6 parasta Sephora-ihonhoitotuotteita, jotka Beauty Editors Love

August 28
No comments yet

Rakastan hyvän kasvomaskin. Ja minä tekisin lähes kaiken kunnolliselle kasvopyyhkeille. (Hieno, ehkä ei mitä tahansa.) Piste on, rakastan ihonhoitotuotteita. Ne kaikki. Mutta joskus liian tyydyttyneiden markkinoiden ansiosta on vaikea löytää maskeja, kosteusvoiteita ja hoitoja itse asiassa kannattaa splurging on. Onneksi minun tehtävänäni on saada arvailu pois tuotteesta metsästää sinua. Jatkossa, jakan kuuden parhaan ihonhoitosarjan Sephorasta, joka kannattaa pudottaa rahaa. Spoiler-hälytys: Minulla on tunne, että rakastat myös heitä.

Eve Lom Gel Balm puhdistusaine

Brändin ystävällisyys

Kun kuulin ensimmäisen kerran, että Eve Lom uudistaisi klassisen kiinteän balsamia puhdistusaineensa – odota sitä – 30 vuotta (!), Minun on myönnettävä, että olin hieman epäröivä uudistetuista puhdistusvaatimuksista. Kuinka tämä uusi kasvopesu voisi mahdollisesti olla samanaikaisesti sen balsamipohjaisen edeltäjän makeup-poistava menestys? Todiste on voimakkaassa pakassa olevasta vanukasta.

Gel-puhdistusaine, joka on tehty rauhoittavasta sheavavasta ja vapaiden radikaalien torjunta-aineista valmistetusta raa’asta öljystä, raaputtaa pisimpään vedenpitävät ripsivärit, jolloin iho tuntuu tuoreelta ja puhtaalta – mutta ei koskaan riisuttu. Luota minuun, kun sanon sen olevan itse asiassa arvoinen 60 dollarin hintalappu.

60 dollaria (sephora.com)

Sunnuntai Riley Saturnin rikki aknehoidon maski

Brändin ystävällisyys

Kun sunnuntai Riley’n uusi aknefestivaali haaveili postilaatikkoani, minun piti heti saada se. (Minulla on harvoin pettynyt, kun käytän jotain Texas-pohjaista ihonhoitotuotemerkin tuotetta.) Ja vain yhden käytön jälkeen löysin (voimakkaasti hajustetut) rikkihapon pohjaiset pudotukset, kohdistin taustalla oleva punoituksen ja pudotin ylimääräinen öljy yhdellä iskulla. Mieti minulle tuulettimen.

55 dollaria (sephora.com)

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronihappo Hydra-Gel Eye Patch

Brändin ystävällisyys

Kun unettomuus osuu – ja se osuu kova – Pidän slapista näillä rauhoittavilla hydra-geelillä, silmälaseja tulee aamulla. Vain 10 minuutin kulumista kylmäaineen kanssa kosketuksissa olevilla laastareilla – täynnä hydratoivaa hyaluronihappoa ja kynsilakkaa – kätkee kaikki merkit Zzzin silmien puutteesta (ajattele turvotusta ja tummia ympyröitä).

52 dollaria (sephora.com)

Korres Wild Rose Smoothie kirkastava pohjustuskosteus

Brändin ystävällisyys

Rakastan kaikkea ruusuöljyä. Niin paljon, että usein kaadetaan kukaan tekemättä vain siksi, että se tuoksuu niin herkulliselta. Mutta tämä kosteusvoide ei ole vain-koska ostaa. Valmistettu vapaalla radikaalilla taistelevalla luonnonvaraisella ruusuöljyllä, tämä kevyt hydrauli kosteuttaa, kun se suojaa ihoa kaikilta icky-tavaroilta ilmassa ja uhkaa metrosta. Bonus: Se on myös meikkipohjamaalaus, mikä tarkoittaa, että se toimii kaksinkertaisesti ihon hydratoimiseksi ja lukitse ulkoasuun.

45 dollaria (sephora.com)

Dr. Jart + Cicapair Tiger Grass Re.Pair-seerumi

Brändin ystävällisyys

Tämä smaragdinvihreä neste hiljalleen käynnisti New Yorkin muotiviikolla viime kuussa – ja olen ollut pakkomielle siitä lähtien. Suunniteltu niille, joilla on ärsytetty, stressaantunut iho (hi, minä olen!), Tämä rauhoittava seerumi on valmistettu rauhoittavista ainesosista, kuten centella asiatica, muodostaen suojaavan esteen ihon päälle, alentaa taustalla olevaa punoitusta ja salpaa pois viat . Se on herkkä nahka.

45 dollaria (sephora.com)

Biossance Squalane + Antioksidantti puhdistusliinat

Brändin ystävällisyys

Nämä erikseen pakatut puhdistusliinat ovat kuntosalin rotan unelma. Pidä kourallinen näistä vauvoista, jotka on muotoiltu skvalaanilla – jota ei pidä sekoittaa skvaleeniin, hain maksaöljystä johdettuun luonnolliseen kosteuttavaan aineeseen – kypsyneeseen skvaleenin muotoon kuntosalipussissani aina minimoimaan hikoilua.

18 dollaria 25 pyyhkiä varten (sephora.com)


Lisää Sephorasta:

  • Sephora’s Weekly Wow ominaisuuksia Cult-Classic -tuotteet 50% Off
  • Sephorassa 11 elokuuta 2017 myyvät parhaat tuotteet
  • Victoria Beckhamin Nude-huulikiilto on jo myyty Sephorassa

Tutustu Best of Beauty ihonhoitotuotteisiin:

Seuraa Sarah Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 90