Cara Delevingne Brow Tutorial – Cara Delevingne Kulmakarvat Miten

August 28
No comments yet

kuva

Kuten monet Instagramissa ovat maininneet, “Älä koskaan anna kenenkään huonoilla kulmakartoilla kertoa sinulle elämästä.” Se on melko kukkainen tapa selittää hyvän otsan merkitys, alkuperäinen tunne on todellinen. Kulmakarvat kehystää kasvosi ja kiillottaa ulkonäkösi, aivan kuten kirkas huulipuna tai a täysin sovellettu kissa-silmä. Ja nyt, kiitos Supermalli-of-the-hetki, Cara Delevingne, valtapinta on palannut ja ottaa maailman … yksi kasvot kerrallaan.

Matkaani ei kuitenkaan ole ollut kaikki kirkkaat silmät ja höyhenet browed. Minäkin istuin peilin edessä joka yö keskikoulussa, joka syöksyi sydämeni sisältöön. Se jätti minulle ohuet, surulliset kulmat ja vielä ohuempi, surullisempi pino #TBT valokuvia että en ole kuolettavasti hämmentynyt viesti sosiaalisessa mediassa. Joten, otin rakkaani kulmakohtaisiin kasvojen karvaan Heatherille John Barrett Salon Bergdorf Goodmanissa näyttämään minulle, mitä pitää säilyttää ihanan paksu, voimakas kulmakarva omasta.

Vaihe 1: Ota puhdas ripsiväri harja ja kampa ylös ja poissa saadaksesi paremman käsityksen todellisen pituudesta ja muodasta kulmat.

kuva

Vaihe 2: Tweeze alle otsan alle pitää ne näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. Varmista, että jätät muutaman karvan otsan hännän alle ja anna sen karvan näköiseksi.

kuva

Vaihe 3: Lyijykynä etureunan alapuolelta ja noudata luonnollista muotoilua, pitäen sen tummina kaarella. Vihje: Kynän avulla voit luoda muodon.

kuva

Vaihe 4: Käytä ruskeaa luomiväriä täyttämään harva alueet.

kuva

Vaihe 5: Käytä vaaleaa, mattapunaista luomiväriä, jonka haluat levittää silmän alle siivota ja antaa kauniin kaarimaisen valon illuusion.

kuva

Vaihe 6: Käytä kermainen korostustyökalu kirkastamaan ja muotoilluksi kulmakartoituksen ympärillä.

kuva

Vaihe 7: Yhdistä ja poista vielä kerran, niin että kulmat ovat paksuin ja tummimmat lopussa.

kuva

Voila! Minä tulen supermodelointiin hetkessä.

kuva

Lisää Brow-Obsessed:


Naisen historia ja kulmakarvat


J. Lawin kesäkuun suojakuori perustui hänen kulmakartoihinsa


7 Kuvia Cara Delevingnen silmäkulmasta, koska miksi ei


Cara Effect: Kulmakarvojen kirurgia on nousussa

Ode Lily Collinsille ja hänen kulmakarvilleen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81