Kuinka suojata luonnolliset hiustesi, kun käytät peruukkeita, kutoja ja punoksia

August 28
No comments yet

Kesä on huoleton tyyli. Kun se kuumenee, mieluummin pidämme kiinni “vähemmän vähemmän” lähestymistavasta kauneusjärjestelmiimme. Tämä on vain yksi niistä asioista, jotka käyttävät peruukkia, kutoja ja punoksia (tunnetaan myös suojatyyleinä) koko kesän ajan niin houkuttelevia; ne on helppo ylläpitää ja antaa sinulle tauon muotoilemalla luonnollisia hiuksia. Vaikka tämä varmasti helpottaa elämää, on silti tärkeää pitää hiuksesi ja päänahan terveinä. Keskustelimme luonnollisten hiusten asiantuntijoiden kanssa saadaksemme parhaat vinkit siitä, kuinka pitää hiuksesi terveinä ja vahvoina koko kesän ajan.

Tee tutkimus selvittääksesi, mikä suojaava tyyli toimii parhaiten elämäntyyliäsi ja hiustyypeillesi.

Tämä on erityisen tärkeää, jos olet uusi maailma yllään peruukit, kutoo ja punokset. Paljon kuin hiusten leikkauksen valitseminen, haluat löytää parhaan tyylin, joka täydentää yleistä tyyliäsi ja joka on helpoin luonnollisen hiustyyppisi. “Ei ole väliä mihin aikaan vuodesta, on paras valita suojaava tyyli, joka ei liikaa korosta omia hiuksiaan”, kertoo Carol’s Tytär Lisa Price. “Minulla on esimerkiksi pieni pään pääni päällä, joka on ohuempi kuin muu pääni – se on perinnöllinen asia äitini puolella perheessä – joten valitsen tyylit, jotka sallivat sen olevan mitä se on eikä tehdä siitä pahempaa. “

Anthony Dickey, kampaaja ja New Yorkin hiustosäätiön salongin omistaja, korostaa, että on tärkeää tunnistaa curl-tyyppisi ensin, koska kaikki karvatyypit eivät toimi kaikkien hiustyyppien suhteen. “On niin paljon hiuskuvioita kuin ihmisten sävyjä”, sanoo Dickey. “[Curl] -luokitusjärjestelmä voi auttaa määrittämään, miten nämä termit koskevat teidän tekstuuria, eikä joku muu.”

Valmista luonnolliset hiukset ennen kudosten tai punokset.

“Hiusten hoitamiseen on ennen suojaavan tyyliin asennettava ylimääräisiä varotoimia, jotta varmistetaan, että kosteus on luonnollisessa hiustossasi”, sanoo Maria Antoinette, Cantu-globaali taiteilija. Varmista, että hiukset ovat puhtaat ensin käyttämällä kirkastavaa shampooa (kuten Ouidad Superfruit Renewal Clarifying Cream -sampoo), jotta pääset eroon kaikista jäämistä jäämistä muotoilutuotteista. Säilytä sitten hiukset maskiin (Antoinette ehdottaa Cantu Shea Butter Deep Hair Masque -hoitoa). Lisää kosteuttavaa bonusta kiinnitä muovikorkki ja istukaa höyrylaivan tai kuumennetun kuivausrummun alle noin 15 minuutin ajan, jotta tuote pääsee kokonaan hiusvasalle.

Jos hiukset ovat kynttiläpuolella, Dickey suosittelee, että käytät golf-pallo-kokoista lempihoitostasi hoitoa ja kookospähkinäöljyä tuoreeseen ja puhdistettuun hiuksiin. Sitten puhaltaa hiuksesi pölykuivaimella ja kampa-kiinnikkeellä ennen kuin pääset punoksille tai lisäämällä kutoja. “Mitä kovempaa hiustekstiä, sitä enemmän tarvitset valmiiksi hiuksiasi, ennen kuin pihdit tai lisätään kudokseen”, sanoo Dickey.

Nicki minaj wigs
2016 David Livingston

Älä säilytä suojaavia tyylejä liian kauan.

“Tyylin pitäminen liian pitkään ilman hiusleikkausta on suurin virhe, jota naiset käyttävät suojaavissa tyyleissä”, kertoo Tuppi Shorter, Avedan globaali taiteellinen johtaja teksturoidut hiukset. Lyhyempi neuvoo olemaan käyttämättömiä punoksia tai kutoo pidempään kuin kuusi-kahdeksan viikkoa ilman ottamista ja antaa hiuksille ja päänahallesi tauon. Kun tyyli on poistettu, aikatauluttaa tapaaminen kampaajien kanssa leikkaukseen. Muista myös koskaan nukkua peruukkiin ja muista poistaa ne päivittäin, jotta päänahalle annetaan mahdollisuus hengittää.

Pidä luonnolliset hiukset ja päänahan hyvin puhdistettuina ja kosteutettuna suojaavien tyylien varassa.

Lyhyempi ehdottaa, että käytät pipettimella öljyä kuten Aveda Dry Remedy Daily -kosteuttava öljy suoraan päänahan päälle. Käytä kevyttä öljysuihketta (kuten OGX Coconut Oil Painoton Hydration Oil) hydratoituna punokset tai lokit. Pidä kudokset ja punokset puhtaana suihkuttamalla viikoittain kuivalla shampoolla (pidämme Batiste Dry Shampoo) ja pidämme päänahan puhtaana erityisesti muotoillulla shampoo, kuten Orgaaninen Root Stimulator Herbal Cleanse Hair ja päänahanpuhdistus shampoo.

Vältä hyppäämistä mereen.

Pantene-tyylitekniikan Kim Kimblein mukaan peruukit ja kudokset eivät tee hyvää suolavedessä. “Se kuivaa päänahkan ja matottaa hiukset, jotka voivat johtaa kuivuuteen ja rikkoutumiseen”, Kimble sanoo.

Suojaa reunat.

Tiukka kutomot ja raskaat punokset voivat johtaa vetoajokuuteen, joka on tyypillinen progressiivinen hiustenlähtö, joka aiheutuu hiusten asettamisesta jatkuvasti rasitukseen tai jännitteeseen. “Ei ole paluuta jännityksen hiustenlähtöön”, Lisa sanoo. “Kun follikkeli tulee ulos juuressa, ei ole muuta tekemistä. Hiukset eivät tule takaisin, joten älä anna kenenkään hiirellä hiuksia liian tiukasti pitkin hiusnaulaa.” Aivan kuten päänahan, on tärkeää myös pitää reunat hyvin hoidettuna ja kosteutettuna hoitoaineella (kuten Carolin tytär Black Vanilla Edge Control Smoother)

Buzzfeed: Katso tämä nainen muuttuu 11 uskomattoman helposti Natural Hairstyles

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3