Aliia Nasyrova on nykypäivän Rapunzel, jossa on yli 7 jalkaa hiuksia

August 28
No comments yet

Pitkät hiukset eivät koskaan mene tyyliltään, vain kysy Nicki Minajilta ja Vanessa Hudgensiltä. Mutta kun suurin osa meistä kääntyy laajennuksiin tämän vetämiseksi pois, Aliia Nasyrova oli luonnollisesti siunattu satuilla prinsessa hiukset.

Innoittamana partiaalisten hiusten hiukset, 27-vuotias Nasyrova on kasvattanut hiuksiaan yli 20 vuoden ajan. “Aloitin kasvattaa hiuksiani, koska lapsuuden jälkeen pidin pitkät hiukset paljon. Ja minä aina houkuttelivat pitkät hiukset sankareita saduilta “, kertoi Barcroft Newsille. Nykyään hänen hiuksensa on yli seitsemän ja puoli metriä pitkä, mikä varmasti lisää hieman painoa päähänsä.

“Hiukseni ovat niin raskas, vertailen sitä kissani painoon”, hän sanoi. Ahh … vain kuva, joka kuljettaa ympäri koko päivän. Kuten voitte kuvitella, Nasyrovan pitkät lukot ovat tuoneet mukanaan paljon huomiota. Latviassa asuva Venäjän kotoisin on saanut yli 17 000 seuraajaa yksin Instagramissa. Koko hänen sivunsa löydät muistiinpanot hänen virtaavien hiustensa videoista. Vaikka monet kommentoivat Nasyrovan upeita aaltoilevia hiuksia kohtaan, hän väittää, että kaikki eivät arvosta sitä. “Jotkut ihmiset kirjoittavat” leikata sen, myydä sen tai päästä eroon “, kertoi Barcroft Newsille. Nasyrova ei kuitenkaan reagoinut Internet-peuroja vastaan ​​ja on kiitollinen miehensä, Ivan Balabanin.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää virusvaaleja hetkiä:

  1. Internet on rakastunut Hillary Clintonin dramaattiseen uusiin hiustenleikkuun
  2. Video Baby Getting Hair Washed on erittäin suhteellinen
  3. Lite Brite Hair on sateenkaaren trendi räjäyttää

Balaban on Nasyrovan hiusten valtava tuuletin, itse asiassa hän varmistaa, että sängyssä on tarpeeksi tilaa sen sijoittamiseksi. “Olen aina pukeutunut seinään, jotta se antaa enemmän tilaa hiuksille, joten en voi vahingoittaa sitä vahingossa, sekoittaa niitä tai vahingoittaa sitä muulla tavoin”, hän sanoo. , joka kestää paljon enemmän aikaa ja tuotetta kuin normaalisti ilman, että ilmankuivaajaa käytettäisiin, Nasyrova voisi ottaa koko päivän hiustensa kuivumiselle kokonaan. Suosionsa ansiosta monet merkit lahjoittavat hiustuotteita Nasyrovaan, mikä varmasti auttaa Hän huolehtii myös hiusten hoitamisesta. Hän myös leikkaa päätään kerran kuukaudessa.

Vaikka monet tuntevat tarvetta verrata Nasyrovan hiuksia Xie Qiupingin, joka tällä hetkellä pitää Guinnessin ennätyksen maailman pisin karvoista 18 metriä pitkälle, Nasyrovalle tämä ei ole kilpailu. “Minulla ei ole unta päästä Guinnessin kirjastokirjaan”, hän sanoi. Nasyrova rakastaa pitkät hiukset, ja vaikka se saattaa vaikuttaa helpolta jättää se suoraan, hän luo erilaisia ​​tyylejä. Tutustu alla oleviin kampaileihin.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Nyt oppia tekemään hiustesi uudelle tasolle:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 86 =