Suki Waterhousen vaaleanpunaiset hiukset ovat juuri sitä mitä haluamme keväälle

August 28
No comments yet

Jokaisena kevätkaudella haluan vaihtaa hiuksiani. Joskus menen lyhyemmäksi, muina aikoina menen pidempään, mutta en ole koskaan tarpeeksi rohkea käyttää rohkeaa väriä. Kuitenkin Suki Waterhousen vaaleanpunaiset hiukset ovat kaikki inspiraatiota, jonka täytyy kokeilla kirkkaan värinen. Useimmat meistä tuntevat brittiläisen näyttelijän ja mallin päällään pitkät vaaleat hiukset, mutta äskettäin 25-vuotiaan ja itsensä julistetun “villin lapsen” kokeilivat jotain uutta ja esittivät punk-vaaleanpunaista lohkoa. Joo, vaaleanpunainen hiukset.

Vaikka Waterhousessa on nyt uusi väri (joka on supercute, BTW), hän kertoi kerran englantilaiselle Marie Claire että hän nauttii vaaleat hiukset. “Olen mukavampi kuin vaalea”, hän sanoi. “Menin brunette elokuvaan, ja voin vahvistaa, että hiusten värjäys on sekä vapautuvaa että ahdistavaa. Hyvä asia on, että tummat hiukset ovat, että voit mennä pesemättä muutaman päivän ajan, mikä on aina plus. Kun olen vaalea, minä heittää munanvalkuaiset, mayo ja jogurtti, jotta se pysyisi kunnossa ja kuivaa sen arganöljyssä yön yli. “


Lisää siitä, miksi rakastamme värillisiä hiuksia:

  1. Redken Midnight Edge näyttää brunetteja How to Get In Rainbow Hair Trend
  2. Lite Brite Hair on sateenkaaren trendi räjäyttää
  3. Underlights ovat Genius uusi tapa vetää Rainbow hiukset työssä

Katsokaa Suki Waterhousen vaaleanpunaisia ​​hiuksia itsellesi ja nappaa nopea inspo.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Yksi asia on varma: vaaleanpunaiset hiukset ovat virallisesti saavuttaneet viileän tytön tilan ja Suki Waterhouse johtaa maksua. Haluatko kokeilla pinkkihiuksia? Kokeile L’Oréal Paris Feria Smokey Pastels pysyvää hiusväriä savuinen vaaleanpunainen.

Katso nyt nämä yhteiset hiusväri-virheet:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =