40 Banging Blonde Bob ja Blonde Lob kampaus

Kuka voi ajatella kauemmas kauneimmasta näkökulmasta kuin Marilyn Monroen klassinen blondi bob? Olipa hän seductively serenading presidentti tai laulaa siitä, miten timantit ovat tyttö paras ystävä, hän aina onnistui näyttämään upealta. Tänään, blondi bob haircut on edelleen seksikäs vaihtoehto naisille, jotka haluavat kääntyä päitä kaikista oikeista syistä. Katso alla olevat 40 suosikkimme.

Blonde Bobsin salaisuus

Suurin salaisuus on luonnollisesti heidän seksuaalivälineensä, joka tulee erityisestä leikkauksesta ja toivottavasta hiusten väristä. Valitse leikkaus, joka heiluttaa kasvosi muotoa ja ajattele omasta kauneimmasta vaaleanpunaisesta sävystäsi todella yksilöllisen tyylin saavuttamiseksi.

# 1: käänteinen Bob ohuille hiuksille

taivutettu blonde bob

Lähde

Curls eivät ole ainoa tapa saavuttaa volyymi, kuten tämä pomppiva bob osoittaa. Hyödynnä kulmikkaita tyyliä, joka käyttää lyhyitä kerroksia, jotta voit luoda äänenvoimakkuutta selässä ja tyylikkäitä, pitkiä kerroksia eteenpäin kehyksen luomiseksi ilman ylivoimaa.

# 2: Shaggy Chin-Length Bob

Lyhyt ja haalistunut leikkaus on aina jonkinlainen “tytön vieressä” -vaatimus, joka muistuttaa Cameron Diazin klassista ilmeä 2000-luvun alussa. Jotta ulkoasua olisi vähemmän rento, lisää suklaanruskeita kohokohdat tyylikkäälle elementille, joka voi kuljettaa sinut kokoushuoneesta baariin ilman puuttuvaa lyöntiä.

lyhyt shaggy blonde bob

Lähde

# 3: Trendikäs kulmainen hiuslakka

Innoittamana Victoria Beckhamin julkkisten julkkisten palojen innoittamana, erittäin suorana ja selkeästi määriteltyinä kulmina, on loistava tyyli, kun aiot tehdä lausunnon. Kiitotieltä toimisto-käytävään, tämä on yksi “tehdä, että on varma kiinnittää huomiota.

taivutettu blonde bob with lowlights

Lähde

# 4: pinottu valkoinen vaalea Bob

Pinoava bob on niin suosittu, että joskus voi olla odotettavissa joissakin piireissä. Tämä tyyli on täydellinen naisille, jotka ovat jo urheilussa kerroksittain blondi bob kampauksen ja ovat yhä väsyneet siitä. Hanki kerrokset, jotka ovat hampaita takana ja tarjoavat tekstuurin, pitäen silmät suorina ja kulmikkaina. Se on yksinkertainen muutos, joka hengittää uutta elämää ulkoasuun.

lyhyt layered blonde bob hairstyle

Lähde

# 5: Blonde Bob kanssa Side Bangs

Pienemmät kasvot voivat joskus saada liikaa hiuksia kasvoilta, joten tämä tyyli on niin ihana. Sivutangot tarjoavat herkullisen kosketuksen, ja lyhyemmät pituudet ja paksut kerrokset pitävät ulkonäöltään kevyesti ja hauska.

lyhyt shaggy blonde bob

Lähde

# 6: Klassinen Bob Moderni Twistilla

Klassikko on kauniimpi ja pitkät sivut. Perinteisen bob-leikkauksen nykyaikaistaminen on täydellinen niille, jotka haluavat toisenlaisen ilmeen mutta tuntevat vähän aseita ujo. Tämä leikkaus ei aiheuta valtavaa riskiä, ​​mutta se kykenee myös tekemään viileitä asioita, kuten tuoda äänenvoimakkuutta ohuille, eloisille lukkoille.

vaalea angled bob for thin hair

Lähde

# 7: Tousled Beach Babe Lob

Likainen vaalea lukko ja rento aallot antavat tämän lohion vaivattomasti. Päästä eroon raskaista kerroksista korostamaan hiustesi paksuutta, mutta käytä jyrkkiä korostettuja päitä saadaksesi kirkkaan modernin ilmeen. Ja pidä aaltoja touhautettuna välittää heille, että ranta babe charmia.

Vaalea Balayage Lob

Instagram / @romeufelipe

# 8: Striking kulmikkaat Platinum Lob

Jyrkkä kulma voi tehdä blondi bob haircuts sekä katseenvangitsija ja hienostunut. Äärimmäinen pituusero takana ja edessä on suuri lausunto pala. Ole varovainen, tämä tyyli näyttää parhaiten suorista hiuksista!

Epäsymmetrinen Long Angled Bob

Instagram / @ rafaelbertolucci1

# 9: Shaggy Highlighted Bob

Tämä söpö bob on erinomainen tytöille, jotka haluavat lisätä hiukan äänenvoimakkuutta. Aloita klassisella kulmaisella teräleikkuulla ja lisää sitten irtonaiset kiharat korteilta hiustenne takaosaan. Käytä korostuksia antamaan lukkoasi extra ulottuvuuden.

Takkuinen Lob For Thin Hair

Instagram / @ hairbyac_alcorn

# 10: Ombre-ed Lob

Näytä viileä lob-leikkauksen muoto ombre-ed-lukoilla. Lyhyt tyyli mahdollistaa trendikkäiden hiusvärien voiman kiinnittääkseen kasvosi huomiota. Tässä kirkkaiden vaaleiden hiusten haalistuminen välittömästi ohjaa käyttäjän silmät.

kulmikas Layered Blonde Lob

Instagram / @ hairbyedwin

# 11: Wavy Caramel Blonde Lob

Tämä rento blondi bobilla on muutamia ylimääräisiä kerroksia takana, jotka lisäävät söpöt hiutaleet hiuksiin. Lukot on kietoutunut keskiakseliksi söpöin, rentoon rakenteeseen, jota pehmeät kohokohdat parantavat. Tämä tyyli toimii myös läpäisevillä nyöreillä.

Aaltoileva Shaggy Honey Blonde Lob

Instagram / @ christinesilvermancolor

# 12: varovasti kulmautuneet aallot

Pehmeä ja naisellinen, tämä kampaus näyttää upealta valkaisuaineilta. Blondi bob voi aina hyötyä joko koko valaistuksesta tai strategisesti sijoitetuista kohokohdista, jotka todella tekevät kerroksia ja kiemuroivat poppia.

aaltoileva shaggy brown blonde bob

Lähde

# 13: Lob with Sweeping Bangs

Jos haluat kasvokuvan leikkauksen persoonallisuuden kanssa, sivuhaaroitunut lohko, jossa sivulangat on täydellinen. Pitkät höyhenpeitetyt lukot luovat siistin muodon kasvojen ympärille, kun taas lakaiseva leikkaus tekee ulkonäöstä hieman nuorekkaan. Tämä tyyli on yleisesti mairitteleva, koska se sopii kaikille kasvojen muodoille.

puoli Parted Bob With Bangs

Instagram / @parrucchieridelcorso

# 14: Lob keskellä

Niille, jotka haluavat virtaavan kampauksen, bob voi kuulostaa liian jäykältä. Kuitenkin hiusleikkaus, jossa keskiosa on helppo pyyhkiä puolelta toiselle ja silti näyttää hyvältä. Avain on symmetrinen leikkaus muutamalla pitkällä kerroksella.

Tuhka Blonde Long Bob

Instagram / @felipefhr

# 15: Ash Blonde Lob hienolla aallolla

Yksi puoliväliakselinen aalto vaaleanpunaiselle lobille voi tehdä suuren eron kampauksen kokonaisvaikutukselle. Hienovarainen kinkki lisää uuden ulottuvuuden hiuksiin. Se on myös todella helppo tehdä kotona – tarvitset vain curling-kielen!

Takkuinen Blonde Bob With Lowlights

Instagram / @maeipaint

# 16: Lyhyt hopea Bob

Klassisia lyhyitä nappuloita voi päivittää hämmästyttävällä hiusväri. Hopea blondi antaa lausunnon jokaisesta kampauksesta, mutta se näyttää erityisen hiljaa lyhyiltä hiuksilta. Muutama piilotettu kerros auttaa luomaan täydellisen käyrän päissä.

Chin-Length Silver Bob

Instagram / @salaosolimar

# 17: karamelli vaalea lobba Bangsilla

Tämä erittäin pitkä lohi sopii mainiosti upeille hiuksille. Tyyli itsessään on hyvin yksinkertainen, korostettu raskas otsatukka, joka alkaa kaukaa takaisin päähän. Karamellin vaalea väri keventää ulkonäköä ja antaa sille lämmintä hehkua.

olkapää Length Blonde Bob

Instagram / @lupayyy

# 18: Söpö Bob lyhytsärkyjä

Spice up lyhyt blondi bob suorat kulmakarvojen skimming otsatukka on söpö girly ulkoasua. Leikkujen leuan pituus luo makean kehyksen kasvoille ja lyhyt leikkaus kiinnittää huomiota kasvojen piirteisiin, kuten silmät ja poskipäät.

Leuka Length Blonde Bob With Bangs

Instagram / @zacharyjarid

# 19: volumisoitu karamelli blondi

Pehmeä karamellin lob ominaisuuksia pimenee juuret ja sotkuinen karamelli blondi aallot silmätasolta alaspäin. Tämä tyylitekniikka sopii erinomaisesti ruumiin lisäämiseen litteisiin hiuksiin. Järeät löysät kiharat tekevät lobista paljon vähemmän määrittelemättömiä ja vaikeampia kuin keskimääräinen suoran leikkausbob.

Mansikka Blonde Shaggy Lob

Instagram / @caitycaatt

# 20: teksturoitu Platinum Blonde Bob

Suorat päät näyttävät leikkauksen määritetyn muodon, kun taas keskiosa-aallot lisäävät sen tilavuutta ja sotkuista koostumusta. Tämä on hyvä vaihtoehto ohuthiuksille tytöille, jotka haluavat kokeilla kuvioitua bobia.

puuskainen Blonde Balayage Bob

Instagram / @ hairbycm

# 21: Kaareva Kulma Bob

Hyvin paksuilla hiuksilla varustetut naiset ovat hyötyneet siitä, että ne pystyvät vetämään kulmikas kihara. Tämä vaalea lohi sisältää täydellisen pituuden pienet ulotteiset kiharat ja viileä siluetti jyrkästi kulmautuneesta teräksestä, hieman pehmennetty tekstuurin ansiosta.

Aaltoileva Blonde Lob

Instagram / @constancerobbins

# 22: Bronde Bob Highlighted Bangsilla

Perinteinen bob näyttää hyvältä tummilla hiuksilla, mutta se näyttää paremmalta muutamalla kirkkaalla blondi-kohokohdalla. Kokeile vaaleita värikkäitä otsakkeita esittelemään pyyhkäistettyjä kerroksia vastakkaisiin tummempiin hiuksiin. Lisää muutama hienovarainen kohokohta koko hiusten päällä loppuun.

Ruskea Blonde Angled Layered Bob

Instagram / @joaofrancooficial

# 23: Super Suora Ash Blonde Bob

Tämä pokeri suoraan tuhka vaalea lob on niin siisti – se näyttää lähes futuristinen. Yksinkertainen leikkaus ja hienostunut väri tekevät hienostuneesta ulkoasusta. Koon leikkaus ja väri ihon sävyyn ja kasvojen muotoon parhaimman vedon löytämiseksi.

Suoraan Cut Blonde Bob

Instagram / @circlesofhair

# 24: Lyhyt Bob kerroksineen

Perinteiset lyhyet vaaleat bobit voivat helposti katsoa vanhentuneiksi ilman oikeaa päivitystä. Lisää muutamia kerroksia ylhäältä, ja ne päivittävät leikkauksen välittömästi. Levitä hiuksiasi hieman hiuslakalla tai levitä hiusmateriaalia kerrosten määrittämiseksi.

kerroksittainen Ash Blonde Bob

Instagram / @ hairbymelissamelbourne

# 25: Korkea kiemurteleva Bob

Tässä on vielä yksi tyyli, joka näyttää bobien ei tarvitse olla suora! Tämä tyyli on yllättävän helppo tyyli myös, jätä pohjakerros luonnollinen, jos sinulla on suhteellisen suorat hiukset, lisää sitten kourallinen kiharaa yläkerrokseen käyttäen käyristystappi.

Aaltoileva Blonde Balayage Bob

Instagram / @hellobalayage

# 26: Tyylikäs Valkoinen Blonde Lob

Tämä vaihtoehtoinen lohko on pehmeää ja höyhenevää, ja lyhyemmät pistekerrokset ovat edessä. Jos haluat olla erilainen, tämä on epätavallinen uusi otos pitkällä bobilla. Yhdistä se häkellyttävän valkoisella värillä, jotta saisitte lisää lausuntoa.

Hopea Blonde Lob With Side Bangs

Instagram / @ chrisweberhair

# 27: tumma ja kevyt kontrasti Bob

Tytöt, joilla on luonnollisesti tummat hiukset, eivät tarvitse valkaisua kokonaan kevyempää. Tämä karamellin blondi bob on tummat juuret, joissa on vaaleat hiukset. Voit myös käyttää tätä tyyliä, jos kasvatat luonnollista hiusväriäsi.

afrikkalainen American Honey Blonde Bob

Instagram / @rachel_redd

# 28: laaja pino leikattu

Paksummat hiustekstikuvat voivat silti hyödyntää kerroksellista bob-tyyliä – itse asiassa se on suositeltavaa. Kerroksellinen leikkaus pitää täyteyden takaosassa nostamatta raskautta etupuolelle kasvojen ympärillä. Kaksivärinen väri, jossa kevyt mansikkapuvun pohja luo oikean syvyyden ja pitää ulkoasun nähtävästi liian ylivoimaisena.

lyhyt wavy strawberry blonde bob

Lähde

# 29: Curly Caramel Bob

Bob on kauniimpi, kun lisäät joihinkin kiharoihin. Vaikka sinulla olisi luonnollisesti suorat hiukset, voit käyttää kiharaa rautaa keskipitkällä tai pitemmällä bobilla saadaksesi tämän hauskan ja mutkattoman tyylin. Muista käyttää laatusuihkevaahtoa, jotta varmistat, että kehäsi pidät koko päivän.

karamelli short bob with blonde highlights

Lähde

# 30: Messy Blonde Lob

Messy hairstyles ovat erittäin trendikäs juuri nyt, ja kun lisäät platinaa vaaleat hiusvärit, rakastat lopullista tulosta. Part rocker -putki, osa pelkkää fabulous, tämä bob on tehty paljon kerroksellisia osioita ja heittää kampa roskakoriin.

keskikokoinen shaggy blonde hairstyle

Lähde

# 31: Medium Bob ja Spiral Curls

Blonde hair on niin hauskaa, koska se osoittaa aaltoja ja kiharat paremmin kuin mikään muu sävy. Jos haluat kampauksen, joka on taivaallinen sekä käyttää ja ihailla, kokeile lisätä joitain makeita ringlet teidän “tehdä.

solisluu blonde short bob

Lähde

# 32: Suora Bob ohuille hiuksille

Vaalea vaalea tai tumma vaalea – hiusten väri ei todellakaan näytä olevan väliä, kun hiuksesi ovat niin ohuet, ettet voi pitää sitä minkäänlaisessa tyylissä. Bob on hieno leikattu vaihtoehto niille, joilla on hienot hiukset, koska se pitää omaa muotoaan. Jos olet aina säilyttänyt ohut hiukset kauaksi, vie matkaa toiselle puolelle ja löydä kuinka kaunista tuntuu.

platina asymmetrical short bob for fine hair

Lähde

# 33: Epäsymmetria tehostettu värillä

Pyydä salongin stylistia pitämään antelias hiusneule pidempään kuin muut bobsi ja määrittele se haluamallasi värillä, jotta se todella näyttäisi sen pois. Kaikki sävyt tekevät, sillä vaaleat hiukset parivat hyvin käytännöllisesti katsoen sävyisinä.

epäsymmetrinen bob with balayage

Instagram / @headrushdesignsbyjulieann

# 34: Pearl Blonde Bouncy Waves

Jos sinulla on suora poikkisuuntainen tai hieman kulmautunut bob, voit vetää tämän tyylin. Käyttämällä yksinkertaisesti pienen tynnyrin käpristynyttä rautaa olkapääharjojen hiuksiin, saat pään täynnä täydellisiä, irtonaisia ​​kierteitä.

irtonaisesti curled blonde lob hairstyle

Lähde

# 35: Messy Lob ja Lowlights

Luonnollisesti kuvioidut hiukset ovat aina houkuttelevia, ja joskus on parasta mennä virtaamaan jokapäiväiseen ilmeeseen. Sen sijaan, että kallistettaisiin platinaväriaineistoa, kokeile enemmän matalan avaimen vaihtoehtoa moniulotteisilla kohokohdilla, jotka eivät ole yhtä näkyviä, kun ne kasvavat.

vaalea wavy lob

Lähde

# 36: Laaja ja huoleton Loose Look

Tässä on tyyli, joka onnistuu olemaan samanaikaisesti makea ja sultry. Äänenvoimakkuus ja tekstuuri näyttävät täydelliseltä huolettomalle lomalle merkittävän muun tai suosikkiryhmän tyttöjen kanssa. Tämä a-line-tyyli käyttää myös edessä vaaleita raitoja kirkastamaan ihoa.

lyhyt messy blonde bob

Lähde

# 37: Platina epäsymmetrinen leikkaus

Jos käytät tyypillistä platinaa, kokeile tätä luovaa epäsymmetristä pitkää vaaleaa bob-leikkausta, jossa toinen puoli on muutama tuumaa lyhyempi kuin toinen. Se on hieno vaihtoehto pommi, jolla on taidonnäyteinen intohimo. Se näyttää silti seksikkäiseltä puolelta, mutta epäsäännöllisellä tavalla.

epäsymmetrinen platinum blonde lob

Lähde

# 38: Half-Updo ja Bouffant paksuihin hiuksiin

Tämä on helppo mutta tehokas updo, joka sopii muodolliseen tapahtumaan, mutta näyttää yhtä hyvältä sukelluspalkissa. Parasta on, että voit helposti luoda tämän tyylin omalla tavalla, mikä tekee siitä kelvollisen vaihtoehdon tytölle budjetissa.

lyhyt wavy half updo

Lähde

# 39: Tuore ja hilpeä kerroksellinen leikkaus

Kuinka upea tämä inkivääri vaalea hiusväri näyttää, kun se on yhdistetty pörröinen vaaleanpunainen huuli? Tämä söpö pitkä blondi bob hairstyle on taattu saamaan sinut huomannut. Näyttää erityisen vilkkaalta auringon suutelevan hehkun.

keskikokoinen layered ginger blonde hairstyle

Lähde

# 40: teksturoitu keskipitkällä ulkonäköllä

Jos haluat kauemmin leikata mukavalla tekstuurilla ja siluettilla, kokeile kerroksittain keskipitkää tyyliä, kuten kuvassa. Raskas kerros ja tummat juuret auttavat ulkoasua säilyttämään muodonsa ja ihastuttavan ulkonäön, kun se kasvaa.

keskikokoinen length layered haircut

Lähde

Ei ole väliä mikä tyyli on, seksikäs tai makea, on vaalea bob leikkaus kaikille naisille. Trendejä voi tulla ja mennä, mutta on selvää, että tämä on yksi klassinen ilme, joka ei koskaan mene tyyliltään.

Contents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1