Holografiset hiukset ovat ottamassa Instagramia ja aiot kokeilla sitä ASAP

August 28
No comments yet

Hiusvärien kehityksessä ei ole mitään, mikä ei ole enää vuonna 2017. Olemme nähneet kaikkea unicorn hiusvästä “lite brite” sateenkaaren hiuksista ja nyt, ei ole yllättävää, jotkut maagiset coloristit ovat löytäneet keinon tehdä lukot näyttävät vielä mystisemmiltä ja lumottuisemmiksi kuin koskaan.

Hei Giggles huomautti uuden suuntauksen, jonka ihmiset kutsuvat “holografisia hiuksia”, ja se on yksi hämmästyttävimmistä, mitä olemme nähneet jonkin aikaa. He raportoivat, että suuntaus alkoi Ross Michaels Salonissa Seattlessa, Washingtonissa, ja se syntyy useilla Pravana-sävyillä, mukaan lukien Violet, Luscious Lavender ja Blissful Blue sekä Olaplex lukittavaksi vaalean sävyyn.

Lopputulos? Hiusten sävy, joka on niin dynaaminen, antaa sen läpikuultavuuden, mutta on niin kiiltävä, että se todella näyttää hologrammilta. Sosiaalisessa mediassa on jo hyviä virkoja, joissa ihmiset näyttävät pois vastavirran lukot ja oikeutetusti. (Kuka ei näytä tätä pois?)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Joten, oletko ajatellut menossa merenneito, yksisarvinen tai, tiedät, futuristinen holografinen hiukset, on trendi kaikille näinä päivinä.

Related: Voit nyt Slather Your Face yksisarvinen TearsHow palata luonnolliseen hiuksiin ColorTiger Eye Hair Trend ottaa Instagram

Tsekkaa tämä:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 18