30 kuvaa-Perfect Black Curly Hairstyles

August 28
No comments yet

Musta kiharat kampaukset ovat hämmästyttävän kauniita, tyylikkäitä ja luovia. Afrikkalais-amerikkalaisilla naisilla on upea, mutta ainutlaatuinen hiusteksti, joka vaatii erityistä rakkautta ja huolenpitoa. Pitkistä irtonaisista kiharoista lyhyempiin leikattuihin tyyleihin, tässä on 30 ideoita niille, jotka etsivät uutta tapaa urheiluun musta kiharat hiukset.

Musta kiharat kampaukset lyhyille ja pitkille hiuksille

Kaarevat kampaukset lupaavat afrikkalais-amerikkalaiset naiset äärimmäisen, pituudesta riippumatta. Seuraavassa on joitain kuvia kauneimmista kiharoista etsii inspiraatiota!

# 1: pitkät löysät aallot

musta curly hairstyle for long hair

Helga Esteb / Shutterstock.com

Zendaya Colemanin pitkät löysät aallot ovat täydellinen esimerkki kiharaisista hiuksista, jotka tekevät sinusta kääntyvän. Vuorasta muodolliseen, tämän kampauksen voi kirjaimellisesti olla kuluneet mihin tahansa tilaisuuteen ja se näyttää hyvältä, kun se on yhdistetty johonkin asuun.

# 2: Keskipitkä kihara kampaus

Luonnolliset hiukset ovat hyvin suosittuja Afrikkalais-amerikkalaisille näinä päivinä, ja valokuvissa hyvin tiukat kiharat ovat kaunis esimerkki siitä, kuinka upea luonnollinen hius voi olla. Käytä etnistä hiustuotetta, joka on suunniteltu korottamaan erittäin tiukat kiharret.

keskikokoinen curly hairstyle for African American women

carrie-nelson / Shutterstock.com

# 3: High School Chic Hairstyle

Tämä oli 90-vuotiaiden high school-tyttöjen kampauspuku, jossa oli kiharat hiukset – voimakkaasti hyytelöityneet, säikeet, jotka olivat vapaasti roikkuvat edessä, kierteiset kiemurtelot. Parasta kaikesta huolimatta, se on edelleen täysin työssä tänään kaikkien ikäisten mustien tyttöjen kanssa.

puoli up black curly hairstyle for long hair

Helga Esteb / Shutterstock.com

# 4: kihara kampaus loose spirals

Musta kierre kampaukset voivat näyttää hyvältä kenelle tahansa, mutta paksut, kiharat hiukset todella vetävät ne pois hyvin. Runsas runko ja ei niin monta sääntöä, tämä kampaus on tuulenpuuska. Anna kierteisen kiharat virrata vapaasti kehystää kasvosi ja tuoda tämä naisellinen, houkutteleva ilme milloin tahansa.

pitkä natural curly hairstyle

Helga Esteb / Shutterstock.com

# 5: kiharat kohokohdat

Kim Fields oppi “elämän tosiasiat” jo kauan sitten, ja nyt vanhempana aikuisena hän on oppinut hyödyntämään luonnollisesti kiharaa hiuksiaan. Lähtemällä luonnollisiin tiukkoihin kiharoihin, hän kirkastaa kasvonsa lisäämällä harmaita blondi- ja hunajan kohokohtia.

keskikokoinen African American curly hairstyle

Helga Esteb / Shutterstock.com

# 6: Terve Hippie Hair with Waves

Pankaa parrasvaloihin muotisuuntaiset julkkikset, kuten Zendaya ja Beyoncé, pitkät, mustat aaltoilevat leikkaukset, kuten @anthonycuts, antavat tämän vaivattomasti viileän hippi-tunnelman. Parikaapeli mustalla kapseli, irrallinen painettu pusero ja neutraali meikki, ja sinusta tulee Coachella-valmis ei ole aikaa.

pitkä Wavy Side-Parted Hairstyle

Instagram / @anthonycuts

# 7: Makea kihara-korjuu kohokohdilla

Usein, kun muotoilu musta kihara kampaus, se voi olla liian houkutteleva kemiallisesti rentoutua ja suoristaa lukot. Mutta kun tämä makea, kiemurteleva sato näyttää, ei ole mitään kaunista kuin kallistaa luonnollista koostumustasi, ehkä parantunut tiukka kierteet ja herkullinen karamellin vaalea väri.

afrikkalainen American Short Curly Blonde Hairstyle

Instagram / @ loopsalon

# 8: Romanttiset kirsut luonnollisille mustille hiuksille

Kasvata flirttaamista seuraavalla ensimmäisellä päivämääräsi tällä upealla makealla luonnollisella kierteellä varustetuilla kiharoilla. Kun vetää luonnollisesti paksummat hiukset ylös sekaisin, ylimitoitettu ponnahtaa, voit helposti lisätä söpöjä, leikkisä koristeita (kuten nämä punaiset ja valkoiset kukat) sekoittumaan.

Afro Puff With Flower And Highlights

Instagram / @modelesque_nic

# 9: Unicorn Curls pitkillä hiuksilla

Vaikka tiffany-mustat ja pastel-vaaleanpunainen värimaailmat mustalla tytöllä näyttävät pahalta mahdolliselta ajatukselta, tämä hauska, vaivaton tyyli @ shelleygregoryhairin SoHo, New Yorkissa kokonaan sulkee tämän naurettavan käsityksen. Pidä muutamia luonnollisestikin värikkäitä säikeitä, jotka tekevät ulkoasusta vieläkin dynaamisemmaksi ja hauskemmaksi.

luonnollinen Pastel Blue And Pink Hair

Instagram / @shelleygregoryhair

# 10: kulmikas musta leikkaus Soft Curls

Kaarevat kampaukset mustille naisille usein näyttävät ainutlaatuisilta, ja tämä upea bob ei ole poikkeus. Siirry dramaattiseen linjan leikkaukseen jopa suuremmalle lausunnolle.

Aaltoileva Black Stacked Bob For Thick Hair

Instagram / @ haarartbydominique

# 11: Edgy Red Bob syvällä sivuosalla

Värit afrikkalaisille amerikkalaisille hiuksille ovat melko tavallisia, mustat säikeet dominoivat ja jotkut vaaleanruskeat kohokohdat heitetään joskus. Punaiset hiukset ovat kuitenkin tyypillisesti tuntemattomia. Mutta kuten mallin upea sävy on esimerkkinä, tuliset punaiset voivat olla hämmästyttävän upeita luonnollisissa hiuksissa.

afrikkalainen American Curly Red Bob

Instagram / @haircolorkilla

# 12: Sexy Loose Curls sivusuunnassa

Päivällä, haastattelussa tai vain menossa kaupungin kanssa tyttöystäviä, ei ole mitään seksiä hairstyle kuin ihana, löysät pehmeät kiharat. @ 360hairstudio sekoittaa sen lisäämällä pari kasvojen kehystää keltainen korostaa, lisäksi syvä osa ja lakaistaan ​​otsat.

Musta Curled Hairstyle With Caramel Balayage

Instagram / @ 360_hairstudio

# 13: Luonnollisesti kihara blondi hiukset Bangs

Naisille, joilla on terveet mustat kiharat hiukset, ei ole mitään syytä pelätä dramaattista väritystä. Kuten tämä malli tekee selväksi, voit varmasti roikkua monenlaisia ​​sävyjä, mukaan lukien pommi blondes. Pehmeät otsat antavat tämän taivaallisen kirsun vielä makeammaksi.

keskikokoinen Natural Dark Blonde Hairstyle

Instagram / @curlpop_n_hair

# 14: Upeat pyöreät kiharat mustille hiuksille

Pitkäkarvaiset naiset harkitsevat hiustensa käärimistä kovametallirunan suuren tynnyrin ympärille tai asettamalla ylimitoitettuihin kuuma / tarrakierteisiin päästäkseen superpäinen, hauska ja huoleton kihara. Varmista, että sileä kruunuosa pomadilla tai seerumilla sen jälkeen.

afrikkalainen American Long Curled Hairstyle

Instagram / @ haarartbydominique

# 15: Rocker Pixie paksummille mustille hiuksille

Valmistaudu olemaan huomion keskipiste tällä lyhyellä, erittäin hauskalla rocker pixie paksu musta tukka. Pyydä stylistisi huolellisesti ajamaan päitäsi sivuilta ja takaa samalla, kun kruunu ja etukappaleet ovat pitkiä, pisin kerrokset kasvosi lähellä.

Musta Curly Pixie With Undercut

Instagram / @khimandi

# 16: Half-Up Bun kanssa aallot mustille hiuksille

Olkaamme rehellisiä täällä – rocking puolitoista, puoli-alas pulla trendi ei ole helpoin asia. Ja tämä vaikeustaso lisääntyy, kun sinulla on kiharat mustat hiukset. Onneksi @ the_right_difference näyttää meille oikean tavan käyttää erittäin Instagrammed-tyyliä irtonaisia ​​aaltoja ja taivas-korkealla käärittynä pullaa.

Puoli Up Knot For Long Wavy Hair

Instagram / @ the_difference_is

# 17: Black Curly Spiral Bob ja kohokohdat

Päivän ja yön välinen vaivattomasti liikkuva kihara kierre on ihanteellinen niille naisille, jotka eivät halua viettää tuntikausia jokaisen aamun yli hiuksiaan (mutta silti haluaa tulla hulluksi söpöksi). Yritä lisätä valkaistut kohokohdat satunnaisesti koko pääsi, kiinnittäen erityistä huomiota vinkkeihin.

Lyhyt To Medium Natural Curly Hairstyle

Instagram / @ loopsalon

# 18: Kaunis pitkä leikkaus dramaattisilla kiharoilla

Kerroksellinen leikkaus, korostettu väri ja luonnollinen rakenne ovat yksi kauneimmista seksistä asioista, joita voi tehdä, ja tämän mallin pelottava tyyli on todellinen totta. Rakastamme hänen kevyesti ja keskisuurta kohokohtia korostaen ihon sävyään ja ominaisuuksiaan.

kerroksittainen Natural Curly Haircut

Instagram / @magavilhas

# 19: Lyhyt kihara leikattu Amber Highlights

Jotkut kiharaiset kampaukset injektoivat liikaa horisontaalista tilavuutta (esim. Kasvosi näyttää laajemmalta kuin se todellisuudessa on). Tämän nimenomaisen leikkauksen avulla korkeus on kuitenkin pelin nimi, pehmeät, kullanväriset rypyt, jotka ylittävät tiukan pomppulinjan rungon. Varmista vain, että sivut leikataan lyhyemmiksi kuin yläosat.

Lyhyt Tapered Natural Haircut

Instagram / @ themariaantoinette

# 20: puolipäällystetty kampaus, jossa kiristysreunat

Olemme valtavia puoli-punottu tyyliä kiharat, kuten tämä @deecarrington, Red Scarlet Salon Orlando. Avain ilmeen saavuttamiseksi on kiertymässä sisään ja sitten kiertymällä ensin keskittyen tiukkaan sivulangaan ja siirtymällä löysästi takaisin.

puoli Flat Twists For Short Natural Hair

Instagram / @deecarrington

# 21: Henkeäsalpaava keskikokoinen leikkaus kaiken luonnollisilla kiharoilla

Vauhtipyörretuolilla, tuskin on meikki ja syvä osa, tämä luonnollinen musta kampa on täysin huimaava luottamus. Suosittelemme, että leikattu keskipitkä ja kerrostettu säilyttääksesi luonnollisen kihartuman, kun se pysyy hallussa sen liikkeen ja pehmeyden vuoksi.

Iso Natural Hairstyle

Instagram / @deshonicakerrie

# 22: Tiukat olkapääraudat

Virkattu punokset voit luoda ainutlaatuisia mustavalkoisia kampauksia sisältäviä siluetteja, lisäämällä korkeus ja äänenvoimakkuus, missä tarvitset ja luo ainutlaatuisen ulkonäön. Tämä keskisuuri tyyli on mahtava rakenne ja muoto.

keskikokoinen Curly Crochet Hairstyle With Bangs

Instagram / @beautybysheri

# 23: vaivattomasti mustat käyrät aaltojen kanssa Balayage

Toisin kuin yleinen uskomus, ei kaikki mustat naisille suunnitellut tyylit tarvitse vakavasti puroa tekstuureja ja hulluja korkeuksia. Luonnolliset hiukset voivat pudota kevyesti ja tasaisesti trendikkäissä märissä ulkonäössä. Seksikäs balayage auttaa antamaan hiuksille lisää elämää ja liikkumista.

valo Brown Balayage For Natural Hair

Instagram / @curlfactor

# 24: Olkapään pituuspiiraleen kiharat

Kun heidän herätyskellonsa alkaa soida jatkuvasti aamulla, viimeinen asia, mitä mustat tytöt haluavat yleensä, on ajatella, miten muotoillaan hiuksiaan tänään. Tämä malli näyttää meidät yksinkertaisemman ja luonnollisemman tavan käyttää pidempää korviasi alas. Tarvitset vain hyvän kerroksen leikkauksen.

pitkä Bob For Natural Hair

Instagram / @embracenaturalbeauty_

# 25: Soft Curls ja dramaattiset kohokohdat

Lyhyt kihara lyhyen sadon, kuten tässä kuvassa, luo seksikkäin kihara kampauksen mustille naisille. Mikä vielä parempi? Chunky balayage korostaa, että korostaa kasvojen ominaisuuksia, tietenkin!

Musta Medium Side-Swept Balayage Hairstyle

Instagram / @rachel_redd

# 26: Musta kiharat korkealla kiiltoalueella

Tässä on Viola Davis viimeaikaisessa tapahtumassa. Tällaiset hiukset voidaan helposti saavuttaa kuumavalssaimilla ja muotoilutuotteella. Täydellinen afrikkalais-amerikkalaisille naisille, joilla on lyhyet hiukset, tämä tyyli on melko nopea ja se toimii upeasti joko yönä ystävien kanssa tai punaisella matolla.

musta wavy bob hairstyle

Helga Esteb / Shutterstock.com

# 27: muodollinen kihara

Lyhytkarvaiset naiset voivat olla yhtä hauskoja kuin pitkät lukot. Nukkuminen pehmeissä rullissa yön yli johtaa siihen, että nämä lyhyet, tiukat curls, jotka voidaan kauniisti yhdistää big-lausunto korvakorut tai muodollinen puku.

musta curly bob hairstyle

JStone / Shutterstock.com

# 28: Ohut Half-Up Waves

Eri etnisten ryhmien naiset saavat usein ohuempia lukkoja kuin mustat naiset, joilla on tyypin 4 hiukset. Curlsia voi olla vaikea hallita eri kansallisuuksilla, jotka paistavat, mutta sen ei tarvitse olla. Tällöin voit käyttää tilalla olevaa geeliä kosteissa hiuksissa, “käpertyä sitä sormillasi ja tapilla löyhästi takaisin.

epäsymmetrinen curly hairstyle for black women

Tinseltown / Shutterstock.com

# 29: tasoitetut kiharat

Nämä kiharat ovat luonnollisia koko, mutta niissä on syvä puoliosa ja voimakkaasti sivutettu alasivu toisella puolella. Tämä lisää kehon ja draaman jäljelle jääviin lukkoihin. Ottaa heidät kaikki kasattu yhdeltä puolelta tuo jonkin verran lisämuotoisuutta tämän fancy affair.

puoli curly hairstyle for black women

Jaguar PS / Shutterstock.com

# 30: Erittäin lyhyt ja hyvin feminiininen kampaus

Helmikorko voi olla uber lyhyt ja silti kaunis. Paige Thomasin tämän lyhyt, rajautunut leikkaus osoittaa, kuinka lyhyimmätkin kiharat voivat näyttää upealta glamilta. Yhdistä tämä tyyli raskaaseen meikkiin erikoistilaisuuksille tai pidä kasvot luonnollisesti yksinkertaisina, kuten hiustesi seisokissa.

lyhyt natural hairstyle

Helga Esteb / Shutterstock.com

Riippumatta siitä, miten päätät käyttää hiuksiasi, jos sinulla on mustat kiharat, niin siunataan. Luonnollisista “dos” -toiminnoista ohjattuihin tyyleihin vaihtoehtosi ovat rajattomat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1