Mikä on kuin saada hiustenpidennykset Kylie Jenner’s Stylististä

Noin kaksi kuukautta sitten, pidin itseäni hiustenpidennys skeptikko. Samalla tavalla kuin ranskalaiset vinkit löysivät minua hirveästi juustolliselta, sillä ne olivat yrittäneet liian kovaa ja ripotella kuka maksaisi, että laajennukset olivat täynnä negatiivisia järjestöjä minulle (lue: C-list reality TV tähteä). Ja käsitys kävelemisestä toisen henkilön hiusten kuormittamisessa. Mutta sitten tapasin laajennukset Pro Priscilla Valles, joka auttoi minua kokea laajennukset epiphany.

Valles ei ole vain julkkis laajennus asiantuntija. Hän on julkkis laajennukset asiantuntija. Kylie Jennerin lisäksi hänellä on Chrissy Teigen, Reese Witherspoon, Kate Beckinsale, Christina Aguilera, Halle Berry, Suki Waterhouse, Elisha Cuthbert, Nicole Richie, Paula Patton ja Jake Gyllenhaal. Persian prinssi). Niin, melko paljon joku, jonka hiukset olet koskaan nähnyt ja ajattelin: wow. Hän tulee jopa opettamaan kurssia Mane Addictin Mane-yliopistolle L.A.ssä ensi kuussa-olet arvannut sen laajennuksia.

Jotkut saavat laajennuksia paksuuteen, mutta minulle päätavoitteena oli pituus, vaikka päädyin saamaan molemmat. (Sivuhuomautus: On olemassa useita muita syitä, miksi joku voisi saada laajennuksia ja lisää valtaa heille. Takaisin, laajentaminen!) Olin keskellä kasvavaa lohkoani ja halunnut käyttää pystysuoraan merenneitoa aaltoja ja huomattavia kalkkikivi-punoksia. Noin viikko ennen nimitystäni, Los Angelesissa toimiva Valles pyysi minua lähettämään hänelle joitakin valokuviani hiuksistani luonnollisessa valossa, jotta hän voisi sopia väriin. Tämä tehtävä näytti erityisen hankalalta kuukausittaisen ombrén ansiosta, mutta Valles tietää, mitä hän tekee: hän esiintyi luonnollisilla (ts. Inhimillisellä, eek!) Keratiinijohdannaisilla, jotka jäljittelivät siirtymävaihetta täydellisesti. Ottelu oli hirveästi hyvä.

laajennukset 3

Yep, sain laajennukset tehty työpöydälläni. Mikään ei ole tavallista viehättää.

Hiusten kiinnittämiseksi Valles käytti kuumennettua työkalua sulattamalla keratiinijoukkoja omien hiustensa pienen osan ympärille mahdollisimman lähelle juuria. Sitten hän muotoili heitä käsin varmistaakseen, että ne ovat tasainen pään päätä vasten. Hän teki tämän hiuksissani kaikki keskimmäiset kerrokset, jolloin yläkerroksen putoavat joukkovelkakirjat ja piilottavat ne.

laajennukset 2

Koko prosessi kesti noin kolme tuntia, ja vaikka hiukan pääsi hiipin hieman, se oli vain vähän tuskallista. Olin innoissaan välittömiä tuloksia: Pitkät kiharat olivat juuri sitä, mitä olin kuvitellut – kerroin itselleni, että päänahani tottunut vyöryttämään kaiken tämän ylimääräisen painon.

Muutaman viikon kuluttua minä olin oppinut nämä arvokkaat oppitunnit:

1. Jokainen julkkis (vakavasti: JOKA julkkis) käyttää hiustenpidennyksiä.

2. Ruoho (hiukset?) On aina vihreämpää. Ensimmäisen shampoon jälkeen tajusin, että minun tarvitsee tehdä muutamia vinkkejä tavalliseen rutiiniini. Aloittelijoille minun pitäisi antaa itselleni vielä 30 minuuttia aamulla, koska äskettäin paksut hiukset kestivät ikuisesti. Olin tottunut puhaltamaan puhalluskuivain viideksi minuutiksi, mutta laajennukseni kanssa olin onnekas, jos voisin kuivata hiukseni alle 30. Ja ilmankuivaus? Se kesti noin kymmenen kertaa niin kauan kuin tavallista. Hienoisten hiusten hopea-vuori on se, että se on nopeaa ja vähäistä huoltoa.

3. __Extensions voidaan korjata hiusten väri. __ Minun äärimmäisen aikuinen ombré oli ulkonäöltään ennen kuin Valles astui sisään. Laajennukset olivat vastaus hiusväri-skitsofreniaan; ne auttoivat sekoittamaan ombré ja tekemään sen luonnollisemmaksi.

4. Se ei ole sinun hiuksesi – ja siksi se ei haise hiuksillesi. Tämä minulle oli ylivoimaisesti epäilemättömämpi asia laajentumisen suhteen. Hiukseni eivät haisi pahaa, sinällään, vain … erilainen. Useiden shampoot ja tuoksuainetuotteiden jälkeen huomasin tuoksussa outoa, ei-miellyttävää tuoksua.

5. Unohdat, mikä on tyydyttävästi pestä päänahkaasi samalla, kun shampooa tai harjaa harjalla hiustenne läpi Marsha Brady -tyylin. Koska laajennukset alkavat juurien lähellä, ne estävät sinua pääsemästä sinne shampoon aikana. Useiden kerrosten jälkeen olen joskus tuntenut tyytymättömiä. Ja jos aiot käyttää harjaa tai kampaa sen läpi (mitä sinun tarvitsee tehdä, koska laajennukset voivat saada hellaa), sinun on oltava varovainen siitä, missä aloitat, jotta et voi estää jonkin laajennuksen.

6. Yritä, he putoavat ulos. Ja kyllä, sinusta tuntuu, että pidät “polyesterihampaista”, Dion löytää Murrayin autossa clueless. Kahden kuukauden kuluttua minulla oli laajennukseni, noin kymmenestä heistä putosi niin pitkälle, että joukkovelkakirjat näyttivät ja minun tarvitsi liukua heidät ulos. Ei ole kovin hauskaa (ensimmäinen kerta, kun se tapahtui, se haukotti minua), mutta ei aivan yhtä pelottavaa kuin se kuulostaakin.

7. Saat split-päät – sinun juuret. Ajattele sitä: Jokainen luonnollisesti irrottaa hiuksia, keskimäärin noin 50-100 säikeitä päivässä. Mutta kun laajennukset pitävät kaikki irralliset säikeet sisään, huomaat ne pienet valkoiset pisteet, jotka näkyvät normaalisti pään yläosassa, kun sinulla on rikkoutuminen tai jakautuminen.

8. Kun saat ne ulos, menetät paljon hiuksia. Paljon paljon. Mutta älä pelkää: se on enimmäkseen vain hiukset, jotka menettisitte joka tapauksessa, koska olet kertynyt viikkoja. Laajennukset pitävät sitä siellä, joten se ei irtoa ennen kuin otat ne ulos.

Prosessi, jolla hiukan leikkaamattomia hiuksia muutettiin, oli kovaa – tunsin niin kaljuiseksi, mietin, voisinko erehtyä Voldemortille. Menin viipymättä biotiiniin rukoilemalla, että jonkinlainen plasebo-vaikutus auttaisi minua kasvattamaan Rapunzelin kaltaista pituutta. Mutta hyvä uutinen oli, että hiukseni olivat melko hyvässä kunnossa, kaikki pidettiin.

Joten saisinko laajennuksia uudelleen? Ehdottomasti. Olen iloinen voidessani palata riemullisiin shampoo-istuntoihin ja viiden minuutin kuiva-aikoihin? Ehdottomasti.

Neljä mahtavaa kauneushoitoa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8