Tämä nainen värjättiin vyötäröä pituuttaan Rainbowin vain 4 tunnissa

August 28
No comments yet

Mitä tapahtuu, kun otat kahta hetken hullun hiustrendiä? Saat vyötärön pituiset Rainbow hiukset Instagrammable mittasuhteet. Winnipeg, kanadalainen hiustyyri Kelly O’Leary-Woodford hiljattain muunsi yhden asiakkaistaan ​​Lisa Frankin remake Rapunzel. (Se ei ole asia, mutta sen pitäisi olla kokonaan.)

Yllättäen väritysprosessi kesti vain neljä tuntia. Kun puhuin äskettäin kollektiivisen Sophia Hilton of Another Salonin kanssa, sain tietää, että tällainen hiusten muutos kestää usein koko päivä ja saatat tarvita useita istuntoja, ja nopeat Instagram-videot voivat olla uskomattoman petollisia. O’Leary-Woodford on kuitenkin nopea. (Hän on velkaa siitä, että hän on suorittanut paljon tällaisia ​​muutoksia.) Niiden neljän tunnin aikana hän maalasi yhteensä 10 erilaista hiusvärin sävyä. Joillakin tuolloin hän sanoo joutuneensa istumaan lattialle saadakseen nämä päät. Kaiken aikaa, ainakin 100 ihmistä katseli häntä tekemään hänen juttunsa. Rainbow hiusten muutos oli osa tapahtumaa Rockville, Maryland. Kahdeksan kampaajan muodostavat yhdessä yhteistyössä toistensa kanssa yleisön edessä. Näet prosessin toimivan alla olevassa videossa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Onneksi O’Leary-Woodfordilla oli aiemmin kokemusta kuolevista vyötäröä olevista hiuksista. Mutta “se on aina haaste”, hän sanoo. “Se on erittäin tyydyttävää, kun se on tehty, koska olet todella työskennellyt sen puolesta! Olin loppumassa, kun se tapahtui.” Yksi suurimmista haasteista, joita hänellä oli, oli varmistaa, että hän päällystettiin tasaisesti kaikki hänen asiakkaan hiuksista. “Haluat vain varmistaa, että kaikki on kyllästynyt”, hän selittää. “Se on helppo päästä ylin yli kaikki tämän hiukset ja kiirehtiä sen läpi.” Joten jos sinulla on hiuksia niin kauan ja aiot lisätä siihen sateenkaaren sävyjä, hän ehdottaa lounaalla sinua. Tulet tuntemaan hyvin salongin tuolin.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Rapunzel Hair Trends jatkuu NYFW: ssä
  • Tämä Real-Life Rapunzel on hiukset alas nilkkaansa
  • Julkkikset ottavat hiuksensa uuteen – ja äärimmäinen – Pituudet

Tutustu 100 vuoden hiusvärihistoriaan:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 74