Rainbow Hair – Matrix Color Sync Vesivärit

August 28
No comments yet

Olen hiukan ahdas, kun on kyse hiuksistani. Leikkaukset ovat aina muodostuneet leikkauksesta, ja kohokohdat ovat värien kokemuksen laajuus. Älä ymmärrä minua väärin – olen aina halunnut tehdä jotain rakeaa, kuten värjätä hiukseni superdark tai saada bob, mutta se ei koskaan tuntunut oikealta. Tai ehkä en vain pidä muutosta. Kummassakin tapauksessa, kun Matrix avasi minulle hiusten värjäämisen uudella Väri Sync vesivärit– hullunvärisiä, ammoniakivapaita väriaineita – tuskin annoin sen toisen ajattelun. Haluan todella sinihampaat koko kesän ajan? Negatiivinen. Mutta sitten Matrix selitti, että nämä värit – sammal vihreä, safiirinsininen, marja-violetti, kvartsipuna ja koralli-persikka – ovat pysyviä, eli ne kestävät vain 20 shampoonta tai noin kuusi viikkoa. Tämä tarkoitti, että voisin mennä vaaleanpunaiseen tai purppuraan heinäkuussa ja elokuun puolessa ystäväni häät, voisin olla takaisin minun turvallinen sävy blondi.

Kun saavuin studiolle, tiesin, että olin hyvissä käsissä coloristin kanssa George Papanikolas; hän on värillinen Demi Lovato hiukset surmasi eri sävyjä ja otti monia muita kuuluisuuksia ruskeasta vaaleisiin ja takaisin. Siskoni, joka halusi värjätä hiuslakkaansa ikäryhmille, mutta ei kykene työstään ansaitsemaan tilaisuuttaan elää välillisesti minun luokseni ja vakuutti minua menemään marja-violetin sävyyn. Olin kuitenkin päättänyt, että hiukseni vain hiotut päät ja pohjakerrokset; näin se oli näkyvä, mutta ei niin in-your-face.

Sen jälkeen, kun Papanikolas vahvisti ja vahvisti uudelleen, että hiukseni eivät olleet purppura ikuisesti – vain kuusi viikkoa, joista keskustelimme – olin valmis. Sitten hän laimensi väriainetta, tietäen, että olin hermostunut katsomasta liian ultraviolettia. Tämä on toinen hieno ominaisuus Color Sync Watercolors. Coloristisi voi säätää ja muokata väriainetta riippuen siitä, kuinka kirkas tai hienovarainen haluat. Hiusväri-newbie, olin ilmeisesti hieman pelkää menemästä kirkkaalle puolelle.

matriisi hair color comp

Papanikolasille kesti noin 15 minuuttia maalata väriaine, ja alle 30 minuutissa hiukseni huuhdottiin pesualtaan. Se puhallettiin kuivana, ja kun katselin peiliä, olin onnellisempi kuin olisin ajatellut. Purppurainen sävy oli tarkka sävy, jonka kuvittelin ja antoi hiukseni hauskan värein kesällä. Tunsin hieman kapinallisen ja heti miettinyt, minkä värin minun pitäisi tehdä seuraavaksi (häät post-häät, toisin sanoen).

Matrix Color Sync vesivärit voidaan soveltaa kaikkiin hiustyyppeihin, rakenteisiin tai väriin. “Tuote todella toimii samalla tavalla kaikilla hiusväreillä”, sanoo Papanikolas. “Jos haluat dramaattisemman värimuutoksen, sinun tulisi aloittaa kevyemmällä pohjalla – joka voi vaatia hieman todellista valaistusta tummista brunetteista – mutta jos haluat hienovarainen ulkoasu, voit käyttää sitä suoraan tummille hiuksille.”

Hoito vaihtelee 55 dollaria yhden prosessiin 120 dollariin, jos prelaturaatio vaaditaan. Jos haluat löytää salonki, jossa voit tehdä sen, päätä eteenpäin Matrixin sivusto luettelo paikoista. Minun neuvoni? Älä pelkää ottaa riskiä. Jos et pidä siitä, se ei ole mikään topknot ja 20 suihkut eivät voi korjata.

Siirry viimeisimmän kansi-tähtemme Kylie Jennerin kanssa kohtauksen taakse:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 86