Miten saada Lauren Conradin Rainbow-väriset hiukset

En todellakaan ole vieraita värjää hiuksiani, mutta riippumatta siitä, olenko keventänyt, pimennyt tai korostanut vuosien varrella, olen melkein aina pysynyt turvallisesti keskiruskea-areenalla. Mutta viime viikolla Lauren Conrad lähetti kuvan väriltään vaaleanpunaisesta, turkoosista ja sinisilmäisestä hiuksistaan. Ja tiedätkö mitä? En voinut. Stop. Ajattelu. Noin. Se. Yhtäkkiä LC: n ja vaaleanpunaisten rypytettyjen mallien välillä syksyllä Prabal Gurung -näyttelyssä olin pakkomielle ajatuksesta värjätä omia hiusvärisiä päitä. Mutta uskosinko? Näyttääkö se hyvältä? Kuinka voisin valita vaaleanpunaisen sävyn? Ja mikä tärkeintä: Voisiko todellinen henkilö (joka joutuu työskentelemään a todellinen toimisto) todella tehdä tämän? Onneksi Kristin Ess, hämmästyttävä L.A. coloristi Laurenin väritystyön takana, oli valmis vastauksineen.

__ Voiko joku ei-juhliin päästä eroon tästä ulkoasusta? __ Värillinen lopputulos on yllättävän “opettaja / pankkisaaja ystävällinen”, sanoo Ess, koska voit peittää sen, jos tarvitset: “Kun Lauren lähti päivä, värjättiin hänen hiukset, pyysin häntä laittaa sen pullaan, ja et voinut nähdä mitään väriä. “

Miten valitset oikean sävyn vaaleanpunainen? Tässä on yksi kerta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että valitset värin, joka hiljaa ihon sävyä. Loppujen lopuksi tavoite tässä ulkoasussa ei ole kyse luonnollisesta ilmestymisestä. “Laurenilla ei koskaan puhuttu siitä, olisivatko nämä värit vastaamaan ihon sävyään, koska ei ole mitään luonnollista kuumasta vaaleanpunaisesta tai sähköisestä sinisestä”, Ess sanoo. “Se on kuin kysyä, mitä Magic Marker näyttää paremmalta hiuksessasi. Valitse mitä näyttäisimmekin sinulle.”

Onko sinun harkittava perusväriäsi?? Ehdottomasti. Jos olet blondi, olet melko hyvä mennä. Mutta jos olet brunette kuin minä, asiat saavat hieman hankalampia. “Jos hiuksesi ovat todella pimeitä tai jopa punaisia, suosittelen ehdottomasti koloristia, jos he ajattelevat, että pääsi pääsee vaaleaan vaaleaseen”, sanoo Ess. Jos teet hiustesi päähän vaalealle vaalealle, voit olla hieno. Jos se ei läpäise oranssin tai tumman keltaista vinkkejä, kannattaa harkita uudelleen, koska se on kuin lisätä oranssia tai keltainen kirkkaaseen väriin ja se voi pahentaa sen. “

Entä jos lopulta vihaat sitä? “Jos teet vain päiden, voit joko saada hiusten leikkauksen ottamaan ne kaksi tai kolme tuumaa pois päistä tai yksinkertaisesti värittää ne takaisin omaan luonnolliseen värejään”, sanoo Ess. “Kun Lauren ja minä suostuimme, keskustelimme siitä, että olet vain elää kerran ja että voimme aina värjätä sen takaisin.

Okei, olen vakuuttunut. Teen sen. Voin aina värittää sen takaisin, joten miksi ei ole hauskaa, eikö? Mutta mitä luulet? Pidätkö Laurenin uusista hiusväreistä? Ja olisitko joskus vaaleanpunainen (tai sininen tai sinipuna) itse?

LIITTYVÄT LINKIT:

Lauren Conrad: Her Allure Cover Shoot

Lauren Conrad: hänen tyylinsä aikajana

Daily Beauty Reporter: Lauren Conradin värikäs avata oma salonsa

Daily Beauty Toimittaja: Lauren Conrad Takaa yli Allure Facebook-sivu!

Daily Beauty Reporter: Lauren Conradin uusi muotiviiva ja suurin hiusväri pahoittelee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 4