Kuinka luoda tämä monimutkainen kudottu Updo 4 vaiheessa

August 28
No comments yet

Yksi tärkeä tyyli, jonka havaitsimme New Yorkin muotiviikolla: paksut mustat päänauhat, jotka on kiedottu näiden kauniiden, murskattujen päivitysten ympärille. Ja paras osa? Tyyli näyttää todella monimutkaiselta, mutta se on yhtä helppoa kuin ranskalainen punos. Koska se on yksi.

“Se on välillä puhdas ja sotkuinen”, kampaaja Odile Gilbert kertoi minulle backstage ennen Suno show. Voit luoda vaikutelman aloittamalla spritzing hiuksesi kahdesti kerran vedellä ja sitten teksturointi spray – jotta se näyttää windblown ja viileä. Pop pääpantaan ennen kuin aloitat palmikoinnin, joten se ei pääty käsiksi keksittyyn, ja tee sitten ranskalainen punos tavallasi sellaisenaan.

1. Hiukset hiukset löysästi ja epätäydellisesti (hyviä uutisia kenelle tahansa, joka on huono ranskalaisella pellavaa omat hiukset).

2. Pysäytä muutama tuumaa pätkät päältä päin ja kiinnitä se paikalleen, jossa punos pysähtyy selkeästi joustavalla.

3. Taita punos alaspäin niin, että voit työntää päitä pääpantaan ja jatka sitten päiden vetämistä, kunnes osa, joka ei ole punottu, pepeilee ulos.

4. Jos sinusta tuntuu todella kunnianhimoiselta – ja älä välitä, että sekaisin ja ylhäältä alaspäin – vedä punos erilleen hieman laajentaaksesi sitä ja tartu sitten tonnistoihin bobby-nastat. Tavoitteena on saada punos niin leveäksi, että se peittää pään selän; “Se ei ole chignon, mutta se ei ole aivan punos”, sanoo Gilbert.

Viimeistele hiuslakalla kevyellä huurulla asettaaksesi ulkoasua. Ja sinä olet. Näyttää monimutkaiselta, mutta melko yksinkertaiselta (varsinkin jos ohitat viimeisen vaiheen). Pidämme tätä jokaiselle puolueelle, josta voimme tulla keväällä.

KUVA: GETTY-KUVAT

Lisää hiusten ideoita katsella:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6