Merenneito sulaa on unelmoimpi kesä hiusväri

Mermaidilla on ollut valtava hetki kauneudessa, varsinkin kun on kyse hiusten väristä. Ja me olemme aina juiced nähdä uusia tulkintoja unenomainen trendi. Yli Missourissa kampaaja Courtney Gann tarjoaa omaa, ulkoasua, jonka hän loi sen jälkeen, kun oli innoitettu meren, vihreän ja keltaisen.

Hän kutsuu sitä “Mermaid Melt”, koska väritys tapahtuu ombré-vaikutuksella, joka vaihtelee tummasta valoon alkaen kruunun yläosasta. Prosessin aloittamiseksi Gann käytti Pulp Riot Blank Canvasta poistaakseen haalistuneen värin hänen asiakkaidensa lobissa, joka koostui vaaleanpunaisista juurista, keltaisista ja oransseista päistä. Tämä kaava sekoitettiin B3 Brazilian Bond Builderin kanssa pitämään säikeet terveinä ja valmistamaan seuraavan vaiheen.

Todellinen hauska alkaa kuitenkin, kun on aika lisätä väriä. “Aloitamme aina katsomalla inspiraatiokuvia ja lähdemme siitä”, Gann kertoo viehättää. “Kun katsot bluesia ja vihreää, päätimme näistä sävyistä ja halusimme lisätä keltaista jotain kirkkaampaa ja kesäistä.”

Käytetyt väriaineet olivat Pulp Riotin kolme kaavaa (Nirvana blue, Sea Glass green ja Lemon yellow) sekoitettuna B3: een. Gann leikkasi hiukset neljään osaan, maalasi ensin juuret, päättyi toinen ja sitten keski, joka sekoitti värit yhteen saumattoman siirtymän.

“Pulp Riot on erittäin valmis,” hän sanoo. “Sulatimme kolme väriä, myös lyhyillä hiuksilla. Minulla on paljon asiakkaita huolta siitä, että hiukset eivät ole tarpeeksi kauan, joten rakastan osoittamalla, että voit säätää tekniikoita ja kaavoja. “

Ladataan

Katsele Instagramissa

Seuraavaksi, Gann huuhdotti väriaineet ulos viileällä vedellä ja roiskeella Biolage Raw Color Care -hapon maitohuuhtelusta, joka jätettiin viiden minuutin ajaksi. Tämän jälkeen Puff.me-volumisointijauheen lisäksi lisäsimme Design.me’sin Fab.me-jätevedenpuhdistusta.

Hiukset puhallettiin sitten kuivaksi Kenra Professional Heat Block 22 Sprayilla ja viimeisteltiin IGK Beach Club Texture Spray -suihkulla. Alusta loppuun, prosessi kesti noin neljä tuntia.

Valmis uppimaan uuteen kampaukseen ja kokeilemaan tätä varovaisuutta? Gann toteaa, että se voisi työskennellä erilaisilla hiusteksteillä. “Muotiväreiden säilyttäminen on sitoutumista”, hän toteaa. “Avain kestävään väriin on hiusten puhdistaminen viileällä vedellä ja käyttämällä sulfaatittomia shampooja. Alhaiset lämpötila- ja lämpösuoja-aineet säästävät myös pitkäikäisyyttä. “


Haluatko enemmän hiusväri tarinoita? Tarkista:

  • Nämä sormenjäljet ​​antavat meille Total Mermaid Vibes
  • Vaaleanpunaiset hiustyypit ovat tämän kevään tuorein pastelli hiusväri-trendi
  • 15 Julkkikset Rose Gold Hair

Tutustu hiusvärin historiaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1