Kuinka luoda sileä ripustin

August 28
No comments yet

Kyllä, Kim Kardashian tunnetaan hänen ääriviivastaan ​​ja eeppisistä huutoistaan, mutta hänet tunnetaan myös suosimasta yhtä erityistä kampausta – tyylikäs, tiukka ja kiiltävä lantioväki (tiedät, että se näyttää paremmin). Se ei ole kovin vaikea saavuttaa, mutta jostain syystä se ei ole koskaan täysin samanlainen kotona kuin se, kun se tekee ammattilainen. Se voi olla, koska olet puuttunut tämä yhtenäinen vaihe.

Kardashian haastoi hänen hairstylistiä, Michael Silvaa, murtamaan askeleet allekirjoitusnäkökulmastaan ​​hänen verkkosivuillaan. Useimmat vinkit ovat melko ilmeisiä: Sinä puhallat hiukset, pudotat kuivaa öljyä sen läpi, vedät sen pään keskelle ja huuhtele huolellisesti yläkerroksen läpi, kunnes se on sileä kuin lasi.

Silva sanoi kuitenkin, että useimmat ihmiset ohittavat. Ennen hiusten vetämistä ripustukseen, sinun on poistettava hiuslakka. Kun hiukset on valmistettu kuivalla öljyllä, Silva ohjaa sormensa hiusten läpi nostamalla juuret ja ruiskuttamalla hiuslakkaa koko kerroksen alle ja kampaamalla sen pään muotoon sormillaan. “Tämä on perusta”, Silva sanoo. Se on hyvä asia, koska usein me havaitsemme, että slicked-back-lonkkamme hitaasti hajoaa, kun yö jatkuu. Varmista vain, että pidät kynän hyvästä seitsemästä kymmeneen senttimetrin päähän päästäsi. Muuten päätyy hiuksiin, jotka eivät ole ainoastaan ​​sileät kuin lasit, vaan myös yhtä jäykkinä.

Ja jos et voi selvittää keinoa sileäksi ne ärsyttävät hiukset, jotka tarttuvat silmäsi ylhäältä, silva on myös ratkaisu tähän. Hän ottaa suoristimen ja tasoittaa hännän osaa jaksoittain. “Kun levykkeet kuhunkin osaan, nämä lyhyet hiuslangat lopulta yhdistetään lanttopöytään, etkä edes näe niitä.” Voit nähdä kaikki hänen vinkkinsä toiminnassa katsomalla alla olevaa videota:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 93