Pippa Middleton paljastaa Lob Haircut

August 28
No comments yet

Se oli vain muutama kuukausi sitten, kun Kate Middleton houkutteli maailmaa aivan uudella, faux lehmän laidunkoira. Vaikka tilapäinen, ilme osoittautui virkistäväksi poissa keskipitkästä säikeestä, joita hänellä oli niin kauan kuin hän oli valokeilassa, ja mikä on enemmän, se ilmeisesti inspiroi sisartaan ryhtymään Chop Cityyn itseään vastaan.

Oikein, Cambridgein nuoremman sisarensa, Pippa Middletonin, herttuatar vain vaihtoi pitkät hiukset lyhyemmäksi, solisluuntyyliseksi tyyliksi, jota minulla on tapana lyödä. 34-vuotias brittiläinen sosialistinen ja humanitaarinen osoittivat tuoreen leikkauksensa, jota hän käytti irrallisina, hienosti sotkuisina aaltoja Bristolin Royalin lasten sairaalassa aiemmin tällä viikolla British Heart Foundationin suurlähettilääksi.

Uusi kampa, jossa on tyylikäs keskimmäinen osa, kehystää Middletonin kasvot supermekkaasti ja aallot tekevät siitä rentoa ja hienostunutta samanaikaisesti. Henkilökohtaisesti en voi odottaa, miltä se näyttää suoralta – jotain kertoo, että se on yhtä hämmästyttävä hänelle. Nyt minun on miettinyt: aikooko hän mennä vielä lyhyemmäksi bob-alueelle? Tai anna sen kasvaa takaisin pidempään? Henkilökohtaisesti olen osittain tässä välissä.

Kuka seuraavaksi? Meghan Markle?


Lisää Middletonsista:

  • Kate Middletonin suosikkituotteita
  • Tämä on syy Kate Middleton koskaan käytä punaista kynsilakkaa
  • Kate Middleton ja Prince William paljastavat kolmannen lapsen takia

Eniten ikoni julkkisten hääpuvut kaikkien aikojen:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 46 =