Pinkin 7-vuotiaan tyttären Willow Hart värjää hänen hiusviolettinsa

August 28
No comments yet

Pink on tunnettu keinotekoisten hiusvärien ja -tyylien liikkumisesta, ja näyttää siltä, ​​että hänen tyttärensä Willow Hart seuraa hänen jalanjälkiä. Kahdeksanvuotias, joka teki hänen ensimmäisen makeup-opetusohjelmansa kaksi kuukautta sitten, esitteli uuden purppuran hiuksensa viikonloppuna ja hänen vanhempansa eivät voineet olla ylpeitä. Hänen isänsä, Carey Hart, jakaa kuva hiusväriinsä hänen Instagram-torstaina kirjoittamalla: “Oletko tavannut tyttäreni torstaina Addamsilla? Rakastan sinut munchkiniksi.

Samana päivänä Willow näytti uuden ilmeensä näyttämöllä äitinsä konsertissa. Mukaan Ihmiset, orastava meikkitaiteilija yllättänyt yleisöä liittymällä äitinsä laulajan aikana Kaunis trauma pysähtyä Los Angelesiin “Raise Your Glass” esityksen jälkeen. Tämä oli sama konsertti, muuten, kun fanit myöhemmin käsiteltiin toisen yllätyksenä, laulajasta Gwen Stefani, joka soitti duolle “Just a Girl” Pinkillä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Purple-hiukset eivät olleet ainoa virstanpylväs, Willow, vietettyä viikonlopun aikana. Hän myös kesti seitsemän vuotta vanha lauantaina, ja molemmat hänen vanhempansa merkitsivät tilaisuutta Instagramissa. Pink valitsi yksinkertaisen, mutta ihastuttavan takaiskuisen kuvan hänestä ja Willowstä, kun hän oli vauva, kirjoittamalla “Hyvää syntymäpäivää rakas yksi”, kun Hart valitsi pitemmän viestin. “Hyvää seitsemättä syntymäpäivää huonoa aasiamme tyttärelle Willow !!!!! Rakastan tätä pikku tyttöä enemmän kuin itse elämä”, hän kirjoitti, hänen tyttärensä kuvauksen alla, hymyillen pöydän eteen, jossa on syntymäpäiväkakku, jäätelö, ja muita juhla-aterioita. “Hän on tulossa niin vahva, älykäs, herkkä pieni tyttö, olen niin ylpeä kaikesta, mitä olet, ja nautin jokaisesta hetkestä, kun olemme yhdessä. , pikkuveli, ja papa rakastaa sinua kuun ympäri 10 miljoonaa kertaa ja takaisin. “

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää hiusväriä tarkistaa:

  • Tämä väristeri otti asiakkaansa harmaat juuret ja antoi hänelle täyden tuulen upeat hopeiset hiukset
  • Tämä Ocean-Blue Dye Job tuo uutta merkitystä termille “Beach Waves”
  • Neon Peach on olla suurin kesä hiusväri-trendi – jälleen

Katsokaa nyt Melissa McCarthy kokeilla 9 asiaa, joita hän ei ole koskaan odne ennen:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 25