Cara Delevingne esitteli hopea-vaaleanpunaisia ​​hiuksia

August 28
No comments yet

Cara Delevingnen hiukset näyttävät jatkuvasti muuttuvilta väreiltä (puhumattakaan pituuksista), ja olemme aivan täällä jokaisen uuden ilmeen suhteen. Aiemmin tänä keväänä hän rohkeasti ajeli koko hänen päähänsä, emmekä tahdo valehdella, ajattelimme tehdä samoin. Siitä lähtien hän on pukeutunut kaljuuntumaan metallinen kimallus, ja kun hänen hiukset ovat alkaneet kasvaa takaisin, hän on omaksunut platinan blondi värisävy – joka luonnollisesti näyttää täysin virheettömäksi. Delevingne meni jopa punainen viime kuun musiikkivideolle, jos et vielä ole 100% vakuuttunut siitä, että ei ole väriä, jota ei voi vetää pois.

Hänen viimeinen pysähtyminen hänelle virmajuuri ensi-iltana, Delevingne lisäsi taivaan taikaa hänen pixie-leikkaukseensa. Stylistin Mara Roszakin instagramin mukaan näyttelijöiden leikatut hiukset on muunnettu hopea-vaaleanpunaiseksi “makeiseksi” täydellä määrällä loistoa. “Lyhyet hiukset ovat uskomattoman monipuolisia”, kirjoitti Roszak otsikossaan. “Jokainen nainen harkitsee chop, DO IT!”

Rehellisesti, vain yksi katsaus Delevingnen helmeileviin puuvillakakun karvoihin riittää tekemään meidät houkuttelemaan päästäkseen saksille heti. Joissakin valoissa se melkein näyttää nousi kulta, ja toisissa täydellinen yhdistelmä hohtavan harmaa ja vaaleanpunainen. Olemme täysin pakkomielle; Cara, kumarramme.

Ladataan

Katsele Instagramissa

virmajuuri and the City of a Thousand Planets Mexico City film Premiere
Getty Images

Lisää Cara Delevingne:

  • Cara Delevingne on herkempi korvalehtien ja olemme pakotettuja
  • Katy Perry, Cara Delevingne ja Kristen Stewart kaikki sopivat hiuksiinsa Pariisissa
  • Cara Delevingne jakaa voimallisen viestin kauneudesta Instagramissa

Katso nyt joitain parhaita julkkisleikkauksia tällä hetkellä:

Seuraa De Elizabeth Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 25