Zac Efron syytetään kulttuuritarjonnasta sen jälkeen, kun hänet on pukeutunut

August 28
No comments yet

Zac Efron on herättänyt kiivasta keskustelua sen jälkeen, kun hän on lähettänyt valokuvan itseään pukeutuneesta paikasta. Kuten Yahoo! ilmoitti, 30-vuotias Instagrammed mustavalkoinen selfie 5. heinäkuuta, joka esitteli kampauksen. Hän kuvailee kuvaa “vain hauskaa”, vaikka se oli nopeasti selvää, että monet hänen seuraajistaan ​​eivät aivan nähneet sitä tavalla.

Kuten yksi Instagram-käyttäjä on tarkoituksenmukaisesti sanonut, “kulttuuritarjonta ei ole hauskaa.” Lisäsi toinen, “K. Hauskaa aikaa. Ottakaa ulos. “Jotkut muut kommentaattorit laajensivat täsmällisesti sitä, miksi valkoisen miehen, kuten Efronin, yllään locs on tarkoituksenmukaista:” Ne eivät ole vain lisävaruste, jota voit käyttää, koska se on trendikäs, he tarkoittavat jotain hengellistä “, yksi henkilö kirjoitti.

Muut käyttäjät (ehkä huolestuttavasti) tulivat Efronin puolustukseen väittäen, että lokit ovat “vain kampauksia”. Se on puolustus, jota on mainittu samanlaisissa kulttuurihyödykkeissä, aina Kim Kardashianin päätöksestä käyttää Fulani-punoksia blogikirjoittajalle Nikita Dragunille yllään locs.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Mutta monet ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, että locs eivät vain hiustyyli; niillä on rikas historia ja merkitys, mutta valitettavasti usein stereotyyppisiä ovat ne, jotka eivät välitä oppimaan paremmin. Kuten kirjailija Georgia Chambers selitti op-ed varten Teen Vogue, “[Kulttuuritarjonta] voi vahingoittaa suuresti väestön väestöä tavaroiden liittoutumisen tai kaupallistamisen suhteen.” Kun otetaan huomioon, että mustat ihmiset ovat – ja ovat edelleen syrjittyjä, koska he valitsevat luonnollisia ja suojaavia tyylejä, on aivan selvää, miksi ihmiset ajattelevat, että Efronin uusi ilme on räikeästi tarkoituksenmukainen.


Lisätietoja locs:

  • SCOTUS ei kuule tapauksen naista kieltäytyi tekemästä työtä hänen paikkansa takia
  • Tärkeä syy siihen, miksi Rihanna Wears Locs on Oceanin 8
  • Daphne Lee avaa noin olemasta musta balerina luonnollisilla hiuksilla

Katso nyt nämä nuoret tytöt puhuvat hiuksista ja itsetunnosta:

Seuraa Allurea Instagramissa ja Twitterissä tai tilaa uutiskirjeemme päivittäisistä kauneushistorioista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =