Dyson Supersonic hiustenkuivaaja

August 28
No comments yet

Vain kun ex-poikaystävä osti minulle Dyson-tyhjiön syntymäpäiväni, että todella arvostin brändin mahtavuutta. (Kyllä, aluksi olin kovaa, hän osti minulle tyhjiön syntymäpäiväni.) Viiden minuutin käyttämisen jälkeen tiesin, etten voinut koskaan palata hölynkääseen vanhaan tyhjiöön, jolla oli sotkuiset laukut, hankalat suuttimet ja keho, joka näyttää R2D2: lta . Ja epäilen, että tulen pian sanomaan vanha puhalluskuivaimen. Tänään, Dyson virallisesti ilmoittanut ensimmäisen hauskansa kauneuden alalla käynnistämisen Dyson Supersonic hiustenkuivaaja, ja se on tärkeä pelimuuttaja. Brändi investoi miljoonia dollareita, palkkasi kymmeniä uusia työntekijöitä ja toi joitain maailman parhaita kampaajia (mukaan lukien Jen Atkin) auttamaan luomaan puhalluskuivaimen, joka oli kevyempi, hiljaisempi ja tehokkaampi kuin nykyään markkinoilla. Kukaan ei viehättää on kokeillut kuivainta vielä – työkalu on edelleen tuotannossa – mutta olemme nähneet prototyyppejä, luettaneet tilastot ja keskustelleet sekä Atkinin että Dysonin tuotekehityspäällikön Tom Crawfordin kanssa. Tähän asti olemme oppineet.

1. Dyson investoi hankkeeseen 71 miljoonaa dollaria. Mitä maksoi niin paljon? Ensinnäkin, yhtiö rakensi aivan uuden laboratorion, joka oli yksinomaan hiusten tiedettä tutkittaessa. “Tarkastelimme itse hiusten perustekijöitä sen ominaisuuk- sien ja sen tapahtuessa sen suhteen, kun laitat sen kaikkiin näihin [muotoiluun] hoitoihin”, Crawford sanoo. “Tarkastelimme myös tiedettä siitä, kuinka hiukset ovat vuorovaikutuksessa tuotteiden kanssa, miten ihmiset käyttävät tuotteita ja työkaluja, ja tarkastelemalla ihmisten yleisiä turhautumista sen kanssa, mitä siellä on.”

2. Kuivurissa työskenteli yli 100 erilaista insinööriä. Ja Crawford teki mielenkiintoa tuoda kymmeniä naispuolisia insinöörejä alukselle. “Meillä oli oltava ihmisiä, jotka todella käyttävät tuotetta ja kuivattavat hiuksiaan säännöllisesti”, Crawford sanoo. “Se toi fantastisen tasapainon joukkueelle, koska sinulla oli ihmisiä, jotka käyttivät puhallushoitajia ja ihmisiä, jotka eivät olleet, ja se herättänyt todellisen rakentavan keskustelun ja kyseenalaisti olettamukset siitä, miten kuivaimia tulisi käyttää.”

3. Insinöörien piti mennä muotoilukouluun. Crawford lähetti jokaisen insinööri-uros ja naisen – paikalliselle korkeakoululle hiusten luokkien järjestämiseen. “Halusin todella, että he ymmärtäisivät, mitä hairstyling oli kyse ja kuinka ammattilaiset käyttävät kuivausaineita salonissa”, sanoo Crawford.

Dyson hair dryer

4. Kuivurilla on aukko siinä. Huomaat yllä olevasta kuvasta, että Dyson Supersonic ei näytä mitään kuin puhalluskuivain. Suutin on korvattu suurella sylinterillä, joka on tuotemerkin patentoitu Air Multiplier -tekniikka, eli linssejä käyttävät puhaltimet, jotka he asettavat käytännöllisesti katsoen kaikissa laitteissaan. Näin se toimii, se vie vähän ilmaa pohjasta, joka vedetään moottorin kädensijan yläosaan (enemmän sekunnissa), mutta myös vetää vähän ylimääräistä ilmaa keskelle ja sivuille. sylinteri Crawfordin mukaan. Kaikki tämä ilma kerrotaan sitten kolminkertaiseksi, koska se työnnetään ulos renkaan keskeltä kohti hiuksiasi. “Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteesi läpi kulkee vähemmän ilmaa, mikä tarkoittaa, että moottori voi olla pienempi, mutta enemmän ilmaa virtaa”, Crawford sanoo. Se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että hiukset tulevat imeytyneiksi kuivurin takaosaan.

5. Puhuminen moottorista on kuusi kertaa pienempi kuin klassinen moottori ja kolme kertaa kevyempi. Moottori perinteisissä hiustenkuivaajissa on takapäässä ja tekee niistä niin huipputason. Koska tämä moottori on tarpeeksi pieni, jotta se sopisi kämmenesi päälle, Crawford ja hänen joukkueensa pystyivät sijoittamaan moottorin kädensijan yläosaan. “Tämä parantaa merkittävästi tasapainoa, koska se ei enää ole raskas, joten se on mukavampaa käyttää.” Mutta älä vain ota Crawfordin sanaa sille. “Olen puhalluskuivaus koko päivän, ja se, että se painaa niin vähän, on unelma”, sanoo Atkin, joka on testannut Supersonicia viimeisten kuukausien aikana.

6. Se on tarkka lämpötilan säätö. Hiilikuivain sisällä on neljä lämpöasetusta (ja kolme ilmavirran asetusta), pieni lämpömittari, joka mittaa ilman lämpötilaa 20 kertaa sekunnissa, jotta ilma ei koskaan kuumene. “Huomasimme, että perinteisten kuivauslaitteiden avulla, jos rajoitat ilman virtausnopeutta, esimerkiksi silloin, kun takana oleva suodatin likaantuu tai työnnä suutinta harjaksi, lämpötila nousee hyvin nopeasti”, Crawford selittää. “Ja kun ilma pääsee tiettyyn lämpötilaan, se alkaa hajota ja vahingoittaa hiuksiasi.”

Dyson 2

7. Suodatin on helppo puhdistaa. Ajattele viimeksi, kun puhdistit suodattimen puhallushoitajasta. Useimmille teistä se ei koskaan olisi. Mutta kuten Crawford mainitsi, likaisen suodattimen voi aiheuttaa puhalluskuivurin liian kuumaksi tai hajoamaan kokonaan. Lämpömittarin lisäksi Supersonic hiustenkuivaajalla on myös pieni tietokone, joka aiheuttaa valon salaman, kun suodatin on puhdistettava. Ja koska se on alhaalla kädensijan alareunassa, on helppo kierrättää ja sammuttaa.

8. Se on tosiasiallisesti yliäänistä. Suuri joukko akustisia insinöörejä sai tehtäväkseen tehdä Dysonin kuivausrummun niin hiljaiseksi kuin mahdollista. “Lapset ja lemmikit ovat paljon suurempia kuin aikuiset,” kertoo Crawford. “Joten kun yksi akustisista insinööreistämme toi kotiin varhaisen suunnittelun, hän käänsi sen päälle ja lapset pyysivät häntä lopettamaan sen.” Akustiset insinöörit lopulta ajattelivat ratkaisua, joka lisäsi kaksi siipipyörän lisäterää, jotka ovat piilossa sylinterissä – jotka tekivät kuivaimen yliäänistä tai nopeamman äänen nopeuden.

9. Et koskaan polta kätesi. Jos olet joskus yrittänyt kiinnittää tai irrota diffuusori, kun isku kuivataan edelleen kuumana, tiedät, että se on pohjimmiltaan kuin koskettaa kuumaa rautaa. Dyson-insinöörit suunnittivat sekä suuttimen että diffuusori- ja tiivistyslaitteen siten, että kuuma ilma on kylmän ilman välissä, joten pinnat eivät koskaan kuumene. Ja jossakin tapauksessa “miksi kukaan ei ole ajatellut tätä vielä?” Dyson magnetisoi liitetiedostot, jotta voit vain napsauttaa niitä ja poistaa sen sijaan painaa heitä pois raakaa voimaa. “Sillä hetkellä kun näin, että olin sellainen, tämä on valtava”, sanoo Atkin. “Rehellisesti, se on niin hyvä, olin todella bummed en ole suunnitella sitä itse.”

Dyson 3

10. Sinun ei tarvitse pitää kylmäpainiketta painettuna. “Kun painat sitä alas, se pysyy niin, kunnes painat sitä uudelleen”, kertoo Atkin, joka huutaa vanhempia kuivaimia, joissa pitää pitää kylmäpainike painettuna, kun puhallat kuivua. “Se on myös ionisaattoriominaisuus, joka on erityisen tärkeä särkyjen hallitsemiseksi.”

11. Se on kestävää. “Se tuo kyyneleitä silmiini ajattelemalla väärinkäytöksiä, joita me laitamme läpi”, Crawford sanoo. Dyson lähetti prototyyppejä Malesiassa sijaitsevalle teknilliselle keskukselleen, jossa naistutkija luopuu pohjimmiltaan kaikista aggressiostaan ​​hämmästyttävillä uusilla työkaluilla. “He heiluttavat heitä seinille, kulkevat heitä, heiluttavat niitä jatkuvasti ja pudottavat heidät jatkuvasti kasvavilta korkeuksiltaan tietäen, että he selviävät ja ovat ehjät. Periaatteessa he yrittävät rikkoa niitä, ja me todella haluamme rikkoa juttuja, koska silloin saamme selville, mistä se epäonnistuu, ja miten voimme tehdä siitä entistä vahvemman. “

Valitettavasti sinun on odotettava syyskuuhun saadaksesi kätesi Dyson Supersonic -laitteelle. Se on saatavana kahdessa värimallissa (vaaleanpunainen ja metallinen metalli tai valkoinen ja hopea) ja se myydään yksinomaan Sephora, sephora.com ja dyson.com hintaan 399 dollaria (mikä on käytännöllisesti katsoen edullinen verrattuna Sedun 700 dollarin versioon). Toivomme, että voimme testata sen ennen ja kertoa, jos se on pelin muuttuessa, kuten se kuulostaa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =