Täydellinen pomppulinna, askel askeleelta

Kun superstar-kampaaja Guido luo lonkaturvan, se ei ole sellaista, jota käytät kuntosalille – se on sellaista, jota käytät suuressa koossa. Yksi, jonka hän laittoi Louis Vuittonin pudotusnäyttelyssä Pariisissa, oli ihanteellinen määrä pomppia. Se ei ollut liian cutesy, mutta oli vain tarpeeksi swing näyttää erityisen. Tässä ovat hänen askeleensa ilmeen luomiseksi:

1. Rake-levyt täyttävällä pehmusteella tai geelillä (Guido käytti Redken Velvet Gelatine 07 -tyyppistä Blow Dry Gel -vaahtoa) kosteiden hiusten läpi ja puhaltaa sen jälkeen pyöreä harja.

2. Aseta hiuksesi kuumavalssaimiin, jotka lisäävät runsaasti rungon määrää. Odota, kunnes kaikki telat ovat jäähtyneet ennen niiden poistamista. (Jos sinulla ei ole aikaa asettaa kaikki hiukset, voit tehdä ponnahduslipun ensin ja sitten käyttää kahta tai kolme rullaa käpristää vain häntä.)

3. Kerää hiuksesi takaisin niin ettei ole osaa ja kiinnitä sitä lonkkalevylle, joka on aivan pään alapuolisen pienen kouran alapuolella.

4. Ota pienen hiusneule lonkkalevyn alapuolelta, kääri se pohjan ympärille niin, että se peittää elastisen ja kiinnitä päät hännän alle.

5. Hiertää sienten kokoinen seerumin pudotus (Guido käyttää Redken Glass 01 tasoittava seerumi) kämmenten välissä, sitten sileät ne hiusten edessä hiusraudasta takaisin rauhallisiin hiukkasiin ja lisää terveitä näköisiä.

LIITTYVÄT LINKIT:

· 10 hiustyyliä, jotka tekevät sinusta 10 vuotta nuorempia

· Daily Beauty Reporter: uusi lähestymistapa hiustyyliin

· Päivittäinen kauneusraportoija: oletko sairastunut härän hiuksista??

· Daily Beauty Reporter: Kuinka usein muutat hiuksiasi??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1