Miten päästä paksumpiin hiuksiin – Kuinka päästää hiukset ohenteelta

August 28
No comments yet

Kaikille meille normeille, joilla ei ole laajennuksia tai glam-ryhmiä, jotka pitävät tossamme 24/7 (katsomme sinua, Selena Gomez), hiusten paksuus voi olla todellinen ongelma. (Whyyyy.) Osoittaaksemme meidät kohti täyteläisempiä, tuulenpunaisia ​​kavereita, kaksi hiustenhoitoalan asiantuntijaa painavat täällä todellisen, rehellisen hyvyyden totuuteen siitä, mikä aiheuttaa ohut hiukset, kuinka estää hiuksiesi harvennus ja kärkisivut paksun, herkän karhun aikaansaamiseksi.

1. Se on DNA: ssa.

Valitettavasti suuri osa siitä, onko sinun tarvitsee hoitaa harvennushampaita, määräytyy perheesi hiushistorian eikä omaan toimintaasi. Stylist Belen Benitezin mukaan Howard Kurtz salonissa Los Angelesissa “Paras tapa paksumpiin hiuksiin on varmasti genetiikka.”

2. Älä jätä stressiä.

Ota syvään henkeä ja pirteä pilleri, koska trichologist Anabel Kingsley Philip Kingsley-klinikasta New Yorkissa ja Lontoossa sanoo, että “stressi voi pahentaa hiusten ohenemista”.

3. Syö oikein.

“Sinä olet, mitä syöt” on pelattu viisautta, mutta silti totta Kingsleyin mukaan. Hän sanoo, että keskittyminen terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen voi olla valtava vaikutus hiuksiinne. Koska hiukset ovat viimeinen paikka, jonka kehosi lähettää proteiineja ja rautaa, hän suosittelee hankkimaan runsaasti molempia. Kingsley-klinikat havaitsivat, että erityisesti syöminen 120 grammaa proteiinia, joka sisältää kaikki välttämättömät aminohapot, aamiaisella ja lounaalla on ihanteellinen pitää hiukset vahva. Jos olet huolissasi, että hiukset saavat kaikki tarvittavat ravintoaineet, kokeile täydennystä, kuten Philip Kingsley Tricho Complex.

4. tyyli strategisesti.

Voit myös laahtaa paksummat hiukset muutamalla tyylillä. Benitez suosittelee pysymään poissa öljyistä, kosteuttavista tuotteista ja tasoittamaan tuotteita, jotka punnitsevat hiuksia ja pienentävät tilavuutta – ja kyllä, joka sisältää liian paljon hoitoaineita. Niille, joilla on hienot hiukset, Kingsley huomauttaa, että “kohokohdat saattavat hiukset näyttää paksummalta, kun se hieroo hiusvartta ja lisää tekstuuria. Varmista vain, ettet yliprosessoida, se voi aiheuttaa merkittävää rikkoutumista.”

5. Älä välitä päänahkaa.

“Hiusten ohenemisen hoito ei saa ainoastaan ​​parantaa hiusten kosmeettista ulkonäköä, vaan myös kohdistaa hiusten ohenemista optimoimalla päänahan ympäristöä ja tarjoamalla sisäistä ravitsemuksellista tukea”, Kingsley toteaa. Hän ehdottaa Philip Kingsley Tricho 7: n hiuspohjaa suojaamaan karvatuppien ja Philip Kingsley -vahvistuksen päänahkaominaa pitämään päänahan optimaalisena tilana.

6. Etsi näitä ainesosia.

Benitez ehdottaa tuotteiden etsimistä persilisäyteaineella, mikä lisää veren virtausta päänahkaan ja stimuloi kasvanut hiukset, biotiini, pellavansiemenöljy ja kosteuttava B-vitamiini. Hän pitää Kevin Murphy’n ja Redken Gutsin volyymisoivaa musteen kehonrakentajaa.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3