Emmy Awards 2017: How to Recreate Chrissy Metzin Faux Bob

August 28
No comments yet

On sanomattakin selvää, että Chrissy Metzilla on ollut vuosirauhan – ja se laittaa sen kevyesti. 36-vuotias näyttelijä tappoi sen roolissaan Kate Pearsonina NBC: ssä Tässä olemme, lopulta vaivihkaa Emmy-ehdokkuutta draaman parhaana näyttelijänä. Ja jos tänä iltana – ja muutamina viime kuukausina – ovat merkkejä hänen menestyksestään, tämä on vain alku erittäin lahjakkaalle tähdelle.

Tänä iltana 69. vuotuisessa Primetime Emmy -palkinnossa Metz astui sisään upeaan teal-kenkiin, lausuntojen korvakoruihin ja faux bobin – tyyliin, minun on sanottava, etten odottanut, mutta kuitenkin heti rakastui. Mikä on enemmän syy viehättää oli kunnia saada mahdollisuus puhua ilmeen takana, julkkis kampaaja Marc Mena, joka käytti kaikki Suave Professional -tuotteita, jotka luovat Metzin vanhan Hollywood-tyylin.

Mena on työskennellyt Metzin kanssa Emmy Awards -viikonloppuna ja selitti, että sunnuntai-iltana inspiraation perustana oli mekko, jonka hän päätti päättää (spoileri: hän ei valinnut vasta tänään!). “Kun hän poimi mekon, päätimme tehdä faux bobin”, Mena kertoo viehättää. “Hän halusi, että hänen hiuksensa putosivat hänen hartioidensa yli, joten luotiin tyyli, joka istuisi kauniin Lela Rose -paidansa kaulan pään yli.”

Valmistaakseen Metzin säikeet hän pesi ensin hiuksensa Suave Professionals Honey Infusion -vahvistusampulla ja -hoitajalla varmistaakseen, että se oli kunnolla ravittu ja vahva ennen kuumien työkalujen käyttämistä. “Olisi todella tärkeää käyttää hoitoaine, joka auttaa vahvistamaan Chrissyn hiuksia ennen lämmön muotoilua ja auttaa torjumaan kosteutta”, Mena lisäsi.

Seuraavaksi, Mena pyysi pyyhkeen kuivaamalla hiuksiaan Suave Professionals Honey infuusion 10-in-1 Leave-in -kosteusvoide voidakseen antaa lisää ylhäältä ja torjumiseksi. Sitten hän meni suoraan lämpösuunnitteluun, hieroi hiuksia neljänneksen tuuman osuuksilla käyttäen keraamista pyöreää harjaa, jotta löysi löysät, volyymi-pakatut kiharat. Sitten hän asetti jokaisen käperän nastoja koko hänen päähänsä varmistaakseen, että tyyli olisi hämmentävä koko illan ajan.

Mena sai muutaman spritzin jälkeen Suave Professionalsin Luxe Style Infusion Anti-Humidity Hairspray -tuotteen, ja Mena otti neulat ja jakosi hiuksensa sivulle Mason Pearon -harjan avulla. Mitä faux bob tekijä, Mena rullaa pohjan pituus hiukset alla ja kiinnitä se nastat. Se oli niin yksinkertainen.

Metzin Emmy Awards -hiukset eivät ole vain täydellisiä kalenteriin tulevissa mielikuvituksellisissa tilaisuuksissa, vaan myös hauska ja helppo tehdä lähtöä tavallisesta go-to-tyylistasi – varsinkin jos olet pitkäkarvan omaava henkilö. Itse asiassa luulen, että tulen käyttämään tätä siskollani juuri nyt. Onnittelut, Chrissy!


Lisää 2017 Emmy-palkinnoista:

  • BEST Beauty näyttää vuodelta 2017 Emmy-palkinnoista
  • Laverne Cox julkistaa uuden kokoelman Orly Nailsin kanssa Emmy Awards Red Carpetin kanssa
  • Katso, kuinka kaikki suosikkikappaleesi saavat Emmy Awards-Ready

Nyt näet kahdeksan parhaan kauneuden hetkiä aiemmista Emmy-palkinnoista:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56