Demi Lovato paljastaa New Bob Haircut Instagramissa

August 28
No comments yet

Demi Lovato soi keväällä parhaalla mahdollisella tavalla: esittelemällä uudenlaisen ilmeen. Laulaja räikeästi esitteli leukapituisia tuttuja torstai-iltana Instagram Storynsa paljastaen uuden ilmeensä useissa lyhyissä leikkeissä. Ensimmäisessä videossa hän leikkii lyhyillä päillä, ikään kuin yrittää löytää uuden itsekulman. (Spoileri: jokainen kulma on hyvä kulma.) Toisessa, hän hienovaraisesti nyökkää kameraan, joka näyttää olevan auton takaistuimessa.

Vaikka hänen dramaattinen uusi leikkaus kokonaan varastaa meidän huomion, emme voineet auttaa huomaamaan hänen upea loistava iho täydentää hänen tummat kulmat ja smokey silmät. (Ehkä se johtuu siitä, että hänen meikkiään poistetaan huolellisesti yöllä?)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Uusi ilme (jonka mukaan Refinery29 on oikeastaan ​​peruukki) tuli hänen pitkäaikaisen hairstylistinsa, César DeLeön Ramirêzin, joka lähetti saman videon Demi’s Story -lehdessä hänen ruokinnassaan sekä tekstityksen “New Cut New D … “Hän kertoi Refinery29: lle,” Me olimme harrastaneet ajatusta hiusten leikkaamisesta lyhytpalloon, mutta koska olemme olleet kasvattamassa hiuksiaan, olimme hieman epäröimättä. “Koska Demi on ollut kiertueella , se oli täydellinen tilaisuus antaa hiuksilleen lepoa laajennuksista ja kuumien työkalujen arjen stressistä. “

Ladataan

Katsele Instagramissa

Demi ei ole muukalainen kokeilemaan hiuksiaan, ja hänellä on ollut tunnettua käyttää jotain tyylikkään bobin ja erittäin pitkien pidennysten välillä. Dramatic hiustenmuutos on tervetullut 365 päivää vuodessa, mutta on fiksu kokeilla sitä peruukkiin, ennen kuin tehdään iso chop.

Jokainen Bella Thorneista Kylie Jenneriin on kokeillut leukapituista tyyliä, kumpaakin hiuslakkaa koko ajan ja pitäen sen pin-suorana. Demi on hyvissä käsissä, jos hän päättää tehdä pysyvän ulkoasun, emmekä voi odottaa, kuinka hän aikoo tehdä sen seuraavaksi.


Lue lisää hiuksista:

  • Kylie Jenner hiljaa esitteli upouusia nuudia leukalukkoa Snapchatilla
  • Tämä herkkä persikka-värinen Bob ominaisuuksia upea Ombre Undercut
  • “Ghost Layers” -hampaat hyppivät pian Instagramiin

Katso Miz Crackerin vetovoima:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2