisiä ja ammattimaisia ​​mustaa naista viihdyttämiseen ja yhteiskuntaan, Amandla Stenberg, 17-vuotias näyttelijä ja feministi, joka aktiivisesti ja ylpeänä rohkaisee status quon hylkäämistä, tunnustettu puheen aikana:

“Muistan katsomalla peiliä, kun olin pieni tyttö ja katselin kaikkia hiuksia ja olin sellainen,” miksi siellä on? ” Halusin, että se menee alas niin paljon, muistan sen tukahduttamisen ja harjaamisen, ja olen niin turhautunut, että se oli niin iso ja niin rohkea, että minusta tuntui, että otin liian paljon tilaa, mutta koska nämä naiset [ , Olen oppinut, että mustani ei estä minua olemasta kaunista ja älykäs. Itse asiassa syystä olen kaunis ja älykäs. “

Alla, me juhlimme naisia, jotka ovat omaksuneet luonnolliset hattunsa (ja rauhallisesti laskeutuvat sakset, koska emme siis ole valmiita suureen chop vielä).

musta girls rock 2016 tracee ellis ross
2016 Gary Gershoff

Isäntä iltana, Tracee Ellis Ross, muuttanut kampauksensa lähes yhtä monta kertaa kuin muutti asuistaan. Punaisella matolla hänen kirkkaat kiharat antoivat meille erillisen Diana Ross vibron. Nämä ovat erittäin hyviä geenejä.

musta girls rock 2016 amandla stenberg
2016 Gary Gershoff

Stenberg, joka oli kunnia Young Gifted ja Black-palkinnolla, joka toi mielenrauhaa Moschino-pukuun, kiinnitti ja puristi takaisin kiharaa pomadilla.

musta girls rock 2016 danai gurira
2016 Gary Gershoff

Tunnustettu Star Power -palkinnolla, Walking Dead‘s badass Danai Gurira, edustettuna lyhytkarvaisille naisille maailman veistämällä afro ja syvä osa.

musta girls rock 2016 yara shahidi
2016 Bennett Raglin / BET

Yara Shahidi, isännän TV-tytär Black-ish, otti tauon tavallisista punoksistaan ​​ja päivityksistään paksuille kiiltäville kiharoille.

musta girls rock 2016 corinne bailey rae
2016 Gary Gershoff

Soul-laulaja Corinne Bailey Raen hiukset on kasvanut niin paljon vuodesta 2006 lähtien “Put Your Records On”. Olemme niin kateita siitä, kuinka kauan hänen hiuksensa ovat edes kiertyneessä tilassa. huokaus #transitiongoals

musta girls rock 2016 marsha ambrosius
2016 Nicholas Hunt / BET

Samanlainen soul laulaja Marsha Ambrosius meni Solange-reitillä harjaamalla bantu-solmua aaltomaiselle, puolikuorittuun ulkoasuun luoden luonnollisia aaltoja.

__Teen Vogue: Mustat naiset jakavat heidän hiustekniikansa ft. Amandla Stenbergin

__

Kuva: Gary Gershoff / WireImage (3), Bennett Raglin / BET, Gary Gershoff / WireImage, Nicholas Hunt / BET

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =