Voiko huono hiukset pilata päiväsi?

August 28
No comments yet

Paljon meistä viettää tunteja oikaisemalla, ruiskuttamalla ja puhaltaen ennen kuin astumme jalka ulos. Uuden kyselyn mukaan kaikki tämä ei ole pelkästään turhamaisuuden vuoksi – huono hiustenpäivä saattaa vaikuttaa mielialaan.

Kyselyssä 2000 naista osallistujia oli keskimäärin kolme huonoa karvoja päiviä viikossa – ja heistä oli masentunut noin puolitoista tuntia, kun heidän lukonsa heräsivät sängyn väärälle puolelle. Ja kun se on huono, se on kauhea: 12 prosenttia naisista on peruuttanut päivämäärän, 12 prosenttia on järjestänyt retken ystäviensä kanssa, ja yhdeksän prosenttia ei menisi puolueeseen, jolla oli sotkuinen.

Minulla on ollut osuuteni huonoista päivistä, ja usko minua, että ne tapahtuvat aina kaikkein epämukavimmissa ajoissa. Mutta luulen, että jotkut näistä naisista (erityisesti useammasta kuin yhdestä 20: stä, jotka ovat kutsuneet sairastuneiksi tyytymättömien säikeiden vuoksi) tarvitsevat hieman näkökulmaa. Kyllä, se on turhauttavaa, kun et voi hallita täydellistä beachy aaltoa ennen illallinen. Mutta asioiden suuressa järjestelmässä se on yksi niistä harvoista elämän ongelmista, joita elastinen bändi voi ratkaista. (Plus-puolella 56 prosenttia ilmoitti olevansa yleensä mukavampi ihmisille, kun heillä on hyvä hiuspäivä.)

Kun heräät huonoilla hiuksilla, anna sen pilata päiväsi? Tai on liiketoimintaa tavalliseen tapaan?

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Bad Hair -blogi

Daily Beauty Reporter: Paras sateinen päivä hiukset

Daily Beauty Reporter: Kaksi asiaa, joista me rakastamme: hyvät hiuspäivät ja vapaa muotit!

Päivittäinen kauneus toimittaja: Kuinka välttää kuiva, karvainen hiukset

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 34 =