Sisäpiirin opas: Miten saada hyvää päästöjä

August 28
No comments yet

Haastattelu Alli Webbin kanssa

Webb on Drybarin perustaja, yksinoikeusyksikkö, jossa on 12 paikkaa.

Kuten ammattikäyttöinen manikyyri, salongin räjähdysmäinen on ollut kallista tapaa, mutta se on nyt helposti saatavilla. Jotta saat hyviä tuloksia, sinun on kuitenkin tiedettävä, mitä pyytää.

•  Aloita puhtaaksi. Jos hiuksessasi on öljyä siinä, rypytys ei näytä silkkiseltä eikä kestä niin kauan. Ihmiset kiirehtivät pesemällä omia hiuksiaan, joten minusta on parasta saada shampoo salongissa.

•  Ole tarkka. Suoraan yhdelle henkilölle saattaa olla hienovaraisia ​​aaltoja toiselle, joten ole niin kuvaileva ja tarkka kuin mahdollista, kun sanot uudelle tyylisekijälle mitä haluat. Pidätkö äänenvoimakkuutta kruunulla vai kaikkialla? Haluatko hiuksesi luun suoraan tai jonkin verran kiharat, ja jos ne ovat kierteitä tai irtonaisia ​​aaltoja? Tuominen julkkiskuvan tai jopa itsesi kanssa – hiusten kanssa, jonka haluat, on myös hyödyllistä.

•  Harkitse leikkauksesi. Jos hiukset ovat yhtä pituisia, suora, tyylikäs räjäytys näyttää hyvältä, mutta jos sinulla on paljon kerroksia, pyydä jotain enemmän pomppia ja liikkumista, jotta ne näyttäisivät pois..

•  Puhua. Hyvä räjäytys ei vaadi paljon muotoilutuotteita – sitä vähemmän laitat sisään, sitä kauemmin voit mennä pesemättä hiuksiasi – niin sano jotain, jos stylisti alkaa pilata ne. Hieman pehmeä moussi on kaikki mitä tarvitset hienoihin kuvioihin, ja jos se on paksu tai kihara, oikaiseva seerumi tai kerma tiivistää leikkauksen ja vähentää rapea.

Katso myös

  • Miten saada suuri salon väri

  • Miten saada Surfer-Tyttö Highlights

  • Kuinka jakaa teidän kampaajan kanssa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 33 =