Ovatko vauvasi haavoja merkki rikkoutumisesta tai (yllätys!) Uudesta kasvusta?

Äskettäin vietin kymmenen minuuttia kauheasti lentäjiini hiuslääkärilleni rutiininomaisen leikkauksen aikana ja pyysin taivaita, miksi minulla on tällainen näkyvä rikkoutuminen, kun olen niin kivaa hiuksilleni. Hän oli ranskalainen ja räikeä, veti muutamia lyhyitä karvoja ja sanoi: “Tämä ei ole rikkoutuminen, se on uusi hiusten kasvua.” Siis mitä? Huolimatta alustavasta yllätyksestäni ja ilokseni (yay, voin pitää puhalluskuivaimen!), Olin hieman epäilevä. Voitteko todella kertoa vahinkojen ja kasvun välisestä erosta vain silmämaksulla? Niinpä kävin Neil Sadick, New Yorkin dermatologi ja kosmeettinen kirurgi, joka on erikoistunut hiusten kasvamiseen ja menetykseen, joistakin vastauksista.

“Ilman koulutettua silmää tai mikroskooppia, on vaikea erottaa lyhyitä karvoja, jotka ovat rikki ja lyhyet hiukset, jotka kasvavat”, sanoo Sadick. Pahus. Silti on olemassa joitakin vihjeitä, jotka voivat auttaa sinua kertomaan, onko vahinko ongelma, hän toteaa, aloittaessasi post-suihku rutiini. “Jos usein puhaltaa hiuksiasi kovalla kuumuudella, epäilemättä aiheuttaa stressiä ja rikkoutumista”, sanoo Sadick. “Vaikka uudet hiukset ovat yleensä samassa kasvuvaiheessa – ja näin ollen samat pituudeltaan vaurioituneet hiukset vaihtelevat pituudeltaan ja voivat näyttää siltä, ​​ne näyttävät epäsäännöllisiltä tai ovat ohuita, karheina olevia”, hän selittää.

Toinen syyllinen voi olla kampauksesi. Jos sinulla on jatkuvasti hiukset päällisessä kuin minä (ei ole mitään epäilystä siitä, eikö?), Saatat huomata, että suurin osa teistäsi on keskittynyt otsaasi ja temppeleihisi. Toki nämä vauvojen karvat voivat olla uutta kasvua, mutta on todennäköisempää, että he ovat surullinen, rikkoutunut tulos vetää hiuksesi takaisin. “Törmäys näkyy useimmiten etualalla, jossa hiukset ovat usein kosketuksissa, harjattuina ja leikattuna”, sanoo Sadick. Seuraavalla kerralla, kun laitat hiukset kynsilakalle tai pullaan, vedä hiusmiehesi irti muusta hiustesi päästä ja näe, kuinka pitkälle he voivat päästä. Jos useimmat hiukset näyttävät pysähtyvän oikein poni- tai topknotin alapuolella, rikkominen on todennäköisesti vastaus.

“Tietenkään ei kaikki lyhyet hiukset, joita näet, merkitsevät, että vahingoitat, minkä vuoksi ihosihoito on hyvä asia, jos olet huolissasi”, toteaa Sadick. Mutta jos olet tyttö, joka käyttää kolmea lämpötyökalua ja joustavaa joka ikinen päivä, pelasta itsellesi matkan ja käytä syväterveyttä hiusnaamassa, kuten Fekkai PrX Reparatives Intense Fortifying Masque. “Hoitoaine peittää hiusakselin ja tekee sen vähemmän alttiiksi traumalle”, sanoo Sadick. “Älä tuhlaa rahaa mihinkään, mikä lupaa korjata halkeamia, vain hiustenleikkuus voi tehdä sen.”

Kuten viehättää Facebookissa ja saat lisää kauneusuutisia ja päivittäisiä vinkkejä syötteesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 5