Kuinka värjätä hiuksiasi värittämättä hiuksiasi (Vihje: se on laajennuksia!)

August 28
No comments yet

Hiusten värien trendit muuttuvat yhtä nopeasti kuin me voimme varata tapaamiset kollegamme kanssa. Joten me täysin ymmärrämme, miksi tehdä pysyvä tai puolipäiväinen muutos voi antaa sinulle tauon. Hiusten värjäys voi olla haitallista ja huollettavia, ja kun päätät palata, et voi koskaan todella saada luonnollista väriä. Entä jos kerroimme, että voit värittää hiuksesi niin usein kuin halusit vaarantamatta mitään yllä mainituista? Lue, rakas lukija.

Laajennukset liittyvät tyypillisesti pituuteen, äänenvoimakkuuteen ja joskus Pariisin Hiltoniin, mutta puhuimme New York Cityn Eva Scrivo -salon väristijää Meri Kate O’Connorista siitä, että käytät laajennuksia väriaineen sijasta hiusten värin muuttamiseen. Yksi ilme, jonka O’Connor luo faux-säikeillä, on ombré. “Ombré on trendi, joka ei koskaan mene pois”, hän selittää. “Se jäljittelee tapaa, jolla aurinko osuu hiuksiisi luonnollisesti, mutta se on nyt hiljentynyt ääripäistä, jota näimme viime kaudella luonnollisempaan, aurinkoon suututettuun ulkonäköön.” Celebin inspiraationsa: Victoria’s Secret Angel Lily Aldridge (yllä).

O’Connor sai meidät saavuttamaan ulkoasun ilman väriainetta. “Ombré-efektin osalta laajennusten värin tulisi olla kaksi tai neljä sävyä kevyempää kuin luonnollinen väri. Paras on sekoittaa ne pitämällä vaaleammat lohkot kasvojen ympärillä ja sijoittamalla tummemmat alalaidat. mikä on tärkeää tämän ilmeen kannalta, joten pidä kaikkein keskittyneimpiä osia pohjaan nähden ja laske vähitellen pienempiä kappaleita, kun liikut päätä kohti. ” Ompeleessa O’Connor käyttää missä tahansa 4-12 kappaletta paksuuden perusteella. (Hänen suosikkinsa ovat Invisi-tab hiustenpidennykset House of European Hairista.)

Paras hiusten värjäys laajennuksilla on, että ne ovat tilapäisiä – prosessi kestää noin puoli tuntia ja voit vaihtaa väriä niin usein kuin haluat.

Haluatko tietää lisää laajennuksista? Olemme saaneet sinut kattamaan:

• Kaikki, mitä ikinä halusit tietää hiustenpidennyksistä

• Miksi sinun pitäisi antaa hiustyökaluille toinen mahdollisuus

• Miten hoidetaan hiustenpidennyksiä kesällä

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 91