* Allure * Tutkii: Beverly Hills Face-Lift Suicide

August 28
No comments yet

Viime viikolla tragedia avautui päivänvalossa Beverly Hillsin kaduilla. Hong Kongissa asuva brittiläinen kansalainen Sandra Nicole Speirs D’Auriol suunnitteli muotisuunnittelija Los Angelesiin saadakseen kasvojan yhdestä kaupungin merkittävimmistä kirurgiin. Mutta D’Auriol, 53, ei koskaan poistunut rakennuksesta, joka asui lääkärin toimistossa. Varhain aamulla leikkauksensa jälkeen hän kiipesi kattoon ja syöksyi 15 tarinoita kuolemaansa, jättäen aviomiehen ja kaksi tytärtä. Kuinka tämä tapahtui? Miksi? Useita kysymyksiä on jäljellä, mutta olemme oppineet mielenkiintoisia tosiasioita.

Ensinnäkin D’Auriol oli epätodennäköinen ehdokas ottamaan omaa elämäänsä. Hyvin katsottuna jalokivikauppias ja lasten hyväntekijä, hän otti ilo jakamalla etuoikeudet, joita hän nautti muiden kanssa vähemmän onnea. “Hänen elämänsä Hongkongissa oli hyvin julkinen, hän oli sanomalehdissä koko ajan”, yksi hänen ystävänsä kertoo viehättää. “Ja hän halusi kasvaa iäkkäästi, hänellä oli keinot tarjota paras [plastiikkakirurgi] liiketoiminnassa, tai hän ei olisi voinut tehdä sitä.”

Niinpä hän toi hänet Los Angelesiin, jossa hänet seurasi hänen aviomiehensä, lähteiden lähellä toimitettujen tietojen mukaan. Yan D’Auriol, aasialaisen varainhoitoyhtiön perustajajäsen, varmistui poikkeuksellisen pitkästä toiminnasta – 13 tuntia -, että leikkaus oli onnistunut. Mutta 6 A.M. seuraavana aamuna Sandra D’Auriol heräsi paniikissa, taisteli sairaanhoitajan kanssa, joka yritti hillitä häntä, koputtaen naisen maahan ja ryntäsi katolle turvatarkastajan kanssa, sanovat ystävät. Kolmen tai neljän tunnin aikana, jolloin hän oli katolla, hän ei sanonut sanaa poliisille, joka yritti puhua hänelle.

PR-yrityksen kautta D’Auriolin perhe on julkaissut lausunnon: “Sandran lasku näyttää olevan sidoksissa postoperatiiviseen neuro-käyttäytymisen häiriöön. Ymmärrämme, että koko psykoottisen tapahtuman Sandra tunsimme ja rakastimme hänen rauhallisesta positiivisesta kohtelustaan ​​koskaan palautetaan tietoisuus. Todennäköisimpiä tosiseikkoja tulee todennäköisesti poliisin ja mytämiesmiehen näkökulmasta D’Auriolin kuoleman olosuhteisiin. Pysy kuulolla – seuraamme tarinaa myös.

LIITTYVÄT LINKIT:

• Liberacen plastiikkakirurgin todellinen tarina

• 11 eniten yliherkkää kosmeettisen leikkauksen menetelmiä

• Pardonnez Moi! Ranskalaiset naiset saavat kasvohissit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =