Haluatko vaihtaa hiusten väri niin usein kuin Nicole Richie? Sinun täytyy lukea tämä

August 28
No comments yet

Nicole Richie on hiusväri-uskomus: viimeisen vuoden aikana hän on ollut laventeli ja tumma suussa, ja nyt hän on kuumana vaaleana. Mutta kun kutsuin häntä rohkeaksi, en vain viittaa siihen, että luotan My Little Pony -hiusten vetämiseen. Ei, mikä on järkyttävää ei ole, että hän valitsi nämä rohkeat sävyt; se on, että hänen hiuksensa eivät ole täysin katkenneet, pudonnut tai muuttuneet puuvillakakun koostumukseen prosessissa. Jokaisen naisen nimessä, joka haluaisi tehdä jyrkkiä hiusvärejä, kysyin profiililta, miksi.

“Tällaisella värillä ei ole ammoniakkia tai peroksidia”, kertoo Nikki Ferrara, New Yorkin Marie Robinson -salon väriaine. “Hiukset on esivalettu, ja sitten väri on enemmän kuin kiilto, joka täyttää hiusten leikkauksen.” Joten on todennäköistä, että Richie tarvitsee vain valkaisua juuristaan ​​aina silloin tällöin, ei koko hänen päästään aina, kun hän tekee värinvaihtoa. Ja koska kirkkaat sävyt, kuten hän on valinnut, hajoavat nopeasti itsestään, niitä ei tarvitse irrottaa ylimääräisellä kemiallisella käsittelyllä.

Mutta entä jos haluat vetää Nicolen ja kokeilla uutta väriä, ennen kuin vanha on alkanut häivyttää? “Shampoo hiukset nestemäisellä astianpesuaineella”, Ferrara sanoo. “Se on korkeampia pesuaineita kuin normaalissa shampoolla, joten se auttaa värin irtoamisessa.” Lautasen saippuaa tehostetummaksi Ferrara suosittelee hiusten shampooamista sen kanssa, pään peittäminen muovisella suihkun korkilla, joka sulkeutuu lämpöön ja lyödä sitä puhallushoitajalla.

Nyt se ei ole niin huono kuin suoravalioinen valkaisuainetta, mutta astianpesuaine on myös runsaasti kuivunut hiuksista. Ferrarin korjaus? DIY kuuma-öljy-käsittely. “Lämmitä kookospähkinäöljyä ja kampa sitä hiustenne läpi, istu sitten 30 minuutin ajan”, hän sanoo. “Se auttaa poistamaan jäljelle jääneet jäljelle jääneet värit, ja se on myös syvällinen hoito hiusten kuivumiselle.”

Kuten viehättää Facebookissa ja saat lisää kauneusuutisia ja päivittäisiä vinkkejä syötteesi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 27