Sarah Potempan Knotted Braid Hair Tutorial

August 28
No comments yet

Emme ole nähneet mitään ratkaisevaa tutkimusta, mutta arvelemme, että joulupukissa tapahtuu enemmän kuin toinen kuukausi. Ja vaikka pirteät, silkkiset aallot ovat todellakin hienoja puoluehiuksia, suosittelemme tätä petollisen helppoa ja superpretty-punottu updoa, joka sopii täydellisesti juhlien juhliin, julkkis kampaajan Sarah Potempan.

Jos jätät sen, Beachwaverin keksijä pysähtyi viehättää kauneus kaappi osoittaa joitakin hänen suosikki loma kampaus meille elää Periscope. (Ja jos et kaipaa sitä, seuraa meitä välittömästi estääkseen tulevan FOMO: n.) Ensimmäinen pyyntö oli yksinkertainen: glam updo, joka vaatii vähän vaivaa ja nolla lämpöä. Noin viiden minuutin kuluttua hän näytti meille, kuinka luoda tämä upea solmittu punos.

solmitut holiday braid Sarah Potempa

Jaa hiukset pääsi päähän kahteen osaan. Siirrä vasemmanpuoleinen kappale yli oikealle ja sitota ne yhteen, aivan kuten olisit, jos olisit sidottu solmu. Tuo sitten kaksi kappaletta yhdessä muodostamaan yksi paksu osa. Seuraa hiuksia vasempaan (samalla tavalla kuin yksi ranskalainen punos) ja aseta se alkuperäisen osan päälle, silmukoiden molemmin puolin ja vetämällä läpi. Toista oikealle ja jatka vuorottelemalla kahta segmenttiä, kunnes pääset kaulan pohjaan. Viimeistele punos, jaa kaksi osaa kolmeksi ja lopeta kudottamalla klassista kolmiväristä punos. Kiinnitä se joustavalla.

Kun olet oppinut tyylin, sinulla on vähän luovia vapauksia: Voit joko käyttää Bobby-nastoja varmistaaksesi kolmijohvan punoksen updo-sivun puolelle, kiinnitä punos alle tai luo pulla. Kysyimme Periskopen katsojilta, mitä he halusivat parhaiten, ja enemmistö halusi meidät laittaa punokset solmittuun Mohawkin kampauksen puolelle. Pääsimme myös käsityömme bejeweled-pääpantaan, mikä näytti vieläkin iloisemmalta. Katso alla muutamia vinkkejä ja temppuja Potempalta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 53