Unicode käsittelee neljää uutta emojista hiusten monimuotoisuudelle

August 28
No comments yet

Punapäät, hopeakat, kalat ja kiharat naiset, iloitsevat! Selvittää, että Unicode-tekninen komitea – organisaatio, joka luo emojisia – ei ole unohtanut olemassaolosta. Vuosien odotuksen (ja ihmeen) jälkeen he harkitsevat neljää uutta emojia, jotka lisäävät hiusten monimuotoisuuden.

Mashablein mukaan ehdotus uudeksi emojiseksi mainitsee, että ihmiset ovat olleet melko paljon kerjäämässä punapääsemojaa vastaan, mutta se on “haaste puuttua useiden kilpailevien toteutusvaihtoehtojen vuoksi”.

Näyttää siltä, ​​että Unicode voi ottaa haasteen vastaan, sekä tutkia vaihtoehtoja niille meille, joilla on enemmän teksturoituja hiuksia, valkoisia hiuksia tai ei lainkaan. Emojia pidetään osana vuoden 2018 puolivälin käyttöönottoa, mutta jos kysyt minulta, he eivät voineet tulla pian tarpeeksi. Kuten kihara tyttö, olen odottanut söpöä vähän emojia että itse asiassa sopii hiukseni koostumukseni hyvällä hiustenpäivällä .

Mashable huomauttaa myös, että Unicode oli murskannut punaisen emoji -vaihtoehdon aiemmin tänä vuonna ja päätynyt siihen, että erilainen olisi paras, luullen minun on myönnettävä ajatus siitä, että kiharat punaiset hiukset kuulostaa niin suloiselta. Ehkä vuonna 2019?

Unicode on ollut melko avoin laajentamaan emojiensa valikoimaa entistä kattavammaksi. Marraskuussa ilmoitettiin, että mahdollisten emojien väitteiden joukossa oli yksi hijabiin kuuluva nainen. “Noin 550 miljoonaa muslimiä naisella tällä maalla on ylpeä päällään hijabilla. Tämän valtavan määrän ihmisiä ei ole varattu yhtäkään näppäimistön tilaa “, 15-vuotiaan hijab emoji -vastaaja Rayouf Alhumedhi kirjoitti ehdotuksessa.

Rakastamme ajatusta siitä, että Unicode ryhtyy kohti monimuotoisuutta – enemmän vaihtoehtoja on aina tervetullut “ympäri näitä osia!


Pidä sinut yllä, kunnes uusi emojis putoaa, tarkista:

  1. Emma Stone vain opetti Redheads Kuinka käyttää keltaista
  2. Ensimmäinen Ever DIY hiuslasi hiukset kauneus on käynnistää Hair-Care Line
  3. Met Gala 2017: Cara Delevingne virallisesti esitteli uuden kaarevan esineen Twistillä

Maskcara’s Simple Redhead Makeup Makeover:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 95 =