David Babaii hiustuotteet – ympäristöystävälliset hiustuotteet

August 28
No comments yet

David Babaii ja näyttelijä Kate Hudson julkaisivat äskettäin ympäristöystävällisen hiustenhoitolaitteen, David Babaiin, WildAidille, joka ei ole pelkästään luonnollisia, hyviä maapalloja (ja teitä) valmistettuja tuotteita, vaan myös 10 prosenttia tuloistaan WildAidiin, villieläinten suojeluun.

DAVID BABAII: N VINKKEJÄ TÄMÄN MAAN PÄIVÄNÄ MAALISKUUN MAAILMILLE

Hanki Curls ja tekstuuri ilman muotoilutyökaluja

Jos haluat pitkät hiukset, toimi seuraavasti:

Shampooingin jälkeen suihkuttaa koko pää David Babaiin kanssa WildAid Bohemian Beach Spray -kasvillesi, hankaa ja / tai kierrä osia, anna sitten kuivua ilmassa. Kun olet kuiva, jos haluttu koostumus tai tilavuus on haluttu, käännä pääsi yli ja takaisin ja anna sen nopeasti ravistella. Voit asettaa sen kaikki paikoilleen hiukset kevyesti suihkuttaa hiuslakkaa.

Lyhyille hiuksista seuraa näitä ohjeita:

Pyyhi kuivaksi tuoreet hiukset perusteellisesti. Suihkuta koko pääsi Beach Sprayilla ja anna kuivua. Kun hiukset ovat kuivia, levitä David Babaii WildAid-muovausliimoon ja järjestä tekstuuri, kunnes olet tyytyväinen ulkonäköön.

Pidä hiukset puhtaana ilman shampooa

Jotta vältät ylimääräisen öljyn tai kerääntymisen (ja säästävät veden käyttöä), ripottele hieman vauva-jauhetta hiuksiin, jotka toimivat kuivana shampoona, mikä auttaa poistamaan öljy ja jättää tuoretta tuoksua koko päivän ajan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kosteaa kosmeettista puuvillaa ja pistä se hiusrajan ja juurien ympärillä eliminoimaan ylimääräiset öljyt. Jos haluat, höyrytät kevyesti öljymättömiä tuoksuja tai purista muutama tippa tuoresta sitruunasta hiusten tuoreeseen tuoksuun.

Pese hiuksesi yön yli ja herää tyyliin

Pese hiuksesi yönä ennen säästä aikaa ja sähköä. Kun hiukset ovat hiukan kosteat, laita kaikki hiukset sotkuiseen ratsastukseen – luovuutta ja kierreosia on tiukka tai löysä eri tekstejä varten. Kun ponihäntäsi on kiinnitetty, suihkuttaa Beach Spray ja makeat unet. Kun heräät, kumota ponihäntä vaivatonta mutta ekokailua.

UINTERVIEW.COM TALKSI DAVID BABAII TIETOJA CELEBRITY HAIRSTYLES

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 79