Gucci Cruise lähetti Queen Elizabeth-innoittamana hiukset kiitotielle

Kun kuulimme, että Gucci 2019 Cruise -näyttely pidetään roomalaisessa hautausmaassa, voisimme varmasti olettaa, että kiitotien kulkeva ulkonäkö ei ole tylsää. Helvetti, heti kun kuulit, että se on Gucci, se on turvallinen oletus; loppujen lopuksi pari heidän mallistaan ​​syksy / talvi 2018 kiitoradalla käveli omien ruumiillisten päänsä jäljillä, joten … niin. Ja vaikka suurin osa Cruise-malleista, jotka kulkivat Promenade Des Alyscampsin läpi, urheilivat herkästi hiuksia – jotka vaihtelivat pitkiä, ilmakuivattuja aaltoja lyhyiltä luonnollisilta kiharoilta – kourille annettiin yksi hienoimmista ja odottamattomista kampauksista, joita olemme nähneet kiitotietä vuosina.

Hairstylist Paul Hanlon ja hänen tiiminsä yhdistivät kaksi näennäisesti yhteensopimattomia kampauksia yhdeksi ihmeelliseksi ilmeeksi, jonka aiomme arvailla useimmat ihmiset eivät kokeilla kotona. Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, mallissa on kihara, painovoimainen bouffantti, joka on innoittanut Elizabeth I: n allekirjoitustyyli. Tämä yksin olisi vaikuttava voima, mutta se on vain puolet koko kampauksesta. Hanlonin Instagram-sivulle lähetetyt kuvat paljastavat, että tämän ja useiden muiden mallien pään taustalla on suuret, uskomattoman yksityiskohtaiset punottu pullat, jotka on erotettu kohoavasta etuosasta korvakuulokkeella.

Ladataan

Katsele Instagramissa

“Kiitos ystävilleni, joka on … lahjakas tiimini! Olet täysin murskannut sen! ���������� Kaikki osoittit hiukset! ����������������❤️❤ ️ “Hanlon kirjoitti otsikossa, emmekä voineet yhtyä enempään (vaikka olisimme käyttäneet vieläkin enemmän emojia ilmaisemaan täysin kuinka hirveä työ on). Tämä lahjakas joukkue loi tämän näköisen ainakin kahdesta muusta päästä, bouffantista ja punoksista, jotka vaihtelevat hieman kooltaan mallista malliksi.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Punottu paju ilmestyi myös toisella mallilla, jossa oli slickly pulled-back -tyylinen tyyli, joka viime kädessä oli täynnä höyhenpeitteistä kiehtovaa. Ja kuin muut punotut pullat eivät olleet riittävän henkeäsalpaavia, tämä oli ristiriidassa sydämen muotoon.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Toinen etupuolen bouffantti meni alas epätoivoiseen, kynttilänvalotettuun kiitoradaan ilman punottua pullaa; mallin hiukset jätettiin lykkäämään pitkään ja löysästi, mikä loi kaikkein hienoimmin mullan.

Gucci Cruise 2019 bouffant mullet by Paul Hanlon
Getty Images

Olemme saaneet Hanlonille tietoja siitä, miten hän saavutti nämä upeat tyylejä, ja varmistamme, että päivitämme tämän vastauksen saatuaan. Sillä välin nauti samanarvoisesta arkipäiväisestä kauneudesta, joka laski Gucci Cruise-kiitoradalla: sukkahousut ja helmi silmät valmistettu kuolemansuoja.

Gucci Cruise 2019 model wearing a death mask
Daniele Venturelli

Kauniita unia.


Katso enemmän kiitotien kauneutta:

  • Thom Brownin syksy 2018 Näytä esitellyt Instagram-meikit kauniilla Twistillä
  • At Dries Van Noten, mallit käyttivät kahdeksan eri sävyä neon ripsiväri
  • Milano Fashion Week Fall 2018: parhaat hiukset ja meikki trendit

Nyt katsella 100 vuotta lyhyitä hiuksia:

Seuraa Marci Instagramissa ja Twitterissä tai tilaa Allure-uutiskirje päivittäisistä kauneuden tarinoista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =