Kylie Jenner esiintyy Snapchatissa

August 28
No comments yet

Viimeisen kahden kuukauden aikana Kylie Jenner on toivonut tervetulleeksi uuden vauvan, joka käynnisti uuden kootulostuksen, jonka innoittamana oli vauva, ja sai todella hienon uuden auton. Ja nyt hänellä on uusi hiustenleikkuus, jotta hän voi lisätä hänen pitkästä listastaan ​​söpöistä uusista tavaroista.

Sunnuntai-iltana Snapchatissa julkaistussa tarinaan Jenner paljasti tuoreita silmiinpistävää tylppäpalloa, joka tuskin leikkaa hartioitaan. Lukuisissa kuvissa, jotka hän on julkaissut ilmoittaessaan Stormin syntymän – ja palaten nopeasti A-plus-sosiaaliseen media-peliinsä – Jenner on saanut hiuspidennyksiä, jotka menevät aina vyötäröön. Ei ole selvää, jos Jenner todella leikattiin hiuksiaan tai jos hän vain vetäytyi kimppuunsa, mutta kumpi tahansa, hänen uusi ilme on ensimmäinen hiusten muutos, jonka olemme nähneet kauneuden mogulista tuli äiti.

20-vuotias ei ole muukalainen vaihtaa hänen tyyliään. Hän on kulunut jokaisesta ulkoasusta minttu vihreästä platinahuna vaaleanpunainen vaaleanpunainen. Viimeksi hänen hiuksensa viimeinen oli viimeinen syksy, kun hänen parhaan ystävänsä, Jordyn Woods, leikkasi sen samankaltaiseen muotoon, jossa oli keittiön leikkureita. Luonnollisesti pari jakoi koko muutoksen sosiaalisessa mediassa, leikkien Jennerin kampaajan Andrew Fitzsimonsin kanssa, että hän olisi parempi “varoa” työstään, joten kuka tietää onko Woods ollut tämän viimeisimmän leikkauksen taustalla.

Kylie Jenner / Snapchat

Huolimatta hänen äskettäisestä päätöksestään maksaa hänen kauniit merenneito aallot, se ei näytä siltä, ​​että maailma näkee mitään hulluja väri muutoksia Kylie milloin pian. Viime vuonna, jakson aikana Kylie elämä, Jenner myönsi, että hän oli muuttanut hiuksiaan koko ajan peruukilla ja eri väreillä. “Rehellisesti, kaverit, en halua pettää ketään, haluan vain hiukseni pitkiä ja mustia ja kauniita”, hän sanoi.

Uusi vauva, uusi ilme, uusi Kylie.


Lue lisää hiusten väristä:

  • The 9 Best Hair-Color Trends of 2018
  • Sisäpisteeni Harry Potter Nerd on pakkomielle tämän “griffindor Dye Job”
  • Hedelmämehun hiusväri-trendi on saada sinut janoiseksi

Katso nyt 11 julkkiksia, jotka ovat kuluneet sateenkaaren hiukset:

Älä unohda seurata Allure Instagramilla ja Pinterestillä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 85