Anti-Aging hiustuotteet

August 28
No comments yet

Kauneuden markkinointisuuntaukset tulevat ja menevät, ja juuri nyt elämme kaikkien asioiden ikäjyydessä, värinkorjauksessa ja – hiustenhoitolaitteissa – anti-ikääntymisessä. Viime aikoina on ollut valtava keskittyminen shampooseja, hoitoaineita ja styling hoitoja, jotka oletettavasti hoitoon ja kääntää ikääntymisen merkkejä. Ja tämä käsite kuulostaa melko awesome: Kuka haluaa ajatella hiuksiaan kuin vanha? Kukaan, kuka. Mutta ripustaa itseäsi: Paljon kuin pääsiäispupu ja haukkumainen kaveri Tinderillä, anti-aging hiustuotteet eivät todellisuudessa ole olemassa. (Lisää tässä womp-womp-äänitehosteet.)

Toki on olemassa lukuisia “anti-aging” hiustuotteita hyllyillä jokaisen Sephora ja Ulta. Ja vaikka nämä shampoot ja hoitoaineet saattavat todella olla todella mahtavia shampoot ja hoitoaineet, he eivät todennäköisesti tee mitään, mitä muut todella mahtavat shampoot ja hoitoaineet eivät tee.

Mutta ensin ryhdyttävä askel taaksepäin ja selvennettävä, mitä juuri tapahtuu hiukset kuin ikä. Olemme niin ehdottomia ajattelemaan anti-ikääntymistä, koska se liittyy ihoon, mutta hiukset ovat täysin eri tarina. “On olemassa vain kaksi asiaa, jotka muuttuvat ikääntyessänne”, kertoo kosmetiikkayhdyshenkilö Randy Schueller, joka on käsitellyt tätä aihetta blogissaan thebeautybrains.com. Ensimmäinen on, että se voi muuttua ohuemmaksi: “Follikkelit, jotka tuottavat hiusten surkastumisen ajan, jolloin he alkavat saada heikompia ja tuottavat ohuempia hiuslääkäreitä, joskus he lopettavat hiusten valmistamisen”, Schueller sanoo. “Harvennus hiukset” voi tarkoittaa, että joko säikeet itse eivät ole yhtä paksuja tai hiusten määrä päähäsi on vähenemässä – tai jonkin yhdistelmän molemmista.

Toinen tapa, jolla hiukset ovat tietenkin, on kääntämällä harmaa. “Kun vanhempia, solut, jotka tuottavat pigmenttiä, joka antaa hiusväriesi lopettaa työskentelyn, tarkoittaa, että hiukset ovat harmaita”, sanoo Schuller. Vaikuttaa yksinkertaiselta. Mutta tässä on se asia: Vaikka hiusten ohenemiseen käytettävät lääkkeet (kuten minoksidiili, Rogaine-valmisteen vaikuttava aineosa ja Propecia, reseptilääkitys), ei ole olemassa hoitoa, joka estää hiusten menemisen harmaaksi. Joten kaiken muun, jonka puolestamme käännymme – hiusten väri, tilavuudeltaan sellaiset tuotteet, jotka väliaikaisesti tekevät hiuksista näyttävät täydellisemmiltä – on vain kosmeettinen korjaus, ei oikeastaan ​​hoito.

Mikä tuo meidät oikeaan kohtaan: “Suurin osa” anti-aging “-hiustenhoidossa käytetystä kielestä on oikeastaan ​​vain markkinointi-puhetta, Schueller sanoo. Jotkut “anti-aging” muotoilutuotteet tekevät hiuksista näkyvän täyteisemmiksi päällystämällä jokaisen säikeen ja tukemalla sitä hieman enemmän, mutta he eivät tee mitään hiusten ikääntymisprosessin muuttamiseksi. “Ei ole mitään eroa” anti-aging “volumizerista verrattuna tavalliseen volumentointiin, sanoo Scheuller. Sama koskee shampoo- ja hoitoaineita. Kyllä, jotkin “anti-aging” -tavoista saattavat olla erityisen kosteuttavia, ja siksi ne kykenevät tekemään hiustyylistä sileämpiä tai vähemmän alttiita rikkoutumiselle. Mutta nämä kaavat eivät sisällä mitään ainesosia, joita et myöskään voisi löytää ei-ikääntymisversioina.

Mutta ennen kuin olet alkanut olettaa, että jokainen hiusalan yritys on menossa ulos meitä kaikkia, on tärkeää huomata, että monet tuotteet, joita markkinoidaan “anti-agers” hiukset ovat vain todella hyviä versioita, että kaava. “Monet tuotteista yrittävät luoda hyvin pyöristetyn hoidon, jotta voidaan käsitellä muita kysymyksiä, jotka tulevat ikääntymistä hiuksiin, jotka ovat enemmän kosmeettisia”, kertoo kosmeettinen kemisti Ni’Kita Wilson. “Shampoot ja hoitoaineet eivät saa mitään todellista huumeiden väittämiä, mutta he voivat käyttää hoitoaineita pehmentämään hiuksia ja tekemään sen hallittavammaksi.” Joten anti-aging-sateenvarjot myydyt tuotteet voivat itse asiassa olla todella hauskoja – ei vain välttämättä siinä,.

Miten luoda sileä, rapea-free blowout:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 83 =