Neljä tapaa lyödä Flyawaysia

August 28
No comments yet

Jokaiselle, joka joutuu viettämään yli kymmenen minuuttia hiuksiaan joka aamu (niin melko paljon), talvella on erittäin hyvä asia: Hatut ovat täydellinen huonoja hiuspäiviä piilotettaessa. Mutta tässä on haittapuoli: Kuiva talvinen sää tekee pilvikoristeista ja staattisen voimakkaamman. Tässä neljä nopeaa korjausta:

Nathaniel Hawkinsin haamukuvioitu yrittäjä: Spritz joustavaa tai kevyttä hiuslakkaa (ellei itse asiassa tarvita kypäräpäätä) lennon aikana sen suuntaan, johon haluat heidät valehtelemaan. (Kokeile Oribe Superfine Hairspray). Pehmeä ne alas käyttämällä harjaspyyhepäiden harjaa, joka on myös huurtunut hiuslakalla ja olet valmis menemään.

Jos sinulla ei ole harjaspäiden harjaspääomaa kätevää (tai ei halua saada hiuslakkaa tylsää Mason Pearsonia vastaan), on toinen helppokäyttöinen tapa lentää. Käynnistä samalla tavalla (huuhtelemalla hiuslakalla), mutta sileä lentosäilyttimet alaspäin hiuslakalla. Hairstylist Sarah Potempa tekee sen ampuja, selittää, että viileys voi auttaa asettamaan tyylin.

Spritzilla aamulla matkakokoinen harja kevyellä hiuslakkauksella ja peitä se laukkuun keskipäivän kosketuksiin. Hiuslakka, joka on jo siinä, sileä kaikki roistovaltiot ilman, että tyyli näyttää rasvaiselta.

Et usko sitä, mutta muutamat kotitalousesineet auttavat torjumaan taisteluja. Voit laittaa ilmankostuttimen makuuhuoneeseesi vastaamaan sisäilman (hyvin) kuivausvaikutuksia. Ja ripaus, tasoittamalla antistaattinen kuiva-arkki hiuksillesi, rauhoittaa flyawayta. Odotan vain tuoksuvan hiukan puhtaasta pyykistä. Mikä ei ole välttämättä huono asia.

LIITTYVÄT LINKIT:

⋅ Daily Beauty Reporter: Hiusten Ideat: Pomade voi olla paras hiustuotetta, jota et ole vielä kokeillut

⋅ Kysy Allure: Viisi helppoa korjausta Flyawaysille

⋅ Daily Beauty Reporter: Kuinka puhdistaa hiuksesi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 91 =