Jennifer Lopez paljastaa Super Long Braidin kampaajan Chris Appletonin

Jennifer Lopez on rakastanut erittäin pitkät hiukset viime aikoina, ja hänellä on vyötärön pituisia laajennuksia suurimmalle osalle 2018. Hänellä oli jopa 50 tuuman laajennukset Billboard Latin Music -palkintoihin, ja päät päättivät polvilleen. Toki, hän meni suurta leipää varten Met-galakille, joka ilmestyi olkapäähän, mutta siitä toukokuun iltana hän on usein mennyt ulkonäköön missä tahansa rintakehästä alaselän pituuteen. Ja nyt näyttää siltä, ​​että hän olisi käyttänyt pisimmän tyyliään, jotta silmäni eivät pettäisi meitä.

Lopezin ja Kim Kardashian Westin huipentajana toimiva Chris Appleton lähetti kuva Instagramille sunnuntaina, jossa näkyi täyspitkä profiili Tanssin maailma tuomari, jossa hän istuu paremmin kuin joku kenenkään jaloilla. Vaikka hänen dramaattisesti korostetut poskipäät (huumekasvattaja Ariel) saattavat kiinnittää silmäsi aluksi, on mahdotonta sivuuttaa, mikä on helposti pisin punos, jota olemme nähneet kolmella uhalla.

Vedetty takaisin erittäin tiukasti ja aloittaen Lopezin pään takaa, punos näyttää ulottuvan lattialle aina kapenevaksi. “Ei voi odottaa teidän kaverit näkemään, mitä olemme työskennelleet viime yönä ….. Tämä GALM ��,” Appleton kirjoitti otsikossa, ilmeisesti niin innoissaan ulkonäöstä, jonka hän aluksi erehtynyt glam – vaikka emme rehellisesti voi syyttää häntä. Olisimme alttiita yli-tyytyille kirjoitusvirheille, jos olisimme luomassa tällaisen mestariteoksen myös Jennifer Lopezille.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ei vielä sanaakaan siitä, mistä juuri he työskentelivät, mutta Appletonista vain tunti aiemmin näyttää lopezia hopeisessa, kullakin pohjassa, off-the-shoulder-asussa, taas erittäin pitkillä hiuksilla – vaikka siinä valokuvassa se on löysä , aaltoileva ja osittain päällinen huivi. Kuvateksti merkitsee sitä, että hänet oli kaikki hämmästynyt videolle, vaikka Appleton ei selvästikään selvitä, mikä video on.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Appleton on antanut yhdelle pop-tähden asiakkaistaan ​​uskomattoman pitkä punos. Huhtikuussa hän lähetti kuva Ariana Grande: sta, jolla oli samanlainen – mutta ei melko pitkä – tyyli.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Molemmat Lopezin Rapunzel-kaltaiset ulkonäkö ovat kiistattomasti kadehdittavia, mutta jos haluat kokeilla sitä, pidä mielessä, että Lopez ilmoittaa tuhansia dollareita ylellisyydestä siitä, että hän pystyy lisäämään korkealaatuisten hiusten jalkoja niille säikeille, jotka jo kasvaa päänsä päältä.


Lisää Jennifer Lopezista:

  • Ne ylimääräiset pitkät hiustenpidennykset, kuten J.Lo, maksoivat 6 000 dollaria
  • Jennifer Lopez leikkaa hiuksensa HOURin ennen vuoden 2018 Met Galaa
  • 11 Kauneudenhoitotuotteet I Spotted Jennifer Lopezin pukuhuoneessa

Katsokaa nyt Chris Appletonia erottamaan joitain Kim Kardashianin parhaita kampauksia:

Seuraa Marci Instagramissa ja Twitterissä tai tilaa Allure-uutiskirje päivittäisistä kauneuden tarinoista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =