Kelly Clarkson esittelee tyylikkään Lobin vuonna 2018 Billboard Music Awards -punaisen maton

Kelly Clarkson aloitti sunnuntai-iltana hänen hosting-keikkansa vuoden 2018 Billboard Music Awards -palkinnolla – nimittäin jakamalla hänen pitkät kasvot kehystyvät otsatut lyhyemmän, tyylikkämmän ulkoasun puolesta. Laulaja käveli MGM Grand Garden Arenan punaisella matolla Las Vegasiin urheilevan tyylikästä, suoristettua lohkoa, joka erotettiin keskelle ja leikattiin aivan olkapäänsä alle.

2018 Billboard Music Awards - Red Carpet
Kevin Mazur / Getty Images

Clarksonin kesäinen uusi leikkaus täydellisesti korosti hänen dramaattista, korkean kaulapantaansa. Lattianpitävä musta kenki suunnitteli Christian Siriano ja hänellä oli epäsymmetrinen pääntie, hellävarainen kaulus kaulakoruilla, leveä nahkavyö vyötärön ympärillä ja korkea rako ylös vasemman jalan päällä. Hän valmisti upean ulkonäön oranssirenkaisella huulipunalla, kaulusvahvikkeet korvilla, mustat napatut kantapäät ja hämmästyttävä helminen kytkin.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Vaikka tämä on viime aikoina ensimmäinen kerta, että Clarkson on unohtanut punaiset matot punaisella matolla, hän todellakin näytti ensimmäistä kertaa lyhyemmästä leikkauksesta tämän kuukauden aikana Ääni. Tuolloin hän jakoi kuvan hänen uuden ilmeensä Instagramista; hänen kampaajansa Robert Ramos suunnitteli lohkoa sivuseinillä ja löysällä ranta-aallolla. Muutaman viikon kuluttua 36-vuotias jatkoi laajentamista vähemmän, ja hänellä oli hänet samassa tyylikkäässä, keskiosassa, jota hän teki sunnuntai-iltana. Näiden valokuvien ja BBMA-levyjen välillä Clarkson on kuitenkin toisinaan palannut allekirjoituksilleen pitempiin lukkoihin, urheileviin keskipituisiin aaltoihin Ääni ja todistaa lopullisesti, että hän on sertifioitu kameleontti.


Lue lisää julkkis hiukset:

  • Sisällä Real Housewives of Atlanta Star Porsha Williamsin peruukki
  • Serena Williams pukeutuu lonkkanopeuteen käärittyyn poninokkaaseen Fascinatorilla Royal Wedding -tapahtumassa
  • Jos haluat ylimääräiset pitkät hiustenpidennykset, kuten Jennifer Lopez, Valmista Shell Out $ 6K

Katsokaa nyt Melissa McCarthy kokeilla 9 asiaa, joita ei ole koskaan kokeillut ennen:

Älä unohda seurata Allure Instagramissa ja Twitterissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1