Kaleidoskoopin hiukset on vesiväri Ota Rainbow Dye Jobs

August 28
No comments yet

Kuten William Shakespeare kerran sanoi, “Rainbow hiukset mistä tahansa muusta nimestä näyttäisivät niin makealta.” OK, olisin voinut tweaked ikivanhan linjan hieman, mutta se koskee täysin pastellin sateenkaaren hiukset näyttävät viral Instagram – onko Juliet oli sateenkaaren hiukset tai ei. Väritystyön tuloksena toimiva stylisti viittaa siihen “vesiväri sateenkaaren” ja “sateenkaaren joen” hiuksiksi, kun taas toiset Instagramissa ovat nimenneet sen “kaleidoskooppihiuksiksi”. Sen opaalisuus muistuttaa sateenkaaren korostustyökalua, kuten Too Faced Rainbow Strobe Highlighter, joten arvelen, että minun pitäisi heittää “sateenkaaren korostus” hiukset rengasta. Riippumatta, Portland-pohjainen hairstylistinen Lindsay Wolf värjäsi yhden asiakkaansa hiuksista kaikki ROYGBIV-pastellivärit tekniikalla, joka loi upean prismamaisen vaikutelman. Tavallisesti näet tämän näytelmän eloisina, neon-sävyinä, mutta Wolf pystyi tekemään sen herkillä, unelmillisilla – aivan kuten hän toivoi.

“Tämä ilme oli innoittamana luonnon, erityisesti Tyynenmeren Luoteis-sateenkaarilla”, Wolf kertoo viehättää. “Tiesin, että halusin sen olevan pehmeämpää ottaa rohkeampia sateenkaaren hiuksia kuin olisin nähnyt paljon. Halusin, että sävyt näyttävät nestettä, ikään kuin ne sulaisivat toisiinsa, eivätkä pysty näkemään, missä kukin väri alkaa tai päättyy. ” Jos kysyt minulta, hän pystyi tekemään sen virheettömästi.

Kaleidoskooppihiusten aikaansaamiseksi Wolf aloitti pastellinsa prismamaisen sateenkaaren ulkoasun keventämällä asiakkaan hiuksia jääkään platinan blondiin. Tämä sävy on välttämätön pastelliväreille, ja hänen asiakkaansa joutui lopettamaan salonki kahden neljän tunnin istuntojen saavuttamiseksi. Kolmannen viiden tunnin istuntoa varten Wolf maalattiin pastelliväreistä Guy Tangin Mydentity-linjalta, erityisesti Pink Diamond (ruusu), Lavender Lust (savuinen violetti) ja Mint of Steel (merisuola). Hän käytti myös Pulp Riotin jauhetta (taivaansininen) ja sitruunaa (voideva keltainen). Hän vuorotteli neljästä erilaisesta väriyhdistelmästä, kun hän työskenteli hänen asiakkaidensa päällä. “Minun oli todella kirjoitettava heidät alas ja ripustaa heidät edessäni, niin etten unohda, mikä väri tulee seuraavaksi”, hän myöntää. Jos et noudattanut, koko prosessi kesti yhteensä 13 tuntia. Kirottu.

Ajattelet yrittääksesi etsiä itseäsi? Koska se vaatii valkaisua, Wolf sanoo, että se sopii parhaiten niille, joilla on luonnollinen keskipitkä vaalea, vaaleat hiukset, joilla on hieno ja keskipitkä rakenne. Hän myös suosittelee nimittämisen aikataulua stylistilla, joka on vakuuttunut suorista väriaineista. Kun olet tehnyt niin, kysy heiltä “monivärinen pastellivärikuitu”, kuten Wolf soittaa. Plus, “tiedä, että tämä on ulkoasua, joka vaatii aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä, mutta tulokset ovat niin, joten sen arvoista”, hän lisää. sovittu.


Lisää sateenkaaren hiusväri-suuntauksia, joita rakastat:

  • Kokeile harmaa ja sateenkaaren hiusten suuntauksia samanaikaisesti
  • “Rainbow Prism” hiukset näyttävät uudelta väriltä aina kun siirrät pääsi
  • Tämä Rainbow Ombré hiusväri-tekniikka on täydellinen brunetteille

Tutustu hiusvärin yllättävään historiaan:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 30