Halloween Ideat: Nicki Minaj’s Wig Count ja Cassie’s Fluorescent Androgyny in \\\

August 28
No comments yet

Minulla on vakava puku inspiraatio Nicki Minajilta ja Cassien uusi video “The Boys”. (Language NSFW, duh.) Vid, naiset kirjaimellisesti tuhota välimeren, mutta ei ennen paljon aikaa kauneussalonkiin.

Minajin lopullinen peruukki tulee viiteen. Ja Cassie sekoittaa sen nauttimalla Skrillex-ajeltuihin hiuksiinsa kahdella tavalla: tavalliset pitkät, femme-lukot ja enemmän androgynous-faux-lyhennetty ilme loisteputken keltaisella, jonka epäilen olevan tehty Manic Panic Dye Hard “Kuiva Hard” Temporary Color Styling Gel.

Nämä äärimmäiset ulkoasut ovat niin helppoa jäljitellä, tehden Minaj ja Cassie niin suuren (ja oikea-aikaisen) duon Halloween-puku. Cassien kohdalla sinun ei tarvitse peittää päätäsi – vain pin up ja hieroa hiukset temp värilevyllä, sitten työnnä haastatteluasi puku ja suuri ketju. Minajille on kyse värikkäistä peruukkeista, puristetuista nauloista ja väärennetyistä ripseistä – ei mitään, että nopea matka Ricky’ssa ei voi saavuttaa.

__Tarkista Minajin villien peruukkien galleriamme (kommentit hänen sileän miehensä, Terrence Davidsonin) inspiraatiota lisää. __

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =