Katso Donald Trumpin hiukset tuulen viereen

August 28
No comments yet

Viime viikon lopulla alkoi pitkäkestoisen, varovasti rakennettujen julkisivujen mureneminen. Ei, emme puhu siitä, että Kylie Jenner tuli ulos itsetuhoisesta hiljaisuudestaan ​​paljastaakseen tyttärensä syntymän. Pikemminkin tuulen repimättömän linnunpesä, joka oli presidentti Donald Trumpin päällä, irrotti tuuli samanaikaisesti selvittäen yhden maan yleisimmistä mysteereistä ja herättäen vielä enemmän kysymyksiä kuin ennen.

Trumpin lentävä Air Force One perjantaina tapahtunut hetki lähti melkein huomaamatta, ja haudattiin viikonlopun uutisista, jotka koskivat murskauspörssiä, historiaan vaikuttavaa Super Bowlia ja tietenkin maailmankuulun vastasyntyneen saapumista Stormi Webster. Kuitenkin tiistai-iltana kirjailija Ashley Feinberg paljasti tapahtuman ja jakaa sen maailman kanssa Twitterin kautta, jossa hän lähetti videon nimeltä “The Real Donald Trump”.

21 sekunnin leikkeessä POTUS näytetään hyökkäämällä eräiden erityisen voimakkaiden tuulenpuhallusten avulla, kun se suuntautuu portaita kohti tasoa. Tuuli puhalsi kammottavan kampauksen osan suoraan ilmassa ja aiheutti hyytelöityjen sivujen leikkaamisen kuten pienet, höyhenevät siivet. Vaikutus (joka todennäköisesti tuntuu paljon presidentin kauhistukselta, jolla on hyvin dokumentoitu huoli fyysisistä esiintymisistä) on täysin eksplisiittinen juuri sen alle, joka on tavallisesti huolellinen kampa.

Saul Loeb / AFP / Getty Kuvat

Trumpin hiukset muuttuivat keskustelunaiheeksi ja kiihottuneiksi keskusteluiksi kauan ennen kuin hän ilmoitti ehdokkuutensa presidentiksi, vaikka muistoja ja ajatuksia “luovasta” kampauksesta ovat epäilemättä saavuttaneet kuumetta. Muutamia päiviä sen jälkeen, kun hän oli vannonut virkaan, New Yorkin ajat paljasti, että Trump ottaa reseptilääkityksen, joka kohtelee miehen kuvioitua hiustenlähtöä ja vahvistaa, että Trumpin hiukset ovat itse asiassa omat.

Äskettäin Michael Wolffin kiistanalainen, pommisuonakirja Trumpin puheenjohtajakaudesta, Tulta ja raivoa, kirjailija väitti, että edes ensimmäinen tytär Ivanka Trump tarkastelee isänsä hiuksia halveksivasti. “Hän kohteli isäänsä irrallaan, jopa ironiaa, niin pitkälle, että haaveilisi hänen harhautustaan ​​toisille”, kirjoittaa Wolff. “Hän kuvasi usein mekaanin takana ystävilleen: täysin puhtaan pate – suljettu saari päänahan vähennysleikkauksen jälkeen – ympäröi karvainen hiusväri sivujen ja etuosien ympärillä, josta kaikki päistöt on koottu keskelle ja sitten pyyhkäisi takaisin ja kiinnitettiin jäykistyssuihkeella. “

No, meillä on se.


Nyt lisää Trumpista:

  • Kuinka monta porkkanaa Donald tarvitsee syödä saavuttaakseen tämän oranssin varjon
  • Donald ja Melania Trumpin uusin Hand-Holding-tapahtuma eivät voineet olla hankala
  • Todiste olemme helvetissä: Trump Dildot ovat olemassa

Katsokaa Demi Lovaton kuvauksia viehättää:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3