Parhaat luonnolliset ainesosat oheneville hiuksille, hilseelle ja rapeille

August 28
No comments yet

Ei ole pulaa vaihtoehdoista puhdas, luonnollinen, orgaaninen (vihreä, vegaani, oikeudenmukainen kauppa, ympäristöystävällinen, julmistumaton, vähäpäästöinen, hand-mixed-to-the-sound-of-a-Phish-albumi. .. saat kohta) hiustuotteet. Vuoteen 2023 mennessä orgaanisten hiustenhoitomarkkinoiden odotetaan nousevan noin 750 miljardiin dollariin, Crystal Market Researchin mukaan. Tämä on jännittävä uutinen – myös pelottavia uutisia. Koska kaikki lily-infusoidut, argan-öljypohjaiset, chia-spiked-kaavat tulevat vastaamaan erityisiin hiusten haasteisiin. Tietyt luonnolliset ainesosat sopivat parhaiten tiettyihin työpaikkoihin, ja ne ovat juuri niitä erikoisvoimia, joita sinun pitäisi etsiä. Haluatko minimoida hilseyden, pirstoutua ohenevia hiuksia tai kauniita kiharoita, olemme löytäneet täydellisen luonnollisen ottelun. Spoilerihälytys: On olemassa vaihtoehtoja kookosöljyn lisäksi. (Sitten taas, jos sinulla on karkea tai lämpövaurioitunut hius, haluat silti kookosöljyä).

Taistelemaan harvennuttavia hiuksia.

ainekset: Muna-valkoiset proteiinit; kreatiini; B5-vitamiini; rosmariiniöljyä

Ehkä vanhenee, ehkäpä sinä menit vähän yli laidan kemiallisten käsittelyjen kanssa, ehkäpä juuri geneettinen kohtalo – riippumatta syyllisestä, on olemassa mahdollisia korjaustoimenpiteitä hiusten ohenemiseen. Ja kyllä, jotkut niistä ovat luonnollisia. “Valkuaiset, jotka tulevat munanvalkuista, voivat auttaa päällystämään hiustesi, mikä antaa sille paksumman ulkonäön”, kertoo kosmeettinen kemisti Jim Hammer. Etsi albumin tai albumiiniuutetta ainesosaluettelosta (pidämme Too Cool School Egg Remedy hiuslakkaa). Haluat myös vahvistaa hiuksiasi. Sen vuoksi kosmeettinen kemisti Ginger King ehdottaa proteiinin kreatiinia tai B5-vitamiinia, jonka jälkimmäinen löytyy 100% Pure Pro-Vitamin B5 Smoothing Hair SeruSyntheticetic -versiosta, mutta myös molemmat ovat luonnossa esiintyviä ja auttavat ravitsevat ja vahvistavat hiuksia. “Jännittävin kuitenkin: julkaistu tutkimus Skinmed Dermatology for Clinician todettiin, että rosmariiniöljyn topikaalinen levittäminen kahdesti päivässä kuuden kuukauden ajan oli yhtä tehokas kuin androgenetic alopecia, kuten minoxidil (aktiivinen ainesosa rogaine), ajankohtainen hiusten kasvua hoito, jonka FDA hyväksyi.

Lisää äänenvoimakkuutta limpää hiuksia.

ainekset: Barly- ja riisiproteiinit; humalauute

Ohra- ja riisiproteiinit antavat hiuksille lisävoiman. “Ohraproteiinit kosteuttavat ja kunnostavat hiuksia, ja riisiproteiinit tarttuvat säikeisiin, mikä puolestaan ​​lisää kehoa”, kertoo beautystat.com: n kosmeettinen kemisti Ron Robinson. Onko kukaan koskaan ehdottanut, että peset hiuksillesi oluella? No, siksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kaataa suosikki lageria alas viemäriin. (Ja sinä olisit varmasti parempana hoppier-IPA: n kanssa.) Robinson ehdottaa Broo-hiustuotteita, jotka sisältävät oluen ainesosien, kuten humalan ja ohran uutteita, mutta myös herkuttelevat herkullisia.

Pyykkää kihara kiharat.

ainekset: Locusta ja guar-kumia; kaakao ja shea butters

Se on Davidin ja Goliathin tarina kihara-headed setille – vain korvata Goliathin niillä isoilla, kiemurtelevilla kiharoilla, joita et voi koskaan näyttää käsittelevältä. On vaikea uskoa, että pieni kaveri suoraan luonnosta voisi auttaa sinua hillitsemään niitä. Mutta me lupaamme, että se on totta. Sokeriruoka, joka on peräisin karampeistä, tai guar-purukumi, joka on peräisin guarpavuista, auttaa muotoilemaan ja määrittämään kiharseja. Molemmat ovat luonnollisia biofilminmuodostajia, eli ne muodostavat suojaavan, kosteutta kestävän kerroksen säikeidesi päälle, “kuten liima”, King sanoo. Näillä ainesosilla on myös tasoittavaa ominaisuutta, joten saat 1-2 kpl täydellistä tyyliä. (Kokeile Lushin vaniljan hajustettua hiustartuntahiutaleita.) Ja onko hiuksesi kihara tai suora vai jonnekin välissä, jos taistelet hauskaa, Hammer suosittelee hiusnaamaria, jolla on pieni määrä kaakaovoita tai shea-voita, kuten tämä yksi SheaMoisturesta.

Voit selvittää rasvaisen päänahan.

ainekset: Piparminttuuute; maissitärkkelys

Piparminttuuute ei vain anna sinulle mukavaa tingly-tunnetta – se auttaa poistamaan hiutaleet hiuksistasi, sanoo kuningas. (Kokeile Acure Volume Shampoo.) Ja toinen luonnollinen ainesosa, jota saatat jo käyttää ilman ymmärtämistä: maissitärkkelys. “Se on tavallista kuivassa shampoossa, koska se imeytyy ja auttaa öljyn imeyttämiseen”, sanoo Hammer. SheaMoisturen rauha Rose Oil Complex Dry Shampoo on loistava luonnollinen vaihtoehto, joka on tehty maissitärkkelyksestä ja – bonusta – ei tule aerosolipurkkeihin. Pisteitä planeetalle!

Voit vähentää kutinaa hilse.

ainekset: Lakritsiuute; omenasiiderietikka; sitruunamehua; teepuuöljy; hunaja

Voimmeko olla samaa mieltä siitä, että kukaan ei todellakaan pidä todellisen (ei Twizzlers) lakritsi makua? Mutta se on kätevä, jos sinulla on kutiava, tulehtunut, hiutaleinen päänahka. Lakritsiuutetta voi käsitellä hilseen ja lievittää kutinaa anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa vuoksi, sanoo kuningas. Jos et voi edes tuhlata tuoksua, on olemassa muutamia muita luonnollisia vaihtoehtoja, joita voit kokeilla: “Apple-siiderietikka tai sitruunamehu auttaa hiutaleiden kuorintaan, ja teepuuöljyllä on sienilääkkeiden vaikutuksia, jotka voivat auttaa estämään niitä tulevaisuudessa, Sanoo Hammer. (Hilse voi johtua hiivan kaltaisesta sienestä.) Toinen DIY-vaihtoehto: Tutkimuksessa julkaistu tutkimus European Journal of Medical Research osoitti, että hunajan naamio hiuksillesi joka toinen päivä voi vähentää hiutaleita ja kutia ja mahdollisesti jopa selvittää vakavampia päänahka-olosuhteita, kuten seborrheic-dermatiittia.


Lisää hiusten korjauksia:

  • Kuinka hoitaa hilseesi hallitsemaan hyvää
  • Nämä ovat parhaita shampoot oheneville hiuksille dermatologien mukaan
  • 14 parasta anti-frissi hiustuotetta kuperille, aaltoille ja suorille hiuksille

Tehty lukeminen? Katsokaa nyt, miten KÄYTÄÄ shampooa hilseenhoitoon:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 49