Kim Kardashian vain paljasti tyylikkään New Icy Blonde Lob Haircut

August 28
No comments yet

Kim Kardashian on lyönyt platinapeliä, koska hän ensin poistui jääkylmillä säikeillä New Yorkin muotiviikolla. Ja nyt hän on taas siinä, paljastaen täysin uuden hiusten muutoksen – tällä kertaa epäilemättä kaikkein ohut lohko, jonka olemme koskaan kiinnittäneet silmiin. (Ehkä sis Kourtney oli hänen inspo?)

37-vuotias multihyphenaatti lähti Snapchatille tiistai-iltana esittelemään tuoreita silputtuja, solisluunleikattuja leikkauksiaan, kunnianhimoisen hairstylistin Chris Appletonin, joka myös kertoi Kardashianin uudesta tyylistä. “ATOMIC BLONDE ✂️ Tuo takaisin loistoa �� Rakastan tätä tylpäistä leikkausta @kimkardashianilla”, lukee leimauksensa söpöstä tähtien videosta ihaillaan uutta ulkoasua.

Kardashian otti uuden tylppäpallonsa pyörimään tiistai-iltana L.A.n ponnahdustapahtumassa, jossa hänellä oli tyylikäs harmaa harmaa mekko, joka sopi tarkasti hänen huurteisiin hiusten väriin. Näyttää myös siltä, ​​että hän on vielä – jos ei vieläkin – osaksi aikuistunut esteettinen, kuten näette kuvissa. Hänellä on noin tuuman tummat hiukset ennen kuin “atomi blondi” tulee läpi. “Väärennetyt, juuret tulevat omaan ��”, kirjoitti yksi kommentaattori, jonka sanottaisin täydellisesti.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Celebrity hairstylist ja pitkäaikainen Kardashian ystävä Jen Atkin lähetti myös kuvia KKW: stä uudella chopillaan kirjoittamalla Instagramilla “takaisin työhön w @kimkardashian X @makeupbyariel X #jenatkinhair ��”, jossa hän sai legionit kommentteja, jotka täydentävät todellisuuden tähtien hiusten uudistumista . IG-videossa, Kardashianin hiukset melkein näyttää laventelia (vaikkakin vain suodatin), mutta jopa hairstylistari Andy Lecompte huomasi tämän kommenttiosassa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Tarpeetonta sanoa, nyt olen kutina myös Kimille, kuten Kim. Vaikka olisimme todellisia: hän voisi hyvin palata vyötäröä pitkin säikeisiin ensi viikolla. Vain aika näyttää.


Related:

  • Kim Kardashian houkuttelee tuoksua hänen seuraavan KKW-kauneustuotteenaan
  • Kim Kardashian käynnistää KKW Beauty huulipunat
  • Kim Kardashian vain paljasti, kun hän palauttaa hänen KKW Creme Contour ja Highlight Kits

6 Things to Work In Your Skin-Care rutiini:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 35